Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: Bvmaniss

Arkadaşlar hukuk kazandım bu sene. Öncelikle uzak bir şehir olan Diyarbakır dan gelmekteyim. Özel yurt veya apart evlerde kalmayı düşünüyorum. Bu konuda iki yurdu çok övdüler arkadaşlar bana. Eroğlu yurdu ve myvia. İkisini de karşılaştırabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. Ve aylık fiyatları konusunda bilgisi olan var mı? Bunların haricinde apart evler ne kadardır?

eroğlu ile myvia arasında 2 kat fiyat farkı var myvia daha pahalı olan ayrıca sadece kahvaltı var içinde ve yaklaşık yıllık 9000 lira bunun dışında apartlar yıllık 5000 civarı oluyor

Hocam peki bu apartlar kac odali ve herhangi bir hizmeti var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

KYK'ya başvursam Tınaztepe Kampüsüne de en yakında Hoca Ahmet Yesevi yurdu var.Bu yurt çıksa ama kayıt olmasam ne olur?Bir daha KYK'ya başvuramama gibi bir durum olur mu?

gitmesen birşey olmuyor yerini yedek alıyor ama bir daha hakkın olur olmaz fikrim yok
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar hukuk kazandım bu sene. Öncelikle uzak bir şehir olan Diyarbakır dan gelmekteyim. Özel yurt veya apart evlerde kalmayı düşünüyorum. Bu konuda iki yurdu çok övdüler arkadaşlar bana. Eroğlu yurdu ve myvia. İkisini de karşılaştırabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. Ve aylık fiyatları konusunda bilgisi olan var mı? Bunların haricinde apart evler ne kadardır?

eroğlu ile myvia arasında 2 kat fiyat farkı var myvia daha pahalı olan ayrıca sadece kahvaltı var içinde ve yaklaşık yıllık 9000 lira bunun dışında apartlar yıllık 5000 civarı oluyor

apartlar tek veya çift kişilik oluyor genelde temizlik bazılarında oluyor hergün gelip topluyorlar temizliyorlar felan bazılarında yok mesela üniversite öğrenci evi var orda temizlik var yıllık tek kişilik oda 4500 lira civarıydı ve kahvaltı bile yok içinde sadece oda temizlik ve internet oluyor.Gidip tek tek gezip öğrenirsin ne var ne yok hepsini ayrı ayrı bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

apartlar tek veya çift kişilik oluyor genelde temizlik bazılarında oluyor hergün gelip topluyorlar temizliyorlar felan bazılarında yok mesela üniversite öğrenci evi var orda temizlik var yıllık tek kişilik oda 4500 lira civarıydı ve kahvaltı bile yok içinde sadece oda temizlik ve internet oluyor.Gidip tek tek gezip öğrenirsin ne var ne yok hepsini ayrı ayrı bilmiyorum

Anladım hocam peki son olarak sunu sorayım: Acaba bu apartlarda giriş çıkış saati sıkıntısı veya arkadş getirememe gibi bir durum varmı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam peki son olarak sunu sorayım: Acaba bu apartlarda giriş çıkış saati sıkıntısı veya arkadş getirememe gibi bir durum varmı?

giriş çıkış sorun olmaz her saatte girip çıkarsın.Apart ve stüdyo daire altında değişik değişik yerler var bazı apartlar da evde kalıyor gibisin bazıları yurt gibi belli olmuyor onun için birini getirme kalma durumlarını sorman lazım özbey şimdi bahçıvanoğlu apart kiralıyor onların evden farkı yok ama üniversite öğrenci evi gibi yerler bırakmıyor değişiyor anlayacağın

• Beyler geçen sene hazırlıkta devamsızlıktan kalan birisi bu sene muafiyet sınavı girmek için ne yapması gerek? Hiç bir bilgi yok okulun sitesinde. Sınav 2-3 eylülde gözüküyor? Nasıl kayıt olacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean-x

Beyler geçen sene hazırlıkta devamsızlıktan kalan birisi bu sene muafiyet sınavı girmek için ne yapması gerek? Hiç bir bilgi yok okulun sitesinde. Sınav 2-3 eylülde gözüküyor? Nasıl kayıt olacağım?

kayıt dönemi o sınava kayıtlar açılıyor bankaya para yatırıp girebiliyorsun,devamsızlıktan kaldığın için bölüme geçme şansın yok tek şansın muafiyet
  • quote:

quote:

Beyler geçen sene hazırlıkta devamsızlıktan kalan birisi bu sene muafiyet sınavı girmek için ne yapması gerek? Hiç bir bilgi yok okulun sitesinde. Sınav 2-3 eylülde gözüküyor? Nasıl kayıt olacağım?

kayıt dönemi o sınava kayıtlar açılıyor bankaya para yatırıp girebiliyorsun,devamsızlıktan kaldığın için bölüme geçme şansın yok tek şansın muafiyet

Yani kayıt döneminde muafiyet sınavı için ekstra bir para yatırıp kayıt yaptırmam gerekiyor ? Debis üzerinden mi bu işlem peki?

• quote:

quote:

quote:

Yani kayıt döneminde muafiyet sınavı için ekstra bir para yatırıp kayıt yaptırmam gerekiyor ? Debis üzerinden mi bu işlem peki?

ydy'nin sitesini takip et debisle alakası yok,vakıfbank'a 5 lira yatması gerekiyor sanırsam kayıt detayları belli olsun onun hakkında da duyuru yaparlar sabret biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

Orijinalden alıntı: sosyomuhendis

quote:

quote:

quote:

Bende büte kaldım...sorun şu ki sınava nasıl çalışacam.

10 gün kaldi

Hiç sorma ama içimden bir ses gecicem diyor

o ses bana gelmiyor

Ben geçtim bütten

Sen naptın?

sence grammar mi kelime mi

• sosyomuhendis kullanıcısına yanıt
    bence kelime çalış,bütte ilk defa gördüğüm kelimeler vardı hatta kimi soruları hiç anlamadım ama muafiyet kolay oluyor diye hatırlıyorum was/were Am,is,are soruları çkmıştı
  • quote:

bence kelime çalış,bütte ilk defa gördüğüm kelimeler vardı hatta kimi soruları hiç anlamadım ama muafiyet kolay oluyor diye hatırlıyorum was/were Am,is,are soruları çkmıştı

Testten 50 de 40 yapıyom finalden bütten kalıyom aynı testen 21 yapan arkadaşım nasıl geçiyor abi demiyim diyom da bu okulda ne oluyor
  • quote:

quote:

Testten 50 de 40 yapıyom finalden bütten kalıyom aynı testen 21 yapan arkadaşım nasıl geçiyor abi demiyim diyom da bu okulda ne oluyor

onu hiç sorma ya entrasan işler dönüyor bizim zamanızda derslerde yatan adamlar geçip muaf olmaktan kıl payı kurtulan kız kalmıştı sonra dilekçeyle verdi tekrar okundu düzeldi eğer muafiyette kalırsan git dilekçe ver tekrar değerlendirsinler kağıdı bazen 63-65 de kalınca tamamlıyorlar

• quote:

quote:

quote:

onu hiç sorma ya entrasan işler dönüyor bizim zamanızda derslerde yatan adamlar geçip muaf olmaktan kıl payı kurtulan kız kalmıştı sonra dilekçeyle verdi tekrar okundu düzeldi eğer muafiyette kalırsan git dilekçe ver tekrar değerlendirsinler kağıdı bazen 63-65 de kalınca tamamlıyorlar

65 bırak 40 alsam itiraz ederim kalmışım kaybedecek bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruffmack

PDR ye de kanım ısındı biraz. Dokuz Eylül ya da Ege'yi tercih etmeyi düşünüyorum. İzmirden başka çıkış yolu yok. PDR iyi midir?

Bana PDR demeyin ya yeniden doğsam tek yazacağım bölüm pdr bizim arkadaş mezun oldu bu sene 4 yıllık eğitim hayatında ne ders çalıştı ne adam akıllı okula gitti bildiğin yurtta yata yata 3.03 gibi bir ortalama ile mezun oldu kpss'ye hiç çalışmadı ki zaten atanması garanti 0 puanla atanıyorlar.atanmayı geçtim adam akıllı ingilizce öğrenicek kadar zorlarsan 5000-6000 liradan şirketlere havadan giriyorsun daha ne olsun?
    Kesinlikle kazan olmadı bir daha hazırlan başka bölüm yazma.

• quote:

quote:

quote:

PDR ye de kanım ısındı biraz. Dokuz Eylül ya da Ege'yi tercih etmeyi düşünüyorum. İzmirden başka çıkış yolu yok. PDR iyi midir?

Bana PDR demeyin ya yeniden doğsam tek yazacağım bölüm pdr bizim arkadaş mezun oldu bu sene 4 yıllık eğitim hayatında ne ders çalıştı ne adam akıllı okula gitti bildiğin yurtta yata yata 3.03 gibi bir ortalama ile mezun oldu kpss'ye hiç çalışmadı ki zaten atanması garanti 0 puanla atanıyorlar.atanmayı geçtim adam akıllı ingilizce öğrenicek kadar zorlarsan 5000-6000 liradan şirketlere havadan giriyorsun daha ne olsun?
    Kesinlikle kazan olmadı bir daha hazırlan başka bölüm yazma.

Hocam ingilizcem iyi. daha da geliştiricem elbet üniversitede. fakat özel şirketlerde pozisyonum ne olacak. görevim ne olur yani? rehber öğretmenlik yapmak istemiyorum açıkcası.

Bir başka konuda şu baktım 414 le kapamış bu sene. Seneye puanlar yükselir mi? Yoksa daha da mı düşer sizce?

Puan konusunda fikrim yok da şirketler pdr ya da psikoloji mezunu çalıştırmak zorunda işçinin ruh sağlığı problemleri vs için görevin de işçilerr daha çalışılabişit ortam sağlamak,varsa sıkıntılarını dinleyip çözüm sağlamak,verimliliği arttırmak,takım tuhunu kaynaşmayı oluşturmal için etkinlikler vb yapmak

• Tıp fakültesine girdim

Hazırlığı atlamak için intermediate ye yakın ingilizcesi olan kelime bilgisi çok iyi olmayan birine neler önerirsiniz??

6 yılı zor kabullendim 7 yıl istemiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirisa90 -- 2 Ağustos 2013; 0:26:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışma ekonomisi kazandım :)
  • İnciraltındaki kyk'da her odada priz var mı?

Traş makinesi almayı düşünüyorum eğer odada priz yoksa almıyacam.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.