Şimdi Ara

Dolandırdı galiba bilmiyorum sizce? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
506
Cevap
68
Favori
33.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeş
    Sen bu şekilde yazıyorsan
    Bizim yazdıklarımızı okuyup anlayabiliyormusun
    Normalde bu yazıyı yazan normal bir cümleden bir halt anlamaz
    Anladıysan cevap vermek için kendini yorma, alıntı yap sadece 5s+1000 yaz ben anlarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Demek ingilizce forumlarda sacmalayinca adamlar boyle hissediyormus.

Bunu efsaneler arasına yerleştirdim

• Bu kafayla dolandırılmaman süpriz olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Demek ingilizce forumlarda sacmalayinca adamlar boyle hissediyormus.

Bunu efsaneler arasına yerleştirdim

• Bilerek trolluyo konuyu.Onca uyarıdan sonra attığı mesajlarda düzgün yazması gerekirken saçmalamaya devam ediyor.
  • Tamam ilk mesajda saçmalamış da adamın diğer mesajlar da anlamsız. Noluyo lan?
  • Naber Patron kullanıcısına yanıt
    Eğitemeyen deseniz daha doğru olur.

•  Dolandırdı galiba bilmiyorum sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xilany -- 13 Ağustos 2015; 19:06:05 >
  • Sen diğer elemanın nosunu ver de biz onu arayip soralim anlayalım durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: gibbs12

Arkadaşlar tekefon almaya gittim işte bi tane adam dedim iphone6 işte teelfon adam dedi 5s ve para üstüne dedi 800 tl kabul ettim tabi istiyodum çünkü iphone 6 aradım buluşcagımız gün bekledim işte kısıklı caddesi dedi bekledim işte orda aradım dedim nerdesin abim yapma dedi dedi bende nasıl yani neden geldin o zaman dedim pardon kabul ettin 1200 ver dedi yok ya nasıl olur inanmadı şaka zannettim yapma olum falan dedim seni öldürürüm benle doğru konui dedi abisine verdi dedi 1000 lira param var dedim 800 lira olmaz 1000 lira gibi söyledi içim elveriyor ama şimdi veriyim bana sanki dolandırıcı geldi inanmadım sizce nasıl yani?

Arkadaş telefon almaya gittim
    İşte o telefon adam dedim kaç para
    Buluşacağın gün bekledin iphone 6 aradım ne dedi kaç para

800 lira olmaz sonra seni oldurcek
    İçin elveriyor dolandırıcı

Kimse türkçe biliyor burada

• Beyler neyi anladım anlamadın ya iştephone 6 bendeki 5s adam gelmedi kısıklı caddesi falan abisi falan yalan söuledi heralde ama doğruydu konuştu çünkü abisimi bilmşyorum 5s ve 1200 sonra 1000 ama işte güvenmiyorum çünkü dolandırıcı gibime geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Ya kardeş
    Sen bu şekilde yazıyorsan
    Bizim yazdıklarımızı okuyup anlayabiliyormusun
    Normalde bu yazıyı yazan normal bir cümleden bir halt anlamaz
    Anladıysan cevap vermek için kendini yorma, alıntı yap sadece 5s+1000 yaz ben anlarım

5s+1000

• quote:

Beyler neyi anladım anlamadın ya iştephone 6 bendeki 5s adam gelmedi kısıklı caddesi falan abisi falan yalan söuledi heralde ama doğruydu konuştu çünkü abisimi bilmşyorum 5s ve 1200 sonra 1000 ama işte güvenmiyorum çünkü dolandırıcı gibime geldi

Aynen xkalclslwlrötl blsşqşqlt bende ona codlwlwlel dedim ama o bana vlaşwşfşbğ. Dedi sonra cleldlfşbş clslwşy ve cldşasexçwçf oldu

• bence arkadaş trolluyor, trolluyorsa bence dh tarihinin en iyi trol konusu değilse Allah yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

quote:

Beyler neyi anladım anlamadın ya iştephone 6 bendeki 5s adam gelmedi kısıklı caddesi falan abisi falan yalan söuledi heralde ama doğruydu konuştu çünkü abisimi bilmşyorum 5s ve 1200 sonra 1000 ama işte güvenmiyorum çünkü dolandırıcı gibime geldi

Aynen xkalclslwlrötl blsşqşqlt bende ona codlwlwlel dedim ama o bana vlaşwşfşbğ. Dedi sonra cleldlfşbş clslwşy ve cldşasexçwçf oldu

Türkçe bilmesen kouşmayı gelip yazıyosun türkçe bilerek yaz yoksa brnce herkes rezil eder seni

• quote:

quote:

quote:

Türkçe bilmesen kouşmayı gelip yazıyosun türkçe bilerek yaz yoksa brnce herkes rezil eder seni

Türkçe konuş kardeşim

• Uzun zamandan beri bu kadar gülmemiştim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçe konuş kardeşim

Aynada baktınmı her zaman hiç?

• Beyler biraz çözdüm galiba... Adam telefon takaslayacakmış

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.