Şimdi Ara

Dokuz Eylül Üniversitesi 2016 Girişliler (Güncel) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
16
Favori
14.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizde 70 soru mu test vardı 100 soru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 72 puan , kıl payı yırttım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: train123

sizde 70 soru mu test vardı 100 soru mu?

70 soru + paragraf
  • alpefe A kullanıcısına yanıt
    geçme notu 65 hocam. iyi yapmışsın, kıl payı değil yani :D

• Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    bugün de öyleydi.

• allahım hocam valla 6 gündür kara kara düşünüyorum 70i geçer miyim diye keşke daha önce çıkıp da karşıma söyleseydiniz bunu rahat rahat beklerdim :) Teşekkürler bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpefe -- 7 Eylül 2016; 20:03:39 >
  • Arkadaşlar ders kaydı bizde ne zaman yapılıyor yada ders kaydı var mı? Bilgi verir misiniz?

• 9 Eylül 2003 tarihinde doğdun ekleyin beni de

• quote:

Orijinalden alıntı: bezu

Arkadaşlar ders kaydı bizde ne zaman yapılıyor yada ders kaydı var mı? Bilgi verir misiniz?

Bölümünüzün web sitesinden duyuruları takip edin. Bizim okul akademik takvimde yazdığı gibi 19'unda açılacaktı ama 26'sına ertelendi, ders seçimi de 20-22 arası olacak. (İşletme Fakültesi için)

Web sitesini kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

quote:

Arkadaşlar ders kaydı bizde ne zaman yapılıyor yada ders kaydı var mı? Bilgi verir misiniz?

Bölümünüzün web sitesinden duyuruları takip edin. Bizim okul akademik takvimde yazdığı gibi 19'unda açılacaktı ama 26'sına ertelendi, ders seçimi de 20-22 arası olacak. (İşletme Fakültesi için)

Hocam mimarlik fakültesinde hiç duyuru yok bu konu ile ilgili nereyi aramam lazım öğrenci işlerini mi ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam mimarlik fakültesinde hiç duyuru yok bu konu ile ilgili nereyi aramam lazım öğrenci işlerini mi ?

Aynen hocam öğrenci işlerini bi arayıp kesinleştirebilirsiniz, bizim ertelenme sebebi olarak terör olayları demişler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam öğrenci işlerini bi arayıp kesinleştirebilirsiniz, bizim ertelenme sebebi olarak terör olayları demişler

Ah ah hep meşgul işte bakalım biraz daha denicem

• http://www.ydy.deu.edu.tr/?p=1771 hazırlık düzey belirleme sınavı yerleşim planı açıklanmış.

• Sinav zormuydu

• train123 kullanıcısına yanıt
    1 eylüldeki sınava girmedim düzey belirleme sınavına almıyorlarmış 1. düzeye yolluyorlarmış ayıp be alfabeyi baştan mi anlatcaklar şimdi
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    valla ben de çarşamba günkü sınava girdim ama açıklamadılar daha. bundan sonraki ilk mesai günü de 19 eylül. ben şimdi o sınava girecek miyim girmeyecek miyim bilmiyorum. eğer hem muafiyeti geçemeyip hem o sınava girmezsem galiba beni de 1. kurdan başlatırlar. umarım bir çözüm bulunur.

• Ders kayidi nerden yapıyoruz?

• İsteğe bağlı hazırlık okuyucam. Hata mı yapıyorum bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

İsteğe bağlı hazırlık okuyucam. Hata mı yapıyorum bilmiyorum.

hazırlık okuyup da baya geçemeyen oluyormuş hocam. geçen sene okuyanların %70'i geçememiş. hatta kampanya falan başlatmışlardı. ama senin isteğe bağlıysa sorun yaratmaz senin için, yararlı olur emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi train123 -- 10 Eylül 2016; 23:18:53 >
  • hocam whatsappta deü grubu var mıdır acaba bilginiz varsa beni aydınlatır mısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.