Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arifbulent

kyk basvurduk kesin gelir diyolar dogruluk payi nedir bide uni. kendi yurdu cok iyi diyolar?

kyk yurdu olarak ahmet yesevi yurdu var diye biliyorum. biraz araştırdımda koğuş gibi odalar falan bilirsin işte hiç benlik değil. ancak bende üninin yurdunu cok istiyorum. ama oda şans işi biraz torpil lazım. inşallah olur ya bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

BEYLER BU BUCA NASIL BİYER YA? 1+1 EV BAKIYORUM BULDUĞUM DOĞALGAZLI EN UCUZ EV 550 TL
    100 TANE EV VARSA 10 TANESİ DOĞALGAZLI(BU KADARMI GERİ KALMIŞ BU BUCA?) BİDE ÇOK SAĞLAM BİLDİĞİNİZ ÖZEL YURT VAR MI BUCADA? NEREDE KALACAĞIMI ŞAŞIRDIM

İzmir doğalgazla yeni tanıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

quote:

BEYLER BU BUCA NASIL BİYER YA? 1+1 EV BAKIYORUM BULDUĞUM DOĞALGAZLI EN UCUZ EV 550 TL
    100 TANE EV VARSA 10 TANESİ DOĞALGAZLI(BU KADARMI GERİ KALMIŞ BU BUCA?) BİDE ÇOK SAĞLAM BİLDİĞİNİZ ÖZEL YURT VAR MI BUCADA? NEREDE KALACAĞIMI ŞAŞIRDIM

nasıl yani anlamadım? ev tutanlar doğalgazlımı tutuyo yoksa klimalı filan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

quote:

nasıl yani anlamadım? ev tutanlar doğalgazlımı tutuyo yoksa klimalı filan mı?

Doğalgaz kullanımı başlayalı 1 yıl falan oldu O yüzden baktığın evlerin sadece %10 u doğalgazlı

• quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Gecmis olsun arkadaslar onunuzde boru gibi bir hazirlik var

ozellikle %100 ve muhendisler olanlar

Duim ve Gmim kazanan arkadaslara da ayrica hayirli olsun . Kac binle girdiginizi yazarsaniz sevinirim :)

hazırlık zormu?

%100 isen geçmiş olsun

• Kyk yurdu geliyor genelde hiç olmadı yedek olursun sıra çabuk geliyor bu süre içinde kykda misafir öğrenci olarak kalınabiliyor tabii 40-50 kisi ayni odada oluyor.ama kyk yurdu gelse dahi buca ahmet yesevi gelcek diye bişey yok inciraltı yada bornovada gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: craft_783

quote:

Orijinalden alıntı: craft_783

quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Gecmis olsun arkadaslar onunuzde boru gibi bir hazirlik var

ozellikle %100 ve muhendisler olanlar

Duim ve Gmim kazanan arkadaslara da ayrica hayirli olsun . Kac binle girdiginizi yazarsaniz sevinirim :)

57000 duim

boru gibi derken nasıl nasıl boru???????????? :D

iyi bir boru Gençler bence muafiyet ile filan hiç uğraşmayın son kez ailenizle filan zaman geçirin onun yerine

• İzmir kışları sicak oluyor ondan millet klima ufo idare edebiliyor doğalgaz gereksiz görülüyor ama Buca Allah'ın dağı olduğu için soğuk oluyor izmir'in tek kar yaian yeri tınaztepe gerisini siz düşünün buna rağmen doğalgaz daha bu sene buca'ya yayıldı ve evine doğalgaz alan ya öğrenciye vermiyor yada öğrenciye geçiriyor kirayı doğalgazlı olup uygun kiralı yerler toki evleri ve buca koop buralarda 3+1 doğalgazıı evi 500 rahat bulursunuz ama okula uzak kalıyor bi nebze buca koop tınaza yakın.

Havadan konuşmuşken sakın ama sakın unutmayın izmirin havasiyla kizina güvem olmaz.Hava güneşliyken bir anda yağmur yağar sonra güneş açar sonra yine yağmur yağar.hava kapalı diye kalın giyinip çıkarsın pişersin.açık diye hafif giyinir donarsın tedbirli olun hava sizi çarpmasın.(hazırlık okuyacaklar sabah erken kalkcaksınız ve fena ayaz oluyor dikkatli olun)

• SAĞLAM Bİ ÖZEL YURT BİLEN VARMI BUCADA? ODASINDA LCD TV OLSUN NET HIZI 100MB OLSUN VS VS FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL BULAMADIM HİÇ BÖLE LÜX Bİ YURT

• Çat pat ingilizceyle hazırlık atlanmaz.%100 bölümde iyi ingilizce bile yetmez.Hazırlığı okumaya bakın sonra pişman olursunuz.ayrıca gurbete kendinizi alıştırın evden ilk kez ayrılcaksanız fena koyar sıf bu yüzden okulu eve dönen oluyor ama kendınızl zorlayın arkadaş edinn 1 haftaya toparlanıyosunuz 1 aya alışıyosunuz 3 aydan sonra eve gitmek anne babanın laflarını dlnlemek zor geliyor özgürlüğe alışıyosunuz

• quote:

SAĞLAM Bİ ÖZEL YURT BİLEN VARMI BUCADA? ODASINDA LCD TV OLSUN NET HIZI 100MB OLSUN VS VS FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL BULAMADIM HİÇ BÖLE LÜX Bİ YURT

Myvia yaz internete gör yurdu evinde bu kadar lüks yoktur havuz fitness cafe bilardo okula servis herşey var odalar klimalı felan aklın gider.(her önünden geçtiğimde vay a.. Zenginliğin gözü kör olsun diyorum)aylık sadece kahvaltı var 800tl

• Banada makina ikinci öğretim geldi.
  • mühendislik fen-edebiyat bölümleri ve ingilizce işletme kazananlara geçmiş olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

SAĞLAM Bİ ÖZEL YURT BİLEN VARMI BUCADA? ODASINDA LCD TV OLSUN NET HIZI 100MB OLSUN VS VS FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL BULAMADIM HİÇ BÖLE LÜX Bİ YURT

Myvia yaz internete gör yurdu evinde bu kadar lüks yoktur havuz fitness cafe bilardo okula servis herşey var odalar klimalı felan aklın gider.(her önünden geçtiğimde vay a.. Zenginliğin gözü kör olsun diyorum)aylık sadece kahvaltı var 800tl

hacı naptın vur dedik öldürdün bu nedir başka varmı bildiğiniz?

• arkadaşlar dokuz eylül kazandım ilk yıl hazırlık okicam. sonraki yıllar tınaztepe . acaba o civardaki yurtların isimlerini söliyebilcek varmı? önceden araştırma yapmak istiyorum internet sitesinden bakıp. 300-500 arası fiyat aralığı arıyorum. neyse sadece adını bile verseniz yeter
  • Bir de burda sorayım belki konuya uğrayan dokuz eylülde okuyan arkadaşlar cevaplar. İnciraltında kalan varsa yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba12

arkadaşlar dokuz eylül kazandım ilk yıl hazırlık okicam. sonraki yıllar tınaztepe . acaba o civardaki yurtların isimlerini söliyebilcek varmı? önceden araştırma yapmak istiyorum internet sitesinden bakıp. 300-500 arası fiyat aralığı arıyorum. neyse sadece adını bile verseniz yeter

hazırlık tınaztepede deilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1061

Banada makina ikinci öğretim geldi.

Hayırlı olsun...sıralama neydi hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oberstgruppen

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

arkadas biraz abartmis sonucta tinaztepe okuyacaklarin cogu buca veya sirinyerde oturacak bende dogdugumdan beri sirinyerde oturuyorum.buca ve sirinyerden izmirin her yerine kolayca ulasabilirsiniz hem karsiyaka otobusu gecer hem gumruk otobusu gecer hemde daha yeni hizli tren yapildi hizli tren ile direk havaalanina gidebilirsin hatta aliaga ya bile gidiyor yazin binip trene haftasonu bi denize gidip gelme bile yapilir :) okulada 274 var direk kampusun icine gidiyor pisman olmezsiniz :D emin olun...

Ben Ankara'lıyım sen ona ulaşım diyosan ben Ankara'da teleportla gidip geliyodum sağa sola. ESHOT şöförlerinin artisliğimi dersin, yarış pistindeymiş gibi sürmesi mi dersin, yapılamayan metro mu dersin bilmem? Tabii ki hiçbiri belediyenin suçu değil ama çoğu insan İzmir'i böyle hayal etmiyor. Kazanan arkadaşlar şehrin en ucundasınız istiyosanız açıp uydu görüntülerine bakabilirsiniz

Bornova'ya bir buçuk veya iki saat;
    Karşıyaka'ya bir buçuk veya iki saat;
    Alsancak'a bir veya bir buçuk saat;
    ve benim en sevdiğim ilçelerden ikisi olan Narlıdere ve Balçova'ya maalesef en az iki saatiniz yollarda geçecek...

el arabasıylamı hesapladın süreyi?

Mercedes'le

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alibaba12

arkadaşlar dokuz eylül kazandım ilk yıl hazırlık okicam. sonraki yıllar tınaztepe . acaba o civardaki yurtların isimlerini söliyebilcek varmı? önceden araştırma yapmak istiyorum internet sitesinden bakıp. 300-500 arası fiyat aralığı arıyorum. neyse sadece adını bile verseniz yeter

hazırlık tınaztepede deilmi?

değil diye biliyorum iyice araştırmak gerek. kesin eminsen biliyim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.