Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

hazırlık harç ücreti nedir?

hazırlığın ayrı bir ücreti yok fakültenin harcı neyse onu yatırırsın ama bu sene harçlar kalkabilir o zaman harç felan olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

hazırlığın ayrı bir ücreti yok fakültenin harcı neyse onu yatırırsın ama bu sene harçlar kalkabilir o zaman harç felan olmayacak

çok saçma herkesle aynı şartlarda okuyacam ve 2.3 milyar yatıracam olaya bak :)

• quote:

quote:

quote:

çok saçma herkesle aynı şartlarda okuyacam ve 2.3 milyar yatıracam olaya bak :)

öyle yapcak bişey yok

• Beyler oralardaki cemaat yurtlarını deneyen var mı? Koşullarından bahsedermisiniz?
  • OKULDAN AÇIKLAMA GELMİŞ

http://www.deu.edu.tr/DEUWeb/Duyuru/Duyuru.php?mesaj_id=238747&duyuru_id=240

-İSTENEN BELGELERDEN Resmi onaylı "Nüfus Cüzdanı" örneği KALKMIŞ
    -DOSYADA ÖĞRENCİ NUMARASI İÇİN TIKLAYINIZ VAR AMA ONA ULAŞAMADIM
    EDİT: LİNKİ BULDUM BEYLERhttp://www.deu.edu.tr/UploadedFiles/Duyuru/2012-yerlesenler.xls

-ŞUAN MORALİM BOZULDU HARÇ FELAN DEMİŞLER HARÇ YATARSA OLAY ÇIKAR

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNE

KESİN KAYITLAR HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Sevgili adaylar, size gönderdiğimiz bu zarfın içinde kullanıcı bilgileri (debis hesabınız ve şifre) bulunmaktadır. Bundan sonraki işlemlerde sizi öğrenci numarasından tanıyacağız. Bunun için öğrenim süresince öğrenci numaranızı doğru kullanınız ve unutmayınız.

Kayıt işlemleri web sitemizden yapılmaktadır. Ancak bu işleme başlamadan önce ilk olarak öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti olan mali yükümlülüklerinizi yerine getirmeniz gerekmektedir. Ödemelerinizi havale ücreti ödemeksizin herhangi bir T.İş Bankası Şubesinden öğrenci numaranızı vererek nakit olarak; yada daha önce alınmış sizin yada yakınlarınızın T.İş Bankası Bankamatik kartları ile ATM cihazlarından yapabilirsiniz.(ATM cihazlarından yapacağınız ödemeler için sırasıyla “diğer işlemler”, “firma/kurum ödemeleri”, “Üniversite harç ödemeleri” seçeneklerini seçiniz). Çıkan ekranda Üniversite kodunu 017 olarak giriniz. Öğrenci numarası istendiğinde on basamaklı öğrenci numaranızı tam ve doğru olarak yazınız. Ödeyeceğiniz miktarları ekranda göreceksiniz (her ödeme için aynı işlemi tekrarlayınız). Ödeme makbuzlarını özenle saklayınız. Banka ile yapılan işlemler sistemimizde online olarak anında güncelleşmektedir. Sonra web ten kayıt işlemlerinize başlayabilirsiniz
    2012 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ (ÖSYS) SONUCUNDA ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN DİKKATİNE;

Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri ile kayıtta istenilen belgeler aşağıda belirtilmiştir.
    Önemle duyurulur…

KESİN KAYITLARIN YAPILACAĞI TARİHLER VE YERLERİ
    FAKÜLTE/
    YÜKSEKOKUL KAYIT TARİHİ
    BAŞLAMA BİTİŞ KAYITLARIN YAPILACAĞI ADRES

BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012
    Uğur Mumcu Cad.135 Sok. No:5 Buca / İZMİR

FEN FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012
    Dokuz Eylül Üniv. Tınaztepe Yerleşkesi Buca / İZMİR

EDEBİYAT FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012

HUKUK FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012
    24 Sok. No:2 Dokuzçeşmeler Kampusü Buca / İZMİR

İKTİSADİ VE İDA. BİL. FAK
    05/09/2012
    06/09/2012

İLAHİYAT FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012
    108/2 Sok. No: 18-20 Hatay / İZMİR

İŞLETME FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012

MİMARLIK FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012

TIP FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012
    Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Yerleşkesi İnciraltı /İZMİR

DENİZCİLİK FAKÜLTESİ
    04/09/2012
    06/09/2012

HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ
    05/09/2012
    06/09/2012

FİZİK TED. VE REH. Y.O
    05/09/2012
    06/09/2012
    REHA MİDİLLİ
    FOÇA TURİZM İŞL.VE OT.Y.O.
    05/09/2012
    06/09/2012
    Atatürk Mah.174 Sok. No:5 35680 Foça/İZMİR

İZMİR MESLEK Y.O
    04/09/2012
    06/09/2012
    Menderes Cad. İstasyon Sok. No: 5 Buca / İZMİR

ADALET MESLEK Y.O
    05/09/2012
    06/09/2012

SAĞLIK HİZ. MESLEK Y.O
    05/09/2012
    06/09/2012

TORBALI MESLEK Y.O
    05/09/2012
    06/09/2012
    Atatürk Sanayi Sitesi Arkası Torbalı/ İZMİR
    SEFERİHİSAR FEVZİYE HEPKON SOSYAL BİL. M.Y.O.
    05/09/2012
    06/09/2012
    Turabiye Mah. Beyler Cad. No:2 Seferihisar/İZMİR

- Geçerli mazeretleri nedeni ile belirlenen tarihlerde kayıtlarını yaptıramamış olan adayların kayıtları 07 EYLÜL 2012 tarihinde
    belirtilen adreslerinde yapılacaktır.
    - Kayıtları iki gün devam edecek kurumlara kayıt yaptıracak olan adaylardan öğrenci numarasının son rakamı tek olanlar
    (1,3,5,7,9) kendi kurumlarının kayıtların yapılacağı ilk gün; son rakamı çift olanlar (0,2,4,6,8) ikinci gün ilgili kayıt
    merkezinde bulunacaklardır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Lise Diploması yada yeni tarihli “Mezuniyet belgesi” (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez.) Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır).

2- Yeni çekilmiş 4.5x6cm. boyutunda 12 (oniki) adet fotoğraf.

3 -Sağlık raporu alması gereken bölüm/programlar;
    a)Torbalı Meslek Y.O. Sondaj Teknolojisi Programı, Sağlık Hiz.M.Y.O. İlk ve Acil Yardım ve Odyometri Programları ile Fizik Tedavi ve Reh.Y.O.’nu kazanan adaylar, 2012 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzundaki koşulları sağlamak şartıyla tam teşekküllü resmi bir hastaneden veya Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinden alabileceklerdir.
    b) Denizcilik Fakültesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümlerini kazanan adayların normal sağlık raporu yerine Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’nden “GEMİADAMI SAĞLIK YOKLAMA BELGESİ” almış olmak. Adayın almış olduğu “GEMİADAMI OLUR” ibaresi taşıyan sağlık raporunu yapılacak olan mülakat ve beden eğitimi sınavından önce sınav komisyonuna sunulmak üzere ön kayıtta ibraz etmesi gerekir.

4-Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin yatırıldığına ilişkin banka dekontu.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNE
    KESİN KAYITLAR HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Sevgili adaylar, size gönderdiğimiz bu zarfın içinde kullanıcı bilgileri (debis hesabınız ve şifre) bulunmaktadır. Bundan sonraki işlemlerde sizi öğrenci numarasından tanıyacağız. Bunun için öğrenim süresince öğrenci numaranızı doğru kullanınız ve unutmayınız. (öğrenci numarası için tıklayınız)

Kayıt işlemleri web sitemizden yapılmaktadır. Ancak bu işleme başlamadan önce ilk olarak öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti olan mali yükümlülüklerinizi yerine getirmeniz gerekmektedir. Ödemelerinizi havale ücreti ödemeksizin herhangi bir T.İş Bankası Şubesinden öğrenci numaranızı vererek nakit olarak yapabilirsiniz. Ödeme makbuzunu özenle saklayınız. Banka ile yapılan işlemler sistemimizde online olarak anında güncelleşmektedir. Sonra web ten kayıt işlemlerinize başlayabilirsiniz

Web üzerinden kayıt işlemleri: 03 Eylül 2012 tarihinden itibaren başlayacaktır. Bu işlemlerde size yardımcı olmak için izleyeceğiniz adımlar aşağıda belirtilmiştir;

→http:/www.deu.edu.tr adresinden web sitemize giriş,
    →DEBİS girişine gelerek debis hesabınızı (öğrenci numaranız@ogr.deu.edu.tr) ve
    şifrenizi (doğum tarihiniz GG/AA/YYYY şeklinde) yazarak menüye giriş,

→Sol tarafta Öğrenci İşleri altında “Yeni Kayıt 2012” adımını seçerek kayıt bilgilerinizi gireceğiniz sahaya geleceksiniz. Burada sırasıyla ;

→ Kişisel Bilgiler
    → Adres Bilgileri
    → Kimlik Bilgileri
    →Öğrenci Durum Bilgisi
    →ÖSYM Bilgileri

yer almaktadır. Bilgi girişlerinizi tamamladıktan sonra son bir kontrol yaparak kayıt onayınızı verebilirsiniz.

Daha sonra belirtilen tarihlerde ve yerlerde yerleştirildiğiniz Fakülte/Yüksekokulumuza kayıt için gerekli belgelerinizi teslim ederek kayıt işlemlerinizi tamamlamış olacaksınız.

Üniversitemizin hazırlık sınıfı bulunan kurumlarını kazanan öğrencilerin “Yabancı Dil Muafiyet Sınavı” na katılmaları zorunludur. Sınav 11-12 Eylül 2012 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır. (24 Sokak No:2 Dokuzçeşmeler Buca/İZMİR).Bunun için kesin kaydınızı yaptırdıktan sonra sınav tarihi, sınav saati ile yerlerini öğrenmek için Yabancı Diller Yüksekokuluna müracaat etmeniz gerekmektedir.
    Hazırlık sınıfı bulunmayan kurumlara kayıt yaptıracak olanların yabancı dil dersleri için yapılacak Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı 12 Eylül 2012 günü saat 10:00 da kendi kurumlarında yapılacaktır.

Kayıt için bizzat adayların başvurması gerekmektedir. Posta veya eksik belge ile kayıt yapılamamaktadır.

Başarı dileklerimizle …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 23 Ağustos 2012; 13:06:50 >

• ulan 11-12 eylüldeki hazırlık sınavına girmek zorundaymışız.

• quote:

ulan 11-12 eylüldeki hazırlık sınavına girmek zorundaymışız.

Biraz okuyun şurda yazılanları 50'şer kez aynı şeyleri yazıyorum.Muafiyete girmek zorunlu değil rahat olun yazılan herşeye fazla takılmayın

• quote:

quote:

Biraz okuyun şurda yazılanları 50'şer kez aynı şeyleri yazıyorum.Muafiyete girmek zorunlu değil rahat olun yazılan herşeye fazla takılmayın

Üniversitemizin hazırlık sınıfı bulunan kurumlarını kazanan öğrencilerin “Yabancı Dil Muafiyet Sınavı” na katılmaları zorunludur.

Hocam boşunamı yazmışlar burayı :S

• quote:

quote:

quote:

Üniversitemizin hazırlık sınıfı bulunan kurumlarını kazanan öğrencilerin “Yabancı Dil Muafiyet Sınavı” na katılmaları zorunludur.

Hocam boşunamı yazmışlar burayı :S

Evet

• Ogrenci numarasi icin olan linke tiklayinca acilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Foster the people

Ogrenci numarasi icin olan linke tiklayinca acilmiyor

DÜZELTTİM
  • quote:

quote:

DÜZELTTİM

Teşekkür ederim

Bu arada soyadı sırasına göre bu liste. Kaçıncı girdiğimi nasıl anlayabilirim?
  • Çalışma Ekonomisi
  • quote:

quote:

quote:

DÜZELTTİM

Teşekkür ederim

Bu arada soyadı sırasına göre bu liste. Kaçıncı girdiğimi nasıl anlayabilirim?

eskiden giriş sırasına göreydi bu sene kaldırmışlar o yüzden anlamayamazsın
  • ben öğrenci numarası linkini açamadım kaç kere tıkladım ama açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

ben öğrenci numarası linkini açamadım kaç kere tıkladım ama açılmıyor

bende bir sorun rahat giriyorum istersen pm.den yardımcı olabilirim...
  • quote:

hocam .xls dosyası telefondan felan giriyorsan ve xls formatını destekleyen bir yazılım yoksa giremezsin

hala giremezsen pmle ad soyad ver numaranı söyliyeyim istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 23 Ağustos 2012; 13:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

bende bir sorun rahat giriyorum istersen pm.den yardımcı olabilirim...

tamam buldum soyadı sırasından dolayı en sonlardaymışım

• quote:

quote:

hocam .xls dosyası telefondan felan giriyorsan ve xls formatını destekleyen bir yazılım yoksa giremezsin

hala giremezsen pmle ad soyad ver numaranı söyliyeyim istersen

tamam tamam açtım şimdi bilgisayardan soyadı sırası yüzünden bulamadım ama gördüm şimdi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.