Selam arkadaslar ben dokuz eylul sehır ve bölge planlamayı kazandım bana postayla hazırlık ıstıyomusun ıstemıyo musun tarzı bı kagıt geldı mimarlık fakultesınde hazırlık zorunlu degıl isteğe bağlı galiba??
quote:
Orijinalden alıntı: baytor
Selam arkadaslar ben dokuz eylul sehır ve bölge planlamayı kazandım bana postayla hazırlık ıstıyomusun ıstemıyo musun tarzı bı kagıt geldı mimarlık fakultesınde hazırlık zorunlu degıl isteğe bağlı galiba??
isteğe bağlı isteyenler okuyorlar,istemezseniz direk 1.sınıftan başlıyorlar.
Tamam teşekkür ederim bugun kaydımı yaptırdım okumamaya karar verdim
quote:
OKUMAMAK NE DEMEK YASAÇMA SAPAN KARARLAR VERİP HAYATINI MAHVETME MEZUN OLDUKTAN SONRA İŞSİZ KALMAN GARANTİ BİLE OLSA ÜNİVERSİTE OKUMAK İNSANA ÇOK ŞEY KATIYOR SADECE BUNUN İÇİN BİLE OKUMALISIN.OKURSAN BİR GELECEĞİN OLABİLİR AMA OKUMAZSAN GÜNLÜK 50-60 LİRA İÇİN ANANI AĞLATIRLAR O ZAMAN ÇOK DUVARLARA YUMRUK ATARSIN
quote:
Orijinalden alıntı: treko
quote:
OKUMAMAK NE DEMEK YASAÇMA SAPAN KARARLAR VERİP HAYATINI MAHVETME MEZUN OLDUKTAN SONRA İŞSİZ KALMAN GARANTİ BİLE OLSA ÜNİVERSİTE OKUMAK İNSANA ÇOK ŞEY KATIYOR SADECE BUNUN İÇİN BİLE OKUMALISIN.OKURSAN BİR GELECEĞİN OLABİLİR AMA OKUMAZSAN GÜNLÜK 50-60 LİRA İÇİN ANANI AĞLATIRLAR O ZAMAN ÇOK DUVARLARA YUMRUK ATARSIN
Dostum yanlış anlamışsın ben hazırlık okumamaya karar verdim demek istemiştim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: treko
quote:
Dostum yanlış anlamışsın ben hazırlık okumamaya karar verdim demek istemiştim
haa tamam bende okumamayayı görünce sinirlendim
Arkadaşlar seferihisar sosyal myo hakkında yardımcı olabilecek var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme