Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DONANIMHABER KULÜBÜ || TANITIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
19
Favori
55.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dokuz eylül yurt için gerekli belgelerde "öğrenci belgesi" isteniyor... Bu belgeden kasıt ne oluyor ?
  • Arkadaşlar bende bu sene BEF Türkçe Öğrt. kazandım..Hepimiz için hayırlısı olsun..
  • yeni gelenler hoşgeldiniz. benim de dikkatimi çekiyordu forumda hiç mi deü'da okuyan yok ya? neyse gelen arkadaşlara benden uyarı eğer sene kaybı önemli ise mutlaka ne yapın edin hazırlığı atlayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

quote:

Orijinalden alıntı: Eray-E

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Muafiyet sınavına girmicekseniz bile sınava kayıt yaptırın öyle girmeyin diyorlar doğru mu bu? Zaten öğrencisiyiz oranın niye kayıt yaptıracaz ki? Bir de seviye sınavının tam tarihi belli mi? Belli değilse tahminen ne zaman olur okulun ilk günü falan mı?

http://www.ydy.deu.edu.tr/default.asp

bu linkten takip et... 13 - 14 eylül terihlerinde sınav yapılacak. Sınav yer ve zamanı da kayıttan sonra yabancı diller yüksekokulunda belli olacaktır.

Muafiyet sınavından bahsetmiyorum ki muafiyetten sonra seviye tespit sınavı olacakmış onu soruyorum.

okulun başladığı hafta perşembe ve cuma günü olacak galiba o hafta içinde olacak kur belirleme.

• Arkadaşlar kyk ve özel yurtlar için istenen sağlık raporunun tam teşekküllü mü olması gerekiyor? Devlet hastanesinden mi alacaz yani? Yoksa sağlık ocağından alınan rapor da geçerli olur mu?
  • İyi günler efenim :) E bu dokuz eylül yurt başvuruları kyk dan bağımsız oluyormuş doğru mu acaba? birde dokuz eylül ün yurtlarına başvuru yaparken 1.tip- 3.tip-4.tip yurt diyor bunlar ne anlama geliyor ? Cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL S.

İyi günler efenim :) E bu dokuz eylül yurt başvuruları kyk dan bağımsız oluyormuş doğru mu acaba? birde dokuz eylül ün yurtlarına başvuru yaparken 1.tip- 3.tip-4.tip yurt diyor bunlar ne anlama geliyor ? Cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler...

Yurt ile ilgili ayrıntılı bilgihttp://sks.deu.edu.tr/?p=149 bu linkte mevcut. İlk mesaja tınaztepe ile ilgili birkaç resim ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 25 Ağustos 2011; 19:35:32 >
  • quote:

İyi günler efenim :) E bu dokuz eylül yurt başvuruları kyk dan bağımsız oluyormuş doğru mu acaba? birde dokuz eylül ün yurtlarına başvuru yaparken 1.tip- 3.tip-4.tip yurt diyor bunlar ne anlama geliyor ? Cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler...

1.TİP 4 kişilik oda,mutfak,tuvalet,banyo ( erkek öğrenciler için ) 270.-TL

3.TİP-A 2 kişilik oda,tuvalet,banyo ( kız öğrenciler için ) 325.-TL

3.TİP-B 2 kişilik oda,tuvalet,banyo ( erkek öğrenciler için ) 325.-TL

4.TİP-A 2 kişilik oda,mutfak,tuvalet,banyo ( kız öğrenciler için ) 390.-TL

4.TİP-B 2 kişilik oda,mutfak,tuvalet,banyo ( erkek öğrenciler için ) 390.-TL

6.TİP-A 2 kişilik oda,tuvalet,banyo,bazalı ( kız öğrenciler için ) 370.-TL

6.TİP-B 2 kişilik oda,tuvalet,banyo,bazalı ( erkek öğrenciler için ) 370.-TL

başvuru içinde debisten giriş yap. orada yurt başvurusu seçeneğini görürsün zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: okeleyto

quote:

1.TİP 4 kişilik oda,mutfak,tuvalet,banyo ( erkek öğrenciler için ) 270.-TL

3.TİP-A 2 kişilik oda,tuvalet,banyo ( kız öğrenciler için ) 325.-TL

3.TİP-B 2 kişilik oda,tuvalet,banyo ( erkek öğrenciler için ) 325.-TL

4.TİP-A 2 kişilik oda,mutfak,tuvalet,banyo ( kız öğrenciler için ) 390.-TL

4.TİP-B 2 kişilik oda,mutfak,tuvalet,banyo ( erkek öğrenciler için ) 390.-TL

6.TİP-A 2 kişilik oda,tuvalet,banyo,bazalı ( kız öğrenciler için ) 370.-TL

6.TİP-B 2 kişilik oda,tuvalet,banyo,bazalı ( erkek öğrenciler için ) 370.-TL

başvuru içinde debisten giriş yap. orada yurt başvurusu seçeneğini görürsün zaten :)

Teşekkürler

• debis ten yurt seçeneğine tıklıyorum.'kabul ediyorum' seçeneğine tıklanmıyor,acaba harçlar yattıktan sonra mı açılacak o sayfa?yoksa başka bi sorun mu var?(veya gözden kaçırdığım birşey mi var)teşekkürler şimdiden. .
  • BU SENE 9 EYLÜL MEKATRONİKDEYİM KAYIT TARİHİ 6-8 EYLÜL DİYOR 6 EYLÜLDE GİDİP DİREK KAYDOLCAM DİBİ EKSTRA BİR ŞEYLER YAPMAM GEREKİYOR MU HARÇ DIŞINDA TABİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuclearenergy

debis ten yurt seçeneğine tıklıyorum.'kabul ediyorum' seçeneğine tıklanmıyor,acaba harçlar yattıktan sonra mı açılacak o sayfa?yoksa başka bi sorun mu var?(veya gözden kaçırdığım birşey mi var)teşekkürler şimdiden. .

Internet Explorer kullanırsan sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

BU SENE 9 EYLÜL MEKATRONİKDEYİM KAYIT TARİHİ 6-8 EYLÜL DİYOR 6 EYLÜLDE GİDİP DİREK KAYDOLCAM DİBİ EKSTRA BİR ŞEYLER YAPMAM GEREKİYOR MU HARÇ DIŞINDA TABİ

Okul numaranın son hanesine göre kayıt tarihleri değişiyor. Büyük ihtimalle tek sayıysa 6, çift sayıysa 8'inde kayıt olursun.
  • Okuldan kargo nihayet geldi.

İçinde öğrenci el kitabı, başvuru için gerekliler, öğrenci no ve şifre, izmir yol ulaşım haritası ve otobüs hatları no'ları.

Yer.Antalya
  • Eskişehir'e gelen giden yok.
  • Bana da gelmedi daha yer Mersin. Batıdan doğuya doğru yavaş yavaş geliyor heralde zarflar.

Edit: Zarf geldi bana da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 27 Ağustos 2011; 15:44:24 >
  • arkadaşlar yurt nereyi düşünüyorsunuz. bakıyorum bakıyorum çok kararsızım sanırım her şey yurtları tam anlamıyla görünce belli olacak :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: okeleyto

arkadaşlar yurt nereyi düşünüyorsunuz. bakıyorum bakıyorum çok kararsızım sanırım her şey yurtları tam anlamıyla görünce belli olacak :/

Ekin iyi diyorlar ama pahalı biraz. 5 kişilik oda varmış aylık 400 küsüre geliyor sanırım oraya kaydolacam ben ama gidince bakacaz artık.
  • Kur belirleme sınavında speaking ve listening de varmış galiba. Bunların ağırlıkları ne kadar olur?
  • ekinin de sitesinde -kız yurdununkinde- az fotoğraf var kararsızım ama iyi gibi . yurtlar için pahalı diyorlar bakalım napcaz.
    ücretler hakkında bilgisi olan var mı ortalama nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.