eleman köpürdü dayı oğlu gelicek elden alıcak deyince yavşak..
dünde trabzonda ilan varken aradım dedim senin dükkanın yanında şu şu mağaza var onlar benim arkadaşım evet abi diyo.Ordan çaktım dolandırıcı olduğunu.Geliyorum elden alacağım dedim bi arkadaştan haber bekliyorum almassa dönerim dedi kapadı.
elemanın tansiyon yükseldi halen havale bekliyor.. aradı dedim şimdi limit yetmiyor bankayı arayın yukseltsinler diyor olmadı cep banka gönderin cepten alayım diyor eleman konuşurken hem nazik olup hemde sinir oluyor sinir sitemi dağaldı gübrenin..
garanti bankası günlük limite takıldım gitmiyor dedim şimdi de iş bank bilgilerini gönderecek iban sanırım başkasında yeğenimi bekliyorum onun bilgilerini veircem diyor bu arada iki kartı 1800 tl alıyorum bu forumda en ucuz rekoru sanırım...
apocalypse
kullanıcısına yanıt
olaya bak bi satıcı bukadar salak olamaz bence normal bi bilgisayarcıya gitsen elden 1500 verirsin anında alır tanesi insanları nası lbukadar aptal yerine koyup rahat rahat dolandıra biliyolar anlayamıyorum
saat 7 de bankamatik den para bekliyor 2 dak bir msj atıyor bak çok isteyen var sana ilk söz verdim sana vericem diyor.. eleman na mavi ekran verdirecem birazdan ben bu kartların agp olanlarında istiyordum yoksa bana uygun değil diyecem..
apocalypse
kullanıcısına yanıt
hahahahaa :D admasın kardeşim benim o dolansın dursun kansız herif
Hesap. 1222.0201780 is banka irfan gülen yatirinca arayin 7de bekliyorum sizi
Arkadaşlar ben ayancığın köyündenim şimdi mesaj atıcam sahibinden eleman ne diyecek bakayım
yazan sondur uyguna veriyorum zaten
verdiği cevap
engelledim elemanı son msjları şunlar
19:52 para gelmedi 19:54 Gelmemiş para felan dalgamı gecysın iyi gunler 20:04 Gelmedi kontrol edin normalde gelen para niye gelmesin anlamadım hata var sizde 20:08 Yatıran adam arar arıyom msgule atıyorsun madem almıcan niye oyalıyosun
bu arada kargo adresim: Köfteci mh. sulu sk. Skip60 apt. no:31 Tekirdağ..
Son olarak kart agp olan versiyon muş...
apocalypse
kullanıcısına yanıt
13.08.2017 tarihinde ilettiğiniz 3672609 numaralı talebiniz sonuçlandırılmıştır.
Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz kullanıcı ile ilgili gerekli çalışma yaparak kullanıcının sahibinden.com üyeliği sonlandırılmıştır. Saygılarımızla. Sahibinden.com buda sahibindenden gelen destek yanıtı