Şimdi Ara

Dolandırıcı ifşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden sitesinde Kutay Yasem eren isimli dolandırıcı koyduğu araç için görüştük. Sağlık Bakanlığı kimliği ile fotoğraf atıp doktor olduğunu söyleyerek kapora istedi. Gönderdikten sonra ilanı kapatıp telefonu engelledi. Ben düştüm umarım başkası düşmez.

İban no : TR84 0011 1000 0000 0109 0070 14

Kutay Yasem eren

• Sarı sitede 16 Eylül Tarihli Zekeriya V. kullanıcı adıyla megane araç ilana konulmuştu. mesaj yazıp numarasını aldık. Arayıp görüştük. Avukat olduğunu söyledi. Ancak barolar birliğinden sorgulama yaptığımızda kaydı bulamadık. Kişi dolandırıcı ve bilgileri şu şekilde:

Kutay Yasem Eren

Avukatım yalanını söylüyor.

Tel 533 954 15 83

Iban TR84 0011 1000 0000 0109 0070 14

• 24 Eylül sahibinden siteye Hacer t. Kullanıcı adı ile KUTAY YASEM EREN adında eşinin adına Renault fluens araç ilanı verip kendisini kütahya da palyatif doktoru olduğunu söyleyerek doktor kimlik fotosunu attı. Araç için kapora isteyip aracı ilandan kaldırdı. Personel kimlik sorgulamasında böyle bir doktora rastlanmadı. Haliyle adam bizi engelledi. Dolandırıcıdır dikkat edin.

Num: 0505 019 97 82

Dolandırıcı ifşa

Dolandırıcı ifşa

• Bankalar ile görüşün durumu anlatınebu kişilerin banka hesaplarına tedbir blokesi koymaları gerekir
  • Dolandırıcı ifşa

0505 019 97 82 bu numara ile şüpheli şekilde yazışmaktayım 10 bin lira kapora istiyor Bin lira gönderiyim deyince eşiyle belirledikleri kapora 10 bin liraymış.Bence çok şüpheli dikkatli olmakta fayda var.

• Faydalı bir konu.

• Bu şerefsizler nasıl aleni olarak iban üzerinden para alabiliyor? Bankada adı sanı yok mu bunların, nasıl üzerine yatıyorlar paranın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    7 ay önce açıldı
    Turbolinea İfşa
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle bu olay Donanım Haber üzerinden gerçekleşmemiştir! Bir süredir, burası dahil, yenisini almak için telefonumu satmaya uğraşıyorum. Bugün WhatsApp üzerinden kendisini eski telefoncu ve maddi sorunlar yaşayan biri olarak tanıtan, aile babası profil resmi kullanan biri yazdı. Benim satacağım fiyattan alıp 1.5 kat üzerine başka birine satacağını söyledi. Beni ilgilendirmediği için tamam deyip geçiştirdim. Yarın sözde satacağı kişi gelip telefonu benden alacakmış. Sözleşme yapacağımı söyleyince bu eski telefoncu (!) bana "Aaa! İlk defa duydum telefon satarken sözleşme yapıldığını. Ne sözleşmesinden bahsediyorsunuz?" dedi. Sonrasında ise beni 15 dakika sonra arayacağını söyleyip bana bir daha dönmedi! Daha sonra getcontact üzerinden telefon numarasını sorguladım ve bir kadın ismi ile karşılaştım. Şimdi bunu şikâyet etmek ayrı dert, ifşa etmek zaten yasal değil. Hayatımda ilk kez bir cihazımı satmaya çalışıyorum ve gerçekten bu sahtekarlardan çok yoruldum.

Bir de üstüne bu sayfaya giremeyip panikledim. Geldi mi üst üste geliyor. Neyse ki şu an bir sorun yok. Dolandırıcı ifşa 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arwenthequeen -- 24 Kasım 2024; 2:17:6 >

• turgii07 T kullanıcısına yanıt
    Savcılık bu işi çözmüyormu hocam bu nasıl iş
    Bu arada Allahı işin içine katan adam gördümmi kaçacaksın
  • Arkadaşlar merhaba bu söyleceklerimi lütfen herkes çok iyi dinlesin  yakında haberlere'de çıkaracağım   ÖNEMLİ  !!! Sahibinden aracığıyla Ekim ayında Muhammet ilkkan kaya tarafından dolandırıldım  ben yandım  kimse yanmasın  Bindir tülü  emekle biriktirdiğim parayı aldı 

ilk-han gayrı menkul  olmayan evi satmaya çalıştılar. benden 100 bin tl  kapora alıp    sahte evrak  sahte dekont düzenleyerek bizi dolandırdı tüm  deliller seskayıtları elimizde mevcut  bizim paramıza çöktü bizi yarım milyon dolandırdı allah belasını  versin  . ve vermesi için elimden geleni yapacağım ailecek bu işi yapıyorlar  parayı yediğini söylüyor.

firması  ilk-han gayrı menkul   Esenyurt  / beylikdüzü 

Dolandırıcı ifşa

Dolandırıcı ifşa

dolandırıcı : Muhammet ilkkan kaya 

telefon numarası : 5366169356

8 ayrı dosyası var  

Dolandırıcı ifşa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.