Şimdi Ara

Dokuz Eylül Üniversitesi 2016 Girişliler (Güncel) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
16
Favori
14.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Eğitim kampüsünde de dokuzçeşmelerde de okudum sorunuz varsa cevaplayayım hayırlı olsun

Dokuzçeşmelerde okuyacağım kalacağım yeri Konak yada Bornovadan tutsam ulaşım problem olur mu ?
  • Bilgisayar Müh. gelenler için Welcome to hell.
  • Blue Lightning kullanıcısına yanıt
    hukuk tınaztepeye taşındı artık
  • iibf deyim ben
  • Benzin. kullanıcısına yanıt
    878 numaralı otobüsle gidilir.Dağ başında biryer
  • inciraltı yurdunun hijyeni nasıldır? alternatif olarak özel yurt var mıdır tavsiye ? (balçova veya sağlık fakültesine yakın)
  • öncelikle cehenneme hoşgeldiniz gençler.Allah yardımcınız olsun Şaka bir yana şöyle bir tavsiye vereyim.Bölümünüzde hazırlık zorunlu değilse hiç okumayın direk bölüme başlayın,zorunluysa ne yapıp edip muafiyetten geçin,zaman kaybetmeden bölüme başlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Lightning

quote:

Eğitim kampüsünde de dokuzçeşmelerde de okudum sorunuz varsa cevaplayayım hayırlı olsun

Dokuzçeşmelerde okuyacağım kalacağım yeri Konak yada Bornovadan tutsam ulaşım problem olur mu ?

konak çok büyük bir ilçe hocam üçyol civarında tutuarsanız ulaşım çok sorun olmaz ama üçyol memur yeri sıkılırsınız. can alıcı yer bornova bende bornovada oturuyorum ege üni burada diye mekanlar-cafeler dolu burası 24 saat boyunca açık yerler var ve sürekli canlı. dokuzçeşmelerde okuyorum burdan 2 otobüs gidiyor biri 1 saatte. diğerinde aktarma yaparsınız buna rağmen 40 dakkada okulda oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 11 Ağustos 2016; 2:53:55 >

• yabancı dil hazırlık için yazayım millet eğlenmeye gidiyor oraya birçok bölümden öğrenci var kop kop takılıyorlar aslında gitmediğime pişmanım dil öğrenmek için değil "vaktim var-çevre edineyim-ailem beni kasmaz" diyorsanız hazırlık okunur
  • İnşaat mühendisliginde hazırlık varmı bide ikinci ögretim harç konusunda bilgilendircek biri varmıı
  • Bornova için çekilir diyosun yani o yol
  • quote:

Bornova için çekilir diyosun yani o yol

bornova küçükpark için geçerli bu durum ancak burada kiralar yüksek 1000 tl den başlar. üni hayatı da burda yaşanır ama. buca bir öğretmen evleri sokağı var birazda dokuzçeşmeler kampüsü etrafında o kadar. gece hayatı yok bucada
  • quote:

Orijinalden alıntı: nextforward

bölümü rastgele mi yazdınız sizde hocam

Rastgele değil tabiki ama sene başındaki hedefim değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaius Cladius Glaber -- 11 Ağustos 2016; 3:48:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'dan Gelip 2 Senedir Eğitim Fakültesinde Okuyan Biri Olarak Tavsiyem Kesinlikle Ev Tutun. Yurtta Okuyupta Memnum Olan Arkadaşım Çok Az (Tabi Erkekler İçin. Kızım Olsa İzmir'e Göndermem Okumaya Orası da Ayrı Mesele )

Tavsiyelerime Gelince

1)2 Senede 3 Ev Arkadaşı Değiştirdim. 2'si Liseden 4 Senelik Arkadaşım. Normal Dışarıdaki Arkadaşlık Gibi Olmuyor. O Kadar Zıt Yönleriniz Oluyor ki Ayrılmak Zorunda Kalıyorsunuz. Aman Ev Arkadaşınızı İyi Seçin.

2)Buca'da Kiralar Aşırı Pahalı. Eğer Arabası Olan Biriyseniz Kesinlikle Buca'dan Ev Kiralamayın. Öğretmen Evleri ve Menderes Caddesinde Birkaç Mekan Dışında Bir şey Yok Zaten .

3)İnsanları Sıcak Kanlıdır. Esnafa Kendinizi Sevdirirseniz Hiçbir Sıkıntı Çekmezsiniz. (Hala Çalıştığım Yerdeki Abilerim Patronum Arayıp Hatrımı Sorar)

4)Şehir Olarak Birkaç Yer Dışında Klasik Olacak Ama Gerçekten Köy. Tamam Öğrenci İçin Gerçekten Çok Güzel Bir Yer İzmir ama Antalya ve Ankara'da Geçen Yıllarımdan Sonra Şehir Yerleşim Olarak Rezalet Durumda. (Tekrar Belirtiyorum Şehir Yaşamı Olarak Değil Komple Şehir Olarak, Yoksa Ankara'da Gece 12'de Açık Mekan Zor Bulursunuz İzmir'de Kapalı Yer Zor Bulursunuz.)

5)Benim İlk Sene Hafta İçi 2 Günüm Tamamen Boştu ve Diğer Günler En Geç 3'te Dersim Bitiyordu. Kesinlikle Part-Time Bir İşte Çalışmaya Bakın. Hem Çevreniz Genişler. Hem Para Biriktirirsiniz.

6)Buca'da Canlı Müzik Dinlemek İsterseniz Kesinlikle Ahmet Nazım Erkoç Abimi Birkere Dinleyin Derim. En Son By-Kush'ta Çıkıyordu. Allah Ses Vermiş Gerçekten

7)Şunu Unutmayın İzmiriymiş, Ankara'sıymış,İstanbul'uymuş Bunları Güzel Yapan Arkadaş Çevrenizdir. Güzel Dostluklar Edinin ki Üniversite Yıllarınızı Güzel Hatırlayın.

Geçen Sene İşlerim Dolayısıyla Dondurmuştum Üniversiteyi. Bu Sene Geri Döneceğim. Herhangi Bir Sorusu Olana Cevap Verebilirim.

Üniversiteyi Kazanan Herkese Başarılar Şimdiden.

• 3nmy 3 kullanıcısına yanıt
    2015 2. Öğretim mezunuyum harç en son 750+750 idi. Bölümdeki %30 ingilizce kalktığı için hazırlıkta kalktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bornova 10 numara mekan öğrenci hayatı için.390 numaralı eshot var Bornova Metrodan tınaztepeye kadar çevre yolundan gidiyor 20 dk falan sürüyor fakat sürekli kalmıyor saatleri var sanırım en son sefer sabah 9 gibi sonra birde akşam 4 gibi sefere başlıyor.
    390 harici Bornovadan Tınaztepeye ulaşmak istiyorsan diğer yollar oldukça uzun(metrodan halkapınara gidicen oradan izbanla şirinyere gidicen oradan 878 e binip tınaza ulaşıcan ölme eşeğim ölme)
    Gerçi direkt 415 noluBornova-Tınaztepe otobüsünüde açmışlardı bu otobüsün Tınaztepeye ulaşımı çok uzun sürüyor.Senin için en iyi seçim 390 nolu otobüs olur onuda malesef sabah 9 dan saat 16:00 a kadar çalıştırmıyorlar

• Tamam dag gibi bir yerdede görmesem ucsuz bucaksız dagın tepesinde sanardım. Cocuklugumdan beri buca koopta yaşarım. Cok işlek bir yerden girişi var hatta 2. Girişi daha işlek yerden acıyolar bu sene. Yollar dik falan dogrudur. Ama iyteyi görseler heralde okulu bırakcaklar. Ulaşımıda konaktan falan her yerden var. Tınaztepe yazan araca bin son durakta kampüs yazan araca bin.
    Bu arada makine mühendisligi tutturan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Tamam dag gibi bir yerdede görmesem ucsuz bucaksız dagın tepesinde sanardım. Cocuklugumdan beri buca koopta yaşarım. Cok işlek bir yerden girişi var hatta 2. Girişi daha işlek yerden acıyolar bu sene. Yollar dik falan dogrudur. Ama iyteyi görseler heralde okulu bırakcaklar. Ulaşımıda konaktan falan her yerden var. Tınaztepe yazan araca bin son durakta kampüs yazan araca bin.
    Bu arada makine mühendisligi tutturan var mı

Ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Ben de hocam +1

• Birinci ögretim mi yoksa ikinci mi? Yinede ilişkimiz olur.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.