Şimdi Ara

Dokuz Eylül Üniversitesi 2016 Girişliler (Güncel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
16
Favori
14.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stajyer Fizyoterapist kullanıcısına yanıt
    Hocam özel olarak tavsiyeniz var mı
    Ben ilk ay yurrtan eve çıkmayı düşünüyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basketball is my life B kullanıcısına yanıt
    Allah kahretsin balçovayı inciraltını.
    Gezmek takılmak için süper yer ama o yurtta kaldım.
    Tamamen işkence yol
    saatte bir direk otobandan tınaza götüren bir eshot var f.altaydan kalkar.
    O bile 40 dakikada götürüyor.
    Onun dışında inciraltından f.altaya otobüsle gider ordan metroya biner üçyolda iner üçyol tınaztepe eshotuna binersin.
    Yaklaşık 1 buçuk saatini alır git gel günde 3 saat.
    F.altay dan metroyla konak oradan tınaz yapan da vardı ama aşağı yukarı aynı zamanda ulaşılıyor

• Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Hocam 40 dk çokmuş ya
    Birde güzel konumda olan yurt tavsiyeniz var mı

• Basketball is my life B kullanıcısına yanıt
    Gez dolaş rahatına bak sadece okumaya gelme buraya ne diyim kardeşim sana eve çıkarsan daha rahat edersin istediğin zaman gir istediğin zaman çık

• Stajyer Fizyoterapist kullanıcısına yanıt
    Hocam takılmaya bir nevi
    Geçici olarak yurt tavsiyeniz var mı

• Kayıtlar için herhangi bir duyuru geldi mi?
  • O konuda pek bilgim yok kardeşim sadece bucaya hazırlık okumaya geldim bir dahada uğramadım oralara

• Mathers kullanıcısına yanıt
    Yarın üniversitenin internet sitesine yüklenecekmiş. Ben de hemen konuyu güncelleyeceğim.
  • nextforward N kullanıcısına yanıt
    Ben ingilizce ögretmenligiyim

• zeynepsiro kullanıcısına yanıt
    bu sene mi kazandınız yoksa önceden mi ? eğer öncedense eğitim fakültesi çevresi hakkında küçük bi bilgi alabilir miyim :)
  • Geçen sene kazandım ama hazırlık okudum ben. Kampüsler farklı yerde. Eğitim Fakültesi için şu arkadasa @Realizeyes yönlendiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynepsiro -- 11 Ağustos 2016; 1:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nextforward

bu sene mi kazandınız yoksa önceden mi ? eğer öncedense eğitim fakültesi çevresi hakkında küçük bi bilgi alabilir miyim :)

Buca hoş bi yer değil çok beklentin olmasın. Ama eğitimin bi arkasında öğretmenler sokaği(?)denilen bi yer var, istemediğin kadar oturabilecegin kafe, bar bulabilirsin.

Dediğim gibi çok büyük beklentilerin yoksa hoşuna gidebilir. Kampüsü genel olarak beğeniyorum ben.

• Realizeyes R kullanıcısına yanıt
    çok fazla bi beklentim yok hocam çevre konusunda sonuçta okumak için geliyoruz hepimiz tabi 1-2 kafa dağıtacak yer var mıdır diye merak etmiştim fazlasıyla varmış anladığım kadarıyla
    Fakültede aktiviteler ,etkinlikler, yurtdışı olayları vs nasıl yoğun mudur bilginiz var mı hocam kusura bakmayın başınızı şişiriyorum :)

• Realizeyes R kullanıcısına yanıt
    Ögretmenler evi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: nextforward

çok fazla bi beklentim yok hocam çevre konusunda sonuçta okumak için geliyoruz hepimiz tabi 1-2 kafa dağıtacak yer var mıdır diye merak etmiştim fazlasıyla varmış anladığım kadarıyla
    Fakültede aktiviteler ,etkinlikler, yurtdışı olayları vs nasıl yoğun mudur bilginiz var mı hocam kusura bakmayın başınızı şişiriyorum :)

Kendin takılman lazım öyle aktivitelere etkinliklere. Ben hiç içinde olmadım öyle şeylerin kampüs içinde ama duydum. Hani özveri gösterip ilgilenirsen bulabilirsin gibi.

Yurt dışı, erasmus soruyorsan kontenjanları var her bölümün. Üniversitenin anlaşmalı olduğu ülkelerde var, diğer üniversitelerden kötü değil dokuz eylül bu konuda. Kafanı dağıtabileceğin yerler konusunda merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: fire97

Ögretmenler evi hocam

Koskoca cadde lan ora, nası evi ya.

Bazı şeyleri değiştiremeyeceğim hiç.
  • 19 yillik bucali ve deu makine kazanmis biri olarak cevaplandirayim hocam :) eskiden o kafelerin oldugu yerlerin hepsinde ogretmenler yasarmis. Zamaninda satilan evler kafe olarak lanse edilmis gunumuze.

• Eğitim kampüsünde de dokuzçeşmelerde de okudum sorunuz varsa cevaplayayım hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fire97

19 yillik bucali ve deu makine kazanmis biri olarak cevaplandirayim hocam :) eskiden o kafelerin oldugu yerlerin hepsinde ogretmenler yasarmis. Zamaninda satilan evler kafe olarak lanse edilmis gunumuze.

Bir senedir haftanın her günü gidip geliyoruz kampüs orda diye, daha yeni öğrendim bunu. Açıklayıcı oldu teşekkürler.
  • Ne demek hocam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.