Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DONANIMHABER KULÜBÜ || TANITIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
19
Favori
55.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dokuz Eylül üniversitesi - fizyoterapi ve rehabilitasyon kazandım arkadaşlar hepimiz için hayırlı olsun. :)
  • Dokuz eylül üniversitesi - türkçe öğretmenliği i.ö
    istediğim oldu yüzüm gülüyor.
    yok mu başka deü trkçe öğrt. kazanan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 19 Ağustos 2011; 21:37:46 >
  • beyler yardım edeyim; bölümü %100 ingilizce olanlar eğer upper inter. seviyesinde değilse okumak zorundalar hazırlığı. diğerleri alt yapıları varsa biraz çalışmayla geçerler. Hazırlık son derece sıkıcıydı benim için.
    Ama hazırlığın olduğu kampüs tınaztepeye göre daha samimi sıcak bir ortamı vardır.Yani insan görürsünüz bolca
  • dokuz eylül işletme yerimi aldım
  • Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Arkadaşlar okul numaralarınız yakında siteden açıklanır. Diğer tüm bilgiler için siteyi takip edin genelde herşeyi son güne bırakırlar bunuda unutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 19 Ağustos 2011; 21:45:06 >
  • deü işletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Arkadaşlar okul numaralarınız yakında siteden açıklanır. Diğer tüm bilgiler için siteyi takip edin genelde herşeyi son güne bırakırlar bunuda unutmayın...

Kayıt bilgilerinde web kaydı için okul numaranızı gireceksiniz diyor ya bende diyorum lan daha okula adım bile atmadık ne numarası. Meğerse böyleymiş.
  • Ilk donem ders kaydi yapmayacaksiniz. okul size kargo yollayacak tebrik icin. orada neler yapmaniz gerektigi yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Ilk donem ders kaydi yapmayacaksiniz. okul size kargo yollayacak tebrik icin. orada neler yapmaniz gerektigi yazar.

teşekkürker bilgilendirme için. birde ilk sene hazırlıkta ikinci öğretim falan yok galiba . hazırlık kampüs olarak nerede okunacak ve makine müh. yerleşkesi bornovada gözüküyor inşaat ne zaman biter acep var mı bilginiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acancan1

quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Ilk donem ders kaydi yapmayacaksiniz. okul size kargo yollayacak tebrik icin. orada neler yapmaniz gerektigi yazar.

teşekkürker bilgilendirme için. birde ilk sene hazırlıkta ikinci öğretim falan yok galiba . hazırlık kampüs olarak nerede okunacak ve makine müh. yerleşkesi bornovada gözüküyor inşaat ne zaman biter acep var mı bilginiz ?

benim ilk türçe öğr. ve 4 sene diye gözüküyordu. bende mi hazırlık okuyacağım ?
    bir de ingilizce muafiyet sınavı varmıi 13-14 eylül de çok zormudur arkadaşlar ? 2 senedir ingilizce görmüyodum lisemde

http://forum.donanimhaber.com/m_51887806/mpage_1//tm.htm#51887806 bakarsanız sorularıma sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 20 Ağustos 2011; 13:14:01 >

• eğitim fakültesinde hazırlık yok
  • Okuldan kargo ne zaman gelir?
  • haftaya gelir heralde arada bayram falan var . Hazırlık dersleri dokuzçeşmelerdeki yabancı diller yüksekokulunda mı olacak acaba ? hazırlık nerede yani ?
  • Yeterlilik sınavı ile ilgili, isterseniz bir okuyun arkadaşlar, ayrıca siteyide takip edin.

http://www.ydy.deu.edu.tr/haber_detay.asp?haberID=63
  • Muafiyet sınavına girmezsek seviye sınavına girebiliyorz değil mi? En alt kurdan başlamıyoruz yani?
  • birisi imza hazırlarsa çok makbule geçer.
  • Dokuz eylül inşaattayım bu öğrenci numaramız falan nerde yayınlancak ? Ya da yayınlandı mı ?
  • İngilizcem pek iyi sayılmaz. Gelmesini de beklemiyordum 9 eylül işletme(ing) geldi.. Valla çok zorlanır mıyım ne yapmak lazım. Sıkıntı bastı şu sıra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 20 Ağustos 2011; 21:13:46 >
  • @ K@sToR

Bölümlerle birlikte liste şeklinde birşey eklesen güzel olur ilk mesaja.

Dokuz Eylül Öğrenci Yurdu gayet güzel gözüküyor. Acaba başvuranların girme şansı nedir, torpil falan mı bulmamız lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdibeck -- 20 Ağustos 2011; 21:42:37 >
  • @k@stor hazırlıkta aldığın ortalamayla bölümün alakası yok demi yani asıl ortalama hazırlıktan sonra başlıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.