Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam arkadaslar ben dokuz eylul sehır ve bölge planlamayı kazandım bana postayla hazırlık ıstıyomusun ıstemıyo musun tarzı bı kagıt geldı mimarlık fakultesınde hazırlık zorunlu degıl isteğe bağlı galiba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytor

Selam arkadaslar ben dokuz eylul sehır ve bölge planlamayı kazandım bana postayla hazırlık ıstıyomusun ıstemıyo musun tarzı bı kagıt geldı mimarlık fakultesınde hazırlık zorunlu degıl isteğe bağlı galiba??

isteğe bağlı isteyenler okuyorlar,istemezseniz direk 1.sınıftan başlıyorlar.
  • Tamam teşekkür ederim bugun kaydımı yaptırdım okumamaya karar verdim
  • quote:

Tamam teşekkür ederim bugun kaydımı yaptırdım okumamaya karar verdim

OKUMAMAK NE DEMEK YASAÇMA SAPAN KARARLAR VERİP HAYATINI MAHVETME MEZUN OLDUKTAN SONRA İŞSİZ KALMAN GARANTİ BİLE OLSA ÜNİVERSİTE OKUMAK İNSANA ÇOK ŞEY KATIYOR SADECE BUNUN İÇİN BİLE OKUMALISIN.OKURSAN BİR GELECEĞİN OLABİLİR AMA OKUMAZSAN GÜNLÜK 50-60 LİRA İÇİN ANANI AĞLATIRLAR O ZAMAN ÇOK DUVARLARA YUMRUK ATARSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

OKUMAMAK NE DEMEK YASAÇMA SAPAN KARARLAR VERİP HAYATINI MAHVETME MEZUN OLDUKTAN SONRA İŞSİZ KALMAN GARANTİ BİLE OLSA ÜNİVERSİTE OKUMAK İNSANA ÇOK ŞEY KATIYOR SADECE BUNUN İÇİN BİLE OKUMALISIN.OKURSAN BİR GELECEĞİN OLABİLİR AMA OKUMAZSAN GÜNLÜK 50-60 LİRA İÇİN ANANI AĞLATIRLAR O ZAMAN ÇOK DUVARLARA YUMRUK ATARSIN

Dostum yanlış anlamışsın ben hazırlık okumamaya karar verdim demek istemiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Dostum yanlış anlamışsın ben hazırlık okumamaya karar verdim demek istemiştim

haa tamam bende okumamayayı görünce sinirlendim

• Arkadaşlar seferihisar sosyal myo hakkında yardımcı olabilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.