Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL!!!Var mı yolcu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hazırlık sınavı nasıl zor mu ?geçmek istiyorum hazırlığı bide bizim bölümde mülakat sağlk raporu olayı varmış onunla ilgili bilgi gelecek mi evimize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

hazırlık sınavı nasıl zor mu ?geçmek istiyorum hazırlığı bide bizim bölümde mülakat sağlk raporu olayı varmış onunla ilgili bilgi gelecek mi evimize?

bölümün %100 ing.ise baya zor olcak.çalışmanda fayda var yoksa çift haneli not almak bile başarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiztınaz

quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

hazırlık sınavı nasıl zor mu ?geçmek istiyorum hazırlığı bide bizim bölümde mülakat sağlk raporu olayı varmış onunla ilgili bilgi gelecek mi evimize?

bölümün %100 ing.ise baya zor olcak.çalışmanda fayda var yoksa çift haneli not almak bile başarıdır.

evet öyle sanırım ingilzce eğitim dili diyor..ben hazırlğı geçmek için yırtıncam örnek sınavları bulaiblirmiyiz?yada izmirde kurs var var mı?ing dil kursu gibi
  • geçen senelerdeki sınavları okulun karşısındaki kırtasiyelerden alabilirsin.kursa fln git ne yap et geç hzlığı sınıf arkadaşlarım hala yaz okulunda okuyolar 23 kişiden 17 kşi civarı kaldılar.yaz okulunu bile geçemiolar.normal dönemde her hafta sınav olur(istisnası yoktur) %15 yılsonu notunu etkiler.%15te hocalar derse gelmene göre not verir.sürekli ing. kitap verilir okuman için ve sınavlarda (vize dahil)sorulur.gezecem rahatlıcam gibi sakın düşünme hem devamsızlık sınırı hemde not verme şekli nedeniyle hayal kırıklığına uğrarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiztınaz

geçen senelerdeki sınavları okulun karşısındaki kırtasiyelerden alabilirsin.kursa fln git ne yap et geç hzlığı sınıf arkadaşlarım hala yaz okulunda okuyolar 23 kişiden 17 kşi civarı kaldılar.yaz okulunu bile geçemiolar.normal dönemde her hafta sınav olur(istisnası yoktur) %15 yılsonu notunu etkiler.%15te hocalar derse gelmene göre not verir.sürekli ing. kitap verilir okuman için ve sınavlarda (vize dahil)sorulur.gezecem rahatlıcam gibi sakın düşünme hem devamsızlık sınırı hemde not verme şekli nedeniyle hayal kırıklığına uğrarsın

hazırlık sınavı çok mu zordur?geçebilirm dimi?
  • eylül sınavında önce kompozisyon yazman gerekir 3 konudan birini seçip yazarsın tabi konuyu anlayabilirsenama bu akademik kompozisyondur.uyman gereken kurallar vardır.diyelimki müthiş bişe yazdın ama bu kuralları bilmiyosun bi bakarsınki 100 üzerinden 20 fln gelmiş bu yüzden dikkatli öğrenmende fayda var.bunu yazınca eline 100 soruluk test verilir.yds sınavına yakın zorluktadır özellikle son sorular paragrafa dayalı ve insanın beynini sulandırır
  • kaç almak gerekiyo o sınavdan?
  • Eğitim kazanan yok mu ya buralarda ? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Eğitim kazanan yok mu ya buralarda ? :))

Ben varım. İngilizce Öğretmenliği
  • Arkadaşlar yurt seçiminde Genel Yurt ve Yüksek Ücretli yurt muhabbeti var. Ben bu sene hazırlık okuyacağım, İncir Altı yurdunu tavsiye ettiler. Oraya şartlar müsaitse gitmek istiyorum. İncir Altı yurdu olması için Genel Yurt - Yüksek Ücretli Yurt seçeneğinden hangisini seçmem gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Eğitim kazanan yok mu ya buralarda ? :))

Ben varım. İngilizce Öğretmenliği

Edebiyat Öğretmenliği'ndeyim bu sene görüşürüz Bef'te :))
  • beyler 9 eylülün harçlarını nereden öğrenceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Arkadaşlar yurt seçiminde Genel Yurt ve Yüksek Ücretli yurt muhabbeti var. Ben bu sene hazırlık okuyacağım, İncir Altı yurdunu tavsiye ettiler. Oraya şartlar müsaitse gitmek istiyorum. İncir Altı yurdu olması için Genel Yurt - Yüksek Ücretli Yurt seçeneğinden hangisini seçmem gerekiyor ?

evet bu genel,sadece,yüksek ücretli yurtlardan hangisini seçmek daha avantajlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Arkadaşlar yurt seçiminde Genel Yurt ve Yüksek Ücretli yurt muhabbeti var. Ben bu sene hazırlık okuyacağım, İncir Altı yurdunu tavsiye ettiler. Oraya şartlar müsaitse gitmek istiyorum. İncir Altı yurdu olması için Genel Yurt - Yüksek Ücretli Yurt seçeneğinden hangisini seçmem gerekiyor ?

dostum 2sini de yaz.yüksek ücretli urlada olduğu için zaten oraya vermezler.bölümün balçovadaysa inciraltına bucadaysa ahmet yeseviye yollıcaklar.ayrıca yüksek ücretli dedikleri ayda 20-30 lira fln fazla verirsin okadar.normal ücret aylık 90 tl ama 80 ini devlet yemek fişi olarak geri verir yani ayda 10 tl.ilk girişte kesin devlet yurduna gidip beleş yaşayın ben yesevide olduğum halde memnunum incirltı zaten otel gibidir.sakın cemaat yurtlarına fln para kaptırmayın daha sonra arkadaş edinip eve çıkarsınız.bide yedek muhabbeti var herkese sıra gelio o arada zaten misafir öğrenci olarak kalcaksınız heyecan yapmaya gerek yok anlıcanız

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Tabi üniversite ortamı daha çok arkadaşlık ortamıdır; çevrenizdeki binaları veya eğlence imkanları 2. planda kalır. Deli gibi çalışan bir öğrenciyseniz çok rahat edersiniz. Adam gibi okumaya gelen öğrenci için dikkatini dağıtacak ortamların en az olduğu bölgedir.

iyiymis:D
  • 20 Eylülde okul açılıyor. Dokuş Çeşme Kampüsünde İşletme 2. öğretime gideceğim. Acaba okulun ilk günü sabahtan mı gitmem gerekiyor, yoksa akşam mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.