Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DOLABI BOŞALTIYORUM GÖZ GEZDİRİN ;) Monitör, Scanner, UPS vs Satın Al 19 Ocak 2014 16:12 1 1 DOLABI BOŞALTIYORUM GÖZ GEZDİRİN ;) Monitör, Scanner, UPS vs Merhaba arkadaşlar, evde temizlik yapmaya karar verdim. İlanı ara ara güncelleyip yeni şeyler ekleyip, Fiyatları uygun tutmaya çalışacağım, piyasayı bilmediğim için de hatam varsa özelden mesaj atın konuşuruz. Kargolar alıcılara aittir. Dilerseniz elden ev veya iş yerimden de teslim alabilirsiniz(Sarıyer ve Habibler). MUSTEK 1200 USB PLUS SCANNER FİYAT: 20 TL 15" HYUNDAI DELUXSCAN S570 MONİTÖR FİYAT: 15 TL 17" SAMSUNG MONİTÖR FİYAT: 25 TL MURAT AÇIKÖĞRETİM İŞLETME 4. SINIF 7.DÖNEM SORU BANKASI (Kapağı açılmamış durumda yepyeni, sıfırı 30 TL, ben 20 TL istiyorum) UPS Güç Kaynağı (Bataryalarla ilgili sorunu olması lazım, tamir ederim diyene 1 ürünle birlikte hediye) Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DOLABI BOŞALTIYORUM GÖZ GEZDİRİN ;) Monitör, Scanner, UPS vs SATILIK Sıfır MSI BLUETOOTH Dongle Referans ilanıdır