Şimdi Ara

DOLANDIRICI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar az önce karşılaştığım bi dolandırıcıyla ilgili bilgilendirme yapma ihtiyacı hissettim adam sieger kullanalım diye tutturdu drmel kullanalım dedim yok sieger'dan güvenilir değil dedi sieger'ın skype adresini falan verdi , tabi ki sahte .

Verdiği skype adresi : crowhunter20

Steam konuşmamız :  DOLANDIRICI

sieger'la konuşmam :  DOLANDIRICI

ve son nokta olarak profilime bıraktığı yorum :  DOLANDIRICI

Steam profili :http://steamcommunity.com/id/alphabet44

Dikkatli olmanızı dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0culus -- 15 Eylül 2015; 2:28:03 >

• Ahahah aynı keko banada siegerle anlaştiğini yazdı.drmek kullanalım dedim yok aldım ben dedi.bide pashaya ssilah sattım falan diypr bende buna inaniyor gibi yaptım kardeşimsin falan diyo.forumdan hiç alişverişin oldumu dedi şu kişi.diyorum o daha dünkü bebe diyor kendi profili ondan daha yeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saçma bi yöntem kullanıyor zaten :D konuşmaları zaten bi acayip :D
  • Bu arada dh profili yenıgunenes.

• Bide ablası var ayla göktaş, paraların toplandığı hesabın sahibi Dolandırıcı familyası
  • Bariz sen yazıyorum deyince kaçmış. Herkez bu profili reportlasın dolandırıcı diye.
  • Çocuk ruh hastası ya psikolojik sorunları yoksa bende bişey bilmiyorum. 24 saat bilgisayar başında milleti dolandırmaya çalışıyor başarısız oluncada kafayı yiyor
  • tam olarak anlamadım olayı ama , sieger veya drmel in birbirnden farkı yoktur 2 side sağlam adamlar bizzat 2 siylede çalışmışlıgım var
    saçma sapan bi muhabbet dönmüş sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDoJo

tam olarak anlamadım olayı ama , sieger veya drmel in birbirnden farkı yoktur 2 side sağlam adamlar bizzat 2 siylede çalışmışlıgım var
    saçma sapan bi muhabbet dönmüş sanırsam

adam siegerin skype adresini vererek kazıklamaya çalışıyor. o yüzden drmel'i istemiyor. siegerin skype adresi ise fake oradan dolandıracak
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    saçma sapan dediğim o çok basitce bi numara çekmiş hani o kadar konuşmaya değmicek bi şekilde sieger zaten forumda hallediyor işlerini skype felan gereksiz bi şekilde
    teşekkürler yinede aydınlatma çaban için :D <3
  • Bu adam 38 Saat Cs:Go oynamış sadece ve envanterinin de maşallahı var acaba bu adam bu kadar envanteri ne diye dizdi? Ve yahut nasıl elde etti bu kadar itemleri? Önce biraz kendi kendinize sorgulama kve sonra satışa karar vermek lazım değil midir? Bu adamın saadece ticaret için Cs:Go kullandığını sanmıyorum açıkcası ve bu işte zaten bit yeniği olduğunu anlamaktayım. Evet kendisinin bir dolandırıcı olduğuaşikar ama hemen güvenipte sakın böyleleri ile iletişime geçmeyin bence. Açıkcası ben adamın profiline bakışta hiç bir güven sezemedim zaten. Yeni bir cs go satın almış ama envanterde 4.000 TL.den fazla item var sanırım baktığıma göre. Yanılıyorsam söyleyin nedir peki bu adam zaten? İyi ki satış işelmi gerçekleştirmemişsiniz. Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam profılıme aynı yazıyı yazmış tam ergen .. :)
  • önce öğretmen sonra polis sonra asker şimdide sahte drmel taktigi ile dolandırmaya calısıyor ah biri şunun bir açıgını yakalayıp bulsada milletin hakkını geri alsa gözüde doymuyor
  • Dragon lore bile var benimle iletişime geçtiği hesapta
  • 4 tane steam hesabı vardı bilenler yazsında başkasının csnı yanmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.