Şimdi Ara

Dolandırıcı Hüseyin Yılmaz - Facebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'ta Hüseyin Yılmaz adında hesaba sahip olan bu insanlar dolandırıcıdır.
    Kupon vermek için para isteyip yatırdıktan sonra daha fazlasını istiyorlar en sonunda kafadan atma bir kupon veriyorlar ve kupon ilk maçtan yatıyor. yatırmadan önce para iade veya telafi kuponu diyorlar tutmazsa kupon tutmadığında da para iadesi yapmayıp senden telafi kuponu için ekstra para istiyorlar.

Profil linki:https://www.facebook.com/profile.php?id=100009720528860

Telefonları: 0506 154 3187 , 0534 064 2281

Siz de bu adamdan kupon almayı düşünüp şuan bunu okuyorsanız almayın paranızı kaldırıma bırakıp gidin daha iyi.

Not:(profilindeki araba videosu vs. çoğu şey yalan kendisini yazıp kendisi çekiyor.)

• Hayatımda hiç kupon satın almadım, almamda. Bu tür şeylere kim inanıyor diyordum, inanan varmış demek ki. Bu adamların çoğu vitibetteki oranlara göre maç verir. Tuttu diye konulan kuponlarında iptal olan kuponlar olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

İddaa istatistik oyunu değildir. Şans oyunudur. Kimse sizden daha bilgili değildir.
  • geçmiş olsun kardeşim bir daha inanma böyle şeylere. kac paran gitti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klimber

Facebook'ta Hüseyin Yılmaz adında hesaba sahip olan bu insanlar dolandırıcıdır.
    Kupon vermek için para isteyip yatırdıktan sonra daha fazlasını istiyorlar en sonunda kafadan atma bir kupon veriyorlar ve kupon ilk maçtan yatıyor. yatırmadan önce para iade veya telafi kuponu diyorlar tutmazsa kupon tutmadığında da para iadesi yapmayıp senden telafi kuponu için ekstra para istiyorlar.

Siz de bu adamdan kupon almayı düşünüp şuan bunu okuyorsanız almayın paranızı kaldırıma bırakıp gidin daha iyi.

Not:(profilindeki araba videosu vs. çoğu şey yalan kendisini yazıp kendisi çekiyor.)

kendin kaşınmışsın

• quote:

Adama helal olsun senin gibisini ben de bulsam ben de maç satarım

• quote:

saf mısın be kardesim. boyle adamlar mac sonucunu bilse, kendisi oynamaz mı? İki kurus para dilenince de mi anlamadın sahtekar olduklarını.

1 hafta yalnız basına tatile cık ve hayata bakıs acını sorgula. Allah beterinden korusun seni.

• Kusura bakmayın ama 2015 yılında hala boyle dolandırıcıya inanan varsa sorun onlardadir para ile Mac satmak nedir gelin sizi bi güzel ..... Demek ..

Cem Yılmaz'ın dediği gibi adam hem uçup hem biletle gösteri yapabilir mi ? Adam bilse böbrek satıp yapıştırır zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh sana o adamın profiline bakıp nasil inandın ya :D adam kuponun heryerini saklamış :D :D :D utanmasa maçlarıda saklıcak tuttu diye :D iyi olmus sana dolandırılmıssın bukadar keko olmayın
  • türkiyede enayiler olmassa dolandırıcılar nasıl para kazanacaktıki kusura bakma agar konuştum ama sen kaşınmışsın ben 20-30 tane maç çıkarıyorum maçları bölüyorum muhakkak 2 kuponu patlatıyor kendim yapıyorum analizlerimi kendim kaybetiyorum kendim kazanıyorum bu biraz şans ve tahmin işi ah örnek 2 gündür
    ne hikmetsse 11 kuponum tekden patladı yapacak birşey yok kazanabilrdimde önümüzdeki maçlara bakıcaz
  • Dolandırıcılardan bıkanlar için Turkiye nin en buyuk tahmin portalı kuruldu. Aklı olan bakmadan kupon yapmaz:

www.tahminkrali.com
  • arkadaş akıl var mantık var, bilgi ve öneri için kupon paylaşanı anlarımda hangi adam daha az para için %100 tutar diye mantıksız bir iddaa ile kupon satar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.