bende deu dayım sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.ama öncelikle şunu diyeyim ilk geldiğinizde o hayalkırıklığı zamanla geçiyor gibi geçemeyedebiliyor ama:D
Buca ev kiraları ne kadar bilginiz var mı ?
bende bu sene eve çıkacam tam araştırmadım ama şöyle söyleyeyim bizim arkadaş 500 liraya 2+1 eve(ev 0 bu arada) 500 e çıkmışlardı tınaztepeyede çok yakın, bunun haricinde buca koop. var orada 400 lira diye duydum. buralar üniye yakın yerler biraz daha buca merkeze doğru(şirinyer) 400-600 arası değişiyor. tabi evine göre ve uzaklığına göre 300 e çıkan arkadaşımda vardı
2 kişi çıkmayı planlıyorum. Söylediğin fiyatlar çok uçuk geldi. 300'lük evler ne kadar uzaklıkta tahminen ?
ya uzak derken oda bucada en fazla yarım saatlik mesafedir tam bilmiyorum ama bi sitedeydi 300 e tek başına çıkmıştı evde baya bi geniş diyodu öğrenirsem google maptan bakarım arkadaşa ulaşınca
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
quote:
Orijinalden alıntı: Karaoğlan
quote:
quote:
quote:
bende deu dayım sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.ama öncelikle şunu diyeyim ilk geldiğinizde o hayalkırıklığı zamanla geçiyor gibi geçemeyedebiliyor ama:D
Buca ev kiraları ne kadar bilginiz var mı ?
bende bu sene eve çıkacam tam araştırmadım ama şöyle söyleyeyim bizim arkadaş 500 liraya 2+1 eve(ev 0 bu arada) 500 e çıkmışlardı tınaztepeyede çok yakın, bunun haricinde buca koop. var orada 400 lira diye duydum. buralar üniye yakın yerler biraz daha buca merkeze doğru(şirinyer) 400-600 arası değişiyor. tabi evine göre ve uzaklığına göre 300 e çıkan arkadaşımda vardı
2 kişi çıkmayı planlıyorum. Söylediğin fiyatlar çok uçuk geldi. 300'lük evler ne kadar uzaklıkta tahminen ?
ya uzak derken oda bucada en fazla yarım saatlik mesafedir tam bilmiyorum ama bi sitedeydi 300 e tek başına çıkmıştı evde baya bi geniş diyodu öğrenirsem google maptan bakarım arkadaşa ulaşınca
9 eylül gemi makinaları müh geldi denizcilik fakültesi zaten istiyoduk hayırlısı artık=)varmı 9 eylüllü denizcilk fakültesinden
dokuz eylül inşaat mh.... var mı gelen baska?
İzmir'le ilgili sorularınız falan olursa yanıtlayabilirim ha bu arada geldiğinizde göztepe tribünümüzü ziyaret etmeyi unutmayın
deü denizciliği kazanan arkadaşlar kaç binici olarak girdiniz üniversiteye ve kaçıncı olarak girdiniz bende seneye bu bölümü düşünüyorum onda yardımcı olursanız çok sevinirim...
deü Elektrik-Elektronik müh. Varmı aynısı??
birde bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: srdrkbk
Vay bizim bölüm hoşgeldin
Bütün tınaztepe yolcularına başarılar dilerim...
9 Eylül Üniversitesi (İMYO) - Bilgisayar Programcılığı
quote:
Orijinalden alıntı: Barış Can
quote:
Orijinalden alıntı: 07nightdevil
Denizcilik İşletmeleri Yönetimi...
Hoşgeldin.
Hoşbulduk
@ermanerdogan
TM1de 17binlerdeydim
quote:
Orijinalden alıntı: engunaydin
quote:
Orijinalden alıntı: EMMI
Dokuz Eylül Tıp.Egeye niyetlenip 9 eylül kazanmış biri olarak,üniversite hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,özellikle tıp bölümünde
Konum olarak ailecek zaman geçirilecek AVM tipi eğlence yerlerine yakındır. Ek binalar ile büyümüştür, kampüs alanı olmasa da bina alaın daha geniş sanırım Ege'den. Belçova semti civarındadır ki termal su ile ısıtma sağlanmaktadır. Eve çıkarsanız kışları soğuk olmayacaktır eviniz.
DEU bölünmüş bir üniversitedir. Tıp ayrı, Hukuk - İktisat ayrı , Eğitim ayrı diğer fakülteler ayrı yerlerdedir. Sizin okuyacağınız Tıp fakültesi İnciraltı ve Sahilevleri'ne yakındır ki bana sorarsanız Ege Üniversitesi sosyal çevresinden çok daha güzel yerlerdir. İzmir'in en yeşil yerleri DEU Tıp Civarındadıdır. Kır gazinosu gibi yerler, deniz kenarında lokantaları ile çok güzel yerlerdir.
Ege olmadığı için gelince sevinirsiniz bence.
Insallah dedigin gibi olur hocam,icimi rahatlattın valla
quote:
İşletme i.ö
+1
quote:
Orijinalden alıntı: srdrkbk
ben de iö kazandım
Deu Edebiyat Öğretmenliği kazandım bende bakalım bizi neler bekliyor... Gazi ile Deu arasında gittim geldim İzmir'deyim sonuç bu.
Hazırlık muafiyet sınavı ne zaman bir türlü bulamadım sitede?
o sınav okul açilmadan bir hafta önce ya da iki hafta önce olur dert etme onlar için daha erken :)
1 hafta önce İzmir'de olamayabilirim ondan kesin tarihi merak ediyorumBir de hazırlık okumak avantaj mıdır sizce?+ harç aynı mı oluyor hazırlık için(iö)
bir hafta önce izmirde olmana gerek yok zaten internetten ögrenirsin gene ama öyle olur yani tarihleri zaten okurum diosan gelmezsin olur biter ;) ingilizcene bagli yani ona sen karar verebilrsin, harçlar bölümle ayni oluyor ve tam emin degilim ama zaten zorunlulugu kalkti hatta tamamen bile türkçe bölümlere hazirlik kalkmiş olabilir emin degilim ama bundan
yok kılavuzda türkçe olmasında rağmen ing hazırlık var diyordu.Neyse sağol biraz bekleyeceğiz demek ki
ya sen bizim oklun işlerine bakma :) mesela bak şöyle diyim sana birgün önce de açiklayabilirler sinav tarihini belli olmaz onlara , mesela ben hazirlikta final sinavina nerede hangi sinfta falan girecegimi biönceki gece 12 de sitede görebildim :S ayrica dedigim gibi hazirlik vardir ama zorunlu degildir ;) başka sorularınız olursa yardimci olabilirim :)