Şimdi Ara

Dokuz Eylül Üniversitesi 2016 Girişliler (Güncel) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
16
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okulu aradım. İsteye bağlı olarak mı okucaksın hazırlığı diye sordular. Evet dedim. Muafiyet sınavına girmicen o zaman dedi. Bir tarih verdi o zaman gircekmişim.
  • 1 eylüldeki sınava girmek zorunlu denmiş fakat ben hazırlık okumak istiyorum girmesem ne olur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamadıysam sen hazırlık olan bir bolume yerleştin.yani bu demek oluyor ki seninki zorunlu hazırlık.istege bağlı hazırlık demek hazırlıklı bolum kazanmamasına rağmen hazırlık okumak isteyen.ama su da olabilir kardeşim ben hazırlıklı bolum kazandım ama kesin kalmak istiyorum.ayın 19 unda sbs varmış ona giriyim yetmez mi dersen onu bilemem.istersen dostum sen ara ben hazırlık kazandım de.oyle bi de sor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbrcnm

hocam yanlış anlamadıysam sen hazırlık olan bir bolume yerleştin.yani bu demek oluyor ki seninki zorunlu hazırlık.istege bağlı hazırlık demek hazırlıklı bolum kazanmamasına rağmen hazırlık okumak isteyen.ama su da olabilir kardeşim ben hazırlıklı bolum kazandım ama kesin kalmak istiyorum.ayın 19 unda sbs varmış ona giriyim yetmez mi dersen onu bilemem.istersen dostum sen ara ben hazırlık kazandım de.oyle bi de sor bence

Hocam benim bölümde hazırlık zorunlu değil. Ben kendi isteğimle hazırlık okucam. Kayır olurken hazırlık okumak istiyorum demişim.
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    o zaman kesin bir sey olmaz bana göre
  • Yarınki sınava kimlikten başka bir şey götürmemiz gerekiyor mu?
  • Şehir dışından kazandım muafiyet sınavına gelmek için gidiş dönüş 120 tl vermeye değer mi?

• Muafiyet sınavına girmenize gerek yok muafiyet sınavına girip geçerseniz zaten hazırlık okumamış olacaksınız.Siz hazırlık okumak istediğinize göre girmesenizde olur.Ha şöyle bir avantajı olur atıyorum sınava girdin geçme notu 70 sen 60 civarı birşey aldın yabancı diller okulunda seni atıyorum son şubeden değilde ilk şubeye koyacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire97

Kargo gelen var mi evine deudan

NE kargosu ne var için de ?
  • Muafiyet sınavı için ydy deki sayfayı çıktı almamız gerekiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Okulu aradım. İsteye bağlı olarak mı okucaksın hazırlığı diye sordular. Evet dedim. Muafiyet sınavına girmicen o zaman dedi. Bir tarih verdi o zaman gircekmişim.

Hocam benim denizcilik fakultesi bolum %100 ingilizce hazirlik okucam girmeme gerek var mi sinava?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Hocam benim denizcilik fakultesi bolum %100 ingilizce hazirlik okucam girmeme gerek var mi sinava?

Hiç bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim
  • Herkes aklımdaki sorular yazmış ama bende yazayım.

1-) Benim bölümde hazırlık mecburi ve ben hazırlık okumak istiyorum. Sınava gitmek mecburi mi? Gitmesen ne olur?

2-) Sınava girerken yanımıza almamız gereken belgeler neler?

3-) Sınava girerken yanımıza telefon cüzden kalem gibi şeyler sokabiliyor muyuz?

4-) Bende sınav saati 9:30-12:20 yazıyor bu nedir? Sınav 9:30 da başlayıp 12:20 de mi bitecek? Yoksa 2 oturum var istediğime mi gidebiliyorum?
  • E kayıt yapmıştım bu diploma falan ne zaman götürülecek ?

• sınava girenlerr, nasıldı sınav?

• özel yurt tavsiyesi verebilcek?dünkü sınav deldi geçti bu arada.
  • Tekstil Mühendisliği.
  • Okula gittim bugün diplomayı falan vermek için almadılar okul açılınca kabul edeceklermiş , akıllı kart ı sordum okul açıldığı hafta dağıtılır dediler yeni kayıt arkadaşlar akıllı kart alanınız var mı içinizde ?

• 1 eylüldeki sınava gitmedim. Bir şey yapmam gerekiyor mu? Bir yere bir şey bildirmemiz gerekli mi?
  • sınav sonuçları açıklanmış.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.