Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifbulent

quote:

Orijinalden alıntı: h94

makine

orgun mu?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

makine muh.

quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

makine müh

quote:

Orijinalden alıntı: heyhat@@

9 eylül makine mühendisliği

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

ben ve kardesim makina muh. :) ben ikinci kardesim birinci ogretim bu arada...

bnmde orgun makine h.olsun ins.

quote:

ben ve kardesim makina muh. :) ben ikinci kardesim birinci ogretim bu arada...

quote:

makine

Hoşgeldiniz arkadaşlar

Sizi hazırlık muafiyet sınavına alalım

ne zaman başlıyor hazırlık ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrv_40

Birşey daha soracağım Dokuz Eylül kayıt için gerekenleri posta olarak gönderiyor falan diye yazıldığını okudumda gerçekten öyle mi? Ösym'ye kayıtlı adresimi değiştirmem gerekecek öyleyse. Bu konuda da yardım alabilir miyim?

+1 bende merak ediyorum hayat memat meselesi
  • Adrese bir mektup yolluyorlar ama içinde pek birşey yok,ulaşım ağını gösteren harita, bir tanıtım kılavuzu,kayıt için gerekli belgeler,okul numaranız ve debis şifreniz felan oluyor işe yarar birşey yok

Nelere gerekli derseniz;
    Dokuz Eylül Üniversitesine kaydolma hakkını kazanan adayların kayıtları, Rektörlükçe belirlenen tarihler arasında yapılır.
    Dokuz Eylül Üniversitesi'ne kayıt hakkını kazanan adaylar, kayıt işlemleri için aşağıda belirtilen belgelerle kayıt bürosuna başvururlar:
    A - T.C. uyruklu adaylar:
    a) Lise veya dengi okul diplomasının aslı veya lise diplomasının hazır olmadığı hallerde, diploma ile değiştirilmek üzere düzenlenmiş fotoğraflı "Çıkış Belgesi" aslı,

e) Yeni çekilmiş 4,5x6 cm. boyutlarında 12 (oniki) adet vesikalık fotoğraf, (öğrenciler tarafından kesin kayıt, diploma, mezuniyet belgesi, kimlik vb.diğer belgelerde kullanılmak üzere verilecek fotoğraflar renkli, kız öğrenciler için baş ve yüz açık tüm yüz hatları belirgin, erkek öğrenciler için baş ve yüz açık tüm yüz hatları belirgin, sakalsız, kravatlı, varsa bıyıklar dudak hizasında kesilmiş, numaralı gözlük kullananlar için gözlük camları renksiz olarak ve son üç ay içinde çekilmiş olacaktır.
    f) Sağlıkla ilgili kurumlara kayıt yaptıranlar için Mediko-Sosyal Merkezinden alınacak "Sağlık Raporu",
    g) Resmi onaylı "Nüfus Cüzdanı" örneği (aslı kayıt anında gösterilecektir),
    h) İkametgah belgesi

Aradaki maddeleri sildim öss sonuç belgesine felan ihtiyaç yok,askerden tecil 25 yaş üstünde isteniyor sizle alakalı bir durum yok.

Debis numaranızı Deu.edu.tr'de kazanların listesi yayınlanınca ordan bulabilirsiniz debis şifreniz gg/aa/yil şeklinde doğum tarihiniz oluyor okula harç yatirdikdan sonra(kalkarsa buna gerek kalmiycak) http://kayit.deu.edu.tr/ adresinden ön kayıt yapıp kayıt için okula gidiceksiniz.Kayıt tarihleri felan hepsi sitede duyuruluyor rahat olun zarf gelmedi diye panik yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 20 Ağustos 2012; 0:06:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• treko teşekkür ederim verdiğin bilgiler için:) Gerçekten bu konuda rahatladım:)
  • ekonometri
  • Fakültelerin %90'ı ve hazırlık 1 ekimde başlıyor.Kayıt tarihleride 22.08-03.09 olması lazım ama kayıt için her bölümün farklı günleri oluyor ilk günden kayıt olmaya gitmeyin

• deü makine %kaç ingilizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

biz evde değilken o posta gelirse nereye gider biliyormusun,muhtarlığamı gönderirler....bir bilgin varmı

gerçekten verdiğin bilgiler çok güzel,her şey için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakir@ -- 20 Ağustos 2012; 9:59:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

biz evde değilken o posta gelirse nereye gider biliyormusun,muhtarlığamı gönderirler....bir bilgin varmı

Ptt ile geldi benimki bildiğim kadarıyla ptt bulamayınca bilgi notu bırakıp zarfları muhtarlığa bırakır

• quote:

deü makine %kaç ingilizce ?

%30 diye geçer yani türkçe bölümdür
    %30 ne ola ki diyenlere laf olsun diye konulmuş sadece fakültenin ilk senesi 2 dönemde ingilizce (lisedekine benzer) ders var kadardır

• quote:

quote:

quote:

Ptt ile geldi benimki bildiğim kadarıyla ptt bulamayınca bilgi notu bırakıp zarfları muhtarlığa bırakır

tekrardan teşekkür ederim...forumu iki gündür bayram telaşından pek takip edemedim,dokuz eylülde mi okuyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tekrardan teşekkür ederim...forumu iki gündür bayram telaşından pek takip edemedim,dokuz eylülde mi okuyorsun?

Evet

• Beyler 9 eylül öğrenci yurdu iyi midir?Maddi açıdan fazla zorlar mı?Ben bilgisayar bilimleri kazandığım için bilgisayarla haşır neşir olmam gerekiyor.Diğer devlet yurtlarında pek Pc'ye sıcak bakmadıklarını gördüm.Acaba başka yurt tavsiyeleriniz de var mı?(Tınaztepe kampüsüne çok uzak olmaması tercihimdir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Beyler 9 eylül öğrenci yurdu iyi midir?Maddi açıdan fazla zorlar mı?Ben bilgisayar bilimleri kazandığım için bilgisayarla haşır neşir olmam gerekiyor.Diğer devlet yurtlarında pek Pc'ye sıcak bakmadıklarını gördüm.Acaba başka yurt tavsiyeleriniz de var mı?(Tınaztepe kampüsüne çok uzak olmaması tercihimdir.)

9 eylül yurdu iyidir kalıpta memnun olmayan görmedim fiyatlarıda diğer özel yurtlar göre uygundur.Internet olayı en kral yurtta bile kalsan aynıdır geceleri internete girmek ölümdür daha hızlı interneti olan bir yurt yok nedenide 1000 mb internet olsa bile 100-150 kisi ayni anda girdiğinden para etmiyor birde girenler torrentle birşeyler indirmeye çalışıyor.bazı yurtlarda torrent kapalı onlarda brid sitelerle download yapıyorlar.Kyk da aylık 5liraya mı ne wireless şifresi veriyolar galiba tabii almana gerek yok biri alıyor herkese veriyor.
    Hızlı internet için ya Turkcell vınn alıcaksın(diğer operatörler beş para etmez yada eve çikarsın Buca'nın hemen her yerinde fiber internet var kesintisiz.yavaşlama,bağlantı sorunu olmadan çatır çatır bağlanırsın (birde akk olması tadından yenmiycek)

KYK ve cemaat yurtları dahil laptopa karışan yurt yok fakat KYK'da güvenlik sıfır olduğundan çalınma ihtimali fazla ondan dikkat etmek lazım.

• quote:

arkadaslar bilen varsa deu makina muh. yuzde kac ing. yuzde yuzse yandik :D

kardes orgunsen ulas tanisalim

• yurt tavsiyesi bekliyorum dokuzçeşme civarı

• uluslararası işletmecilik ve ticaret

• quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

yurt tavsiyesi bekliyorum dokuzçeşme civarı

+1
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.