Şimdi Ara

Dolandırıcı Dominos (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
21.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Annalise

Besin değeri olmayan yuvarlak bi ekmeğe para vermek akıl kârı değil. KFC'de kemiksiz tavuk yerim protein alırım hiç değilse.
    Tavuklu ton balikli etli pizza ?????
    Ayni bokun laciverti kfcdeki de cok saglikli degil kizartma yagi 200 kalorilik tavuk bol kanserojenli yuksek kalorili tavuk oluyo 😏😏😏😏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi pizza hut gerisi hikaye arkadaşlar. Bu tarz pizza şirketleri hep dolandırıcıdır kampanyaları insanları kandırmaya yöneliktir.
  • Sakın İnternet ten yada telefonla sipariş vermeyin. Gidin kendiniz alın ve ücretini kasaya verin. Şefin pizzası konyalımı 29 TL ye alıyorum sürekli. İnternet ten sipariş vereyim dedim bir kere. Baktım 29 TL ye aldığım pizza İnternet ten almak istediğimde 57 TL. Şubeye gidip sordum
    Getirme ücreti dediler. Ha bu arada üç al bir öde falan hepsi yalan. Çalışanlar kendileride itiraf ediyor

• Yarım saat olayında da kandırmaya çalışıyorlar. Neymiş efendim trafik varmış, banane kardeşim böyle bir uygulama yok mu diyorum var ama parasını verseniz de bir şey olmaz yani diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek Sepeti'nden verdiğim siparişlerde sorun yaşamıyorum. Ama Tıkla Gelsin'den Popeyes ve Burger King siparişlerimin çoğu sorunlu oluyor. Bizim buradaki Dominos ve Little Caesars ise gayet iyi. 20-24 lira aralığında orta boy, klasik hamur, bol malzemeli pizzaları sipariş edebiliyorum. Malzeme, sıcaklık ve hız konusunda da sıkıntı olmuyor. Anlaşılan bunların hepsi şubeden şubeye değişiyor. Popeyes lanet ettirdi. KFC olsa iyiydi. Bir o yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig47

Tavuklu ton balikli etli pizza ?????
    Ayni bokun laciverti kfcdeki de cok saglikli degil kizartma yagi 200 kalorilik tavuk bol kanserojenli yuksek kalorili tavuk oluyo 😏😏😏😏

Alıntıları Göster
    Dominostaki çoğu pizzayı yedim. En pahalılar dahil, en çok et olan pizzadaki et miktarı 50 gram bile etmez. Sağlıktan bahsetmedim. İkisi de sağlıklı değil. Sağlıksız yiyeceksem de et, tavuk miktarını önemserim.
  • Evde kendiniz yapın bunlara para kazandırmayın gel pizza yiyelim diyene yok kardeşim yemeyelim deyin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    eminim yemezsin
  • Değil 3 al 1 öde, 33 al 1 öde dese alınmicak bir şey ( pizza demiyorum özellikle çünkü başka herşeye benziyor) midenize yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

eminim yemezsin
    ,

• Dominosta kurye olarak çalışıyorum. Sadece dominos değil burger’da yada şöyle diyeyim tüm zincir gıda şirketleri sömürücü. Hem tüketiciyi hem çalışanı. Anlat anlat bitmez. Esnaftan yiyin bişeyler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLithya -- 8 Temmuz 2019; 21:6:42 >
  • en son 2 adet büyük boy konyalım siparişi vermişim 63 liraymış.
    siparişi tekrarla dedim fiyat 80 lira yazdı demek çok zam gelmiş dedim. siparişi verdim
    bi baktım siparişe 1 adet sipariş verilmiş.aradım iptal edin dedim 80 liraya pizza mı olur dedim iptal edemeyiz dediler fırında pişiyormuş
    dedi.
    kapıya kadar gelir geri gider deyince iptal etti.
    adamlar yolunacak kaz arıyorlar.
  • Rekabet kurumu kurulu herneyse ona şikayet edin haksız kazanç var

• Butik pizzacılardan yiyin.

İstanbul
    Upper Crust Pizza
    Olivia Pizza

Ankara
    Pizza İl Forno
    Double Zero Pizza
    Deed's Pizza
  • Dominos ilk çıktığında kaliteliydi. Şimdi kalite yerlerde.

Reklamlara kanmayın. Youtube'da biraz aratın, nasıl çekiliyor o reklamlar şaşarsınız. Gıda reklamları tamamıyla 3 kağıtçılık.
  • Almayın kazandirmayin

Bir arada uygulamayı indir ücretsiz sipariş ver vardı. Sonra öğrendik ki 2. Pizzada ücretsizmiş. 1.yi alınca yerleştirip 2.yi ücretsiz vereceklermiş. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Dominos 2016 da bitti. Saçma salak bir firma.
    Dominos ilk zamanları iyidi

• Pizza pizza iyidir

• Ah bir süre yoktum. Aşırı acıkmışken ve doyuracak yemek arıyorken açmıştım konuyu. Sonra da bakmaya fırsatım olmadı. “1 al 3 öde” şeklinde yanlış yazmışım. Pizzanın eve söylenme amacı zaten ucuz olsun hızlı karın doyursun. Eve gelsin evden çıkmıyım. Verse 3 pizzayı 20 liraya. Ucuz yemek alternatifi. Her zaman yemek yapamıyorsun ya da yemek yapcak halin olmuyor. Hele istanbulda yaşayan biri için yemeksepetinden ucuza bir şeyler söylemesi aşırı imkansız. Anca güzel bir yerden joker gelecek ve firma şirkeflik yapmayacak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.