Şimdi Ara

Dolandırıcı ifşa ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ersevin Bozoklu 9 kimlik numaralı şahıs tarafından dolandırıldım. Herkes bir mesaj atarsa iyi olur, yarın savcılığa gideceğim ip bilgileri elime ulaştıktan sonra. İsminin samet ay oldugunu soyledi fakat hesap ismi Ersevin Bozoklu.

Arkadaş Fifa 17 key sattigini soyledi. Parayi yolladiktan sonra da direkt olarak engelledi. Uye oldugu siteden ip bilgilerini rica ettim. Bu arada siz de rahatsiz ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeiden -- 24 Ekim 2017; 1:37:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz açıklama yapsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

• Gecmis olsun

• Tabi canım kaç yıllık arkadaşız senimi kıracam. Hiç tanımadığım birinin telefonuna hiç tanımadığım biri için mesaj atıcam. Hemde sen doladırıcımısın diycem.
    Kardeş konuyu anlatsaydın bari. Bu arada 3. şahısların kişisel bilgilerini izinsiz paylaşmak suçtur. Mağdurken suçlu duruma düşme.
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Kanit ekledim. Soylediginizde haklisiniz fakat insanlari dolandirirken bu kadar sogukkanli hareket eden vizyonsuz dolandiricilara da pabuc birakacak degilim. Hicbir seyden korkmuyorum, istiyorsa gelsin dava acsin.

• gunceldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    8 ay önce açıldı
    Turbolinea'yı ifşa ediyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

Kanit ekledim. Soylediginizde haklisiniz fakat insanlari dolandirirken bu kadar sogukkanli hareket eden vizyonsuz dolandiricilara da pabuc birakacak degilim. Hicbir seyden korkmuyorum, istiyorsa gelsin dava acsin.

Vizyonlu dolandırıcı nasıl oluyor hocam? siyasiler gibi büyük paraları cebe indirenler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

quote:

Vizyonlu dolandırıcı nasıl oluyor hocam? siyasiler gibi büyük paraları cebe indirenler mi?

Bir kişi 100-200 lira için sicilini riske edebilecek kadar gerizekalı ise vizyonsuzdur.

• Dolandırıcılar genelde para yattıktan sonra mesajlara cevap vermez burda farklı bir durum olmuş. İlk yapacağınız iş müşteri hizmetlerini arayıp işleme ait referans numarasını almak olmalıydı. Karşı tarafta müşteri hizmetlerini arayıp referans nosunu kontrol ettirse sorun çözülürdü. Küçük bir ihtimalde olsa hesaplar arası aktarmada "askıda kalma" durumu oluyor. Böyle durumda karşılaştığımızda banakadaki kurumsal temsilcimiz ile görüşüp anında sorunu çözüyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Dolandırıcılar genelde para yattıktan sonra mesajlara cevap vermez burda farklı bir durum olmuş. İlk yapacağınız iş müşteri hizmetlerini arayıp işleme ait referans numarasını almak olmalıydı. Karşı tarafta müşteri hizmetlerini arayıp referans nosunu kontrol ettirse sorun çözülürdü. Küçük bir ihtimalde olsa hesaplar arası aktarmada "askıda kalma" durumu oluyor. Böyle durumda karşılaştığımızda banakadaki kurumsal temsilcimiz ile görüşüp anında sorunu çözüyorduk.

Şu an bankayı aramamın bir faydası olur mu?

• Olur tabiki. Sorunu anlatırsan müşteri temsilcisine işleme ait referans numarasını istersin. Karşı tarafta bankasını arayıp bana şu referans numarası ile ödeme yapılmış ama hesabıma geçmedi derlerse kontrol ederler.
  • quote:

Olur tabiki. Sorunu anlatırsan müşteri temsilcisine işleme ait referans numarasını istersin. Karşı tarafta bankasını arayıp bana şu referans numarası ile ödeme yapılmış ama hesabıma geçmedi derlerse kontrol ederler.

Hocam karşı taraf parayı aldıktan sonra engelledi zaten. Neden böyle bir şey desin? Yanlış da okumuş olabilirim mesajınızı.

• Güncel.

• quote:

quote:

Olur tabiki. Sorunu anlatırsan müşteri temsilcisine işleme ait referans numarasını istersin. Karşı tarafta bankasını arayıp bana şu referans numarası ile ödeme yapılmış ama hesabıma geçmedi derlerse kontrol ederler.

Hocam karşı taraf parayı aldıktan sonra engelledi zaten. Neden böyle bir şey desin? Yanlış da okumuş olabilirim mesajınızı.

Mesajlarda gönderdim dedikten sonrada yazışmalar devam etmiş, o yüzden öyle söyledim.
  • quote:

quote:

quote:

Mesajlarda gönderdim dedikten sonrada yazışmalar devam etmiş, o yüzden öyle söyledim.

Hocam dun aksam gonderdim fakat hesap ismini yanlis soylediginden gitmemis. Bugun ise gonderdigimde oldu mu der demez engelledi.

• O zaman yapacak tek şey çekinmeden üşenmeden adliyenin yolunu tutmak. Savcılığa durumu anlatan dilekçeyi ver gerisi kolay. Kanıt falan her şey ortada. Artık bu tip şikayetler daha çabuk çözülüyor.
  • Üzüldüm kardeş, annesinin kızlık soyadı da var mı

• EGM'ye ihbarda bulundum. Yarın da bizzat gideceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.