Şimdi Ara

Dolandırıcı,kandırıcı, çakma ürün satan sitelere Aman Dikkat edin!!!!!!Burda Teşhir Edin.Konu yenilendi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gittigidiyorda 100 liraya scooterler var korayspor satıyor günün fırsatı. ondan alın.
  • Ben iptal ettim siparişi mail geldi iptal oldu diye, artık para ne zaman döner bilmiyorum ama çözeriz bişekilde.Yorumlarınız için teşekkürler üçkaatçıları herkesin bilmesi lazım güvenilir olmayan sitelerden uzak durmak lazım.
  • sen ustun tas koymak falab diyince.adamlarin ekmegiyle oynuyormusuz gibi hissettim.bian oyle dedin sandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir kaç kazak beyenmiştim. Kapıda ödeme yapılıyormuş sanırım. Gelirse veririm parasını alırım? Ne dersiniz? Alayımmı?
  • orjinal ürün bulamazsınız bu sitede boşuna almayın
  • Böyle bir site yakında batar gider. Enazından 10 iş günü olunca paramı iade ettiler ve her müşteri hizmetlerine mail yazınca cevapladılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Böyle bir site yakında batar gider. Enazından 10 iş günü olunca paramı iade ettiler ve her müşteri hizmetlerine mail yazınca cevapladılar :)

ben 50 liralık bir ayakkabı sipariş ettim dün kapıda ödemeli sonra yapamadım diye 1 tane daha sipariş ettim ancak işte iptal için e-postaya gerekli şeyleri yazdım ancak daha hiçbir cevap felan gelmedi kampanya bitiminden sonramı işleme geçecek? iptal olurmu yani?

edit:Yani daha onaya girmedi o yüzden siparişlerimi iptal ederler mi? üyeliğimi felan kaldırayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 25 Mart 2014; 21:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technology41

quote:

Böyle bir site yakında batar gider. Enazından 10 iş günü olunca paramı iade ettiler ve her müşteri hizmetlerine mail yazınca cevapladılar :)

ben 50 liralık bir ayakkabı sipariş ettim dün kapıda ödemeli sonra yapamadım diye 1 tane daha sipariş ettim ancak işte iptal için e-postaya gerekli şeyleri yazdım ancak daha hiçbir cevap felan gelmedi kampanya bitiminden sonramı işleme geçecek? iptal olurmu yani?

edit:Yani daha onaya girmedi o yüzden siparişlerimi iptal ederler mi? üyeliğimi felan kaldırayım mı?

hocam mailinize cavap gelirse iptal ederler 10 iş günü sonra,işleme alınması önemsiz parayı ödediyseniz parayı kullanıp öyle iade ediyorlar kanuni haklarını son güne kadar kullanıyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Technology41

quote:

hocam mailinize cavap gelirse iptal ederler 10 iş günü sonra,işleme alınması önemsiz parayı ödediyseniz parayı kullanıp öyle iade ediyorlar kanuni haklarını son güne kadar kullanıyorlar.

para felan ödemedim onay bile olmadı daha üyeliğimide iptal ettim? yani benden birşey talep edemezler?sipariş verdim dün işte daha onaya bile konulmadı hemen iptal için e-posta attım üstüne üyeliğide iptal ettim.Siz sipariş vermiştiniz diye birşey diyemezler değilmi? çünkü sitede onay alınması bekleniyor yazıyordu

• para ödemedikçe sorun yok ama para ödemeden sipariş mi almaya başlamış bunlar, cevap gelmediyse çalışan elemanları kaçmıştır gerekeni yapmışsınız unutun gitsin.

• quote:

para ödemedikçe sorun yok ama para ödemeden sipariş mi almaya başlamış bunlar, cevap gelmediyse çalışan elemanları kaçmıştır gerekeni yapmışsınız unutun gitsin.

banka kartıyla ödeme yapmışım lanet olsun:S kargodaymış kargodan gelince dire kgeri gönderirsem paramı geri iade ederler mi? senide çok yoruyorum ama:S
  • Cayma hakkınız var hocam tabi ki geri gönderirseniz ödemek zorundalar ama sizi uğraştıracakları kesin. İade etmek istediğinizi önce mail ile onaylatın sonra gönderip adamların eline geçtikten sonra 10 iş günü sayın para iade olmazsa tekrar bağlantıya geçin.
    Eğer gönderdikleri ürün güzelse kullanın, değilse gerisin geriye ürünü beğenmedim diye önce onay alıp, onay maili çıktısıyla yollayın gitsin.
  • Trendyol guvenilir site degil mi :) onlarda camel satiyor camel sigara indirime girdiginde trendyolda camel tisortleri gomlekleri gordum tasarimu guzeldi 25-30tl arasinda tisortler..piyasada da pazarda magazada en ucuz tisort yine ayni fiyat.valla meraktan siparis verdim ele gecen urunlerin posetlerinde150-200tl arasibda rakamlar yaziyordu aldiris etmedim tisort normalde gomlek cok ii abi ya.yikaninca ne olur bilinmez fakat ikiside gecmiste slim fit giyen biri gobeklenirse diye tasarlamislar sanki cuk oturdu..marmaraca mi nedir bilmem trendyoldakiler riske deger piyasadaki en dandik ztn ayni fiyat..trendyol icinde cakma urun gonderiyor diyen arkadaslar trendyolda gordugun urunu. Urunun onlinesatis magazasindan hep kontrol ederek aldim ve online satis magazalari ile trendyol fiyatlari hep ayni cikti..tek canimi sikan olay ise urunlerin uzerinde camel.yazmasi isim yazmasini pek sevmemde.ama gecmisteki o montlarin arkasinda essek kdr deve logosuoldugunu varsayarsak kotu de degil aslinda

• ak14 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben trndyol için bişey diyemeyeceğim ama 30 liraya sıcak fırsatlara takılan bi kişi olarak camel tişört almam doğrusu.3-5 gün önce morhipodan 25 tl ye orjinal levis gömlek aldım, 33 e de lee.Tişört bende 15 tlye kadar
    Beğendiyseniz güle güle giyin, gerisi önemli değil.Beğenmediğniz bi durum varsa da çekinmeden iade edin sizin doğal hakkınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    levıs ı begenmıyorum sorun orda yoksa fıyatında degılım anlatmak ıstedıgım zaten bu.pazarda manavda kı fıyatlara orjınal yada degıl urun alıyorsunz begendı ısenız orjınallıgını tartısmaya gerek yok zaten ucuza almıssın begenmıssın takıl işte.cakma nike polara 70 tl ıstenılen bı ulkedeyız daha ne olsun :) bende aynı fıyatlara zara nın gomlegını almıstım :) orjınal degıldır demıstı arkadas orjınallıgını anlayıp anlamam umrumda bıle degıldı gömlek guzeldı ve degerdı:)
  • https://www.marcamarca.com.tr/ bu site ve bu firmaya ait olan siteler dolandırıcıdır:

HAVANA DOĞAL ÜRÜNLER TEKSTİL KOZMETİK ELEKTRONİK MED. İLETİŞİM PAZ. SAN ve TİC. LTD. ŞTİ Dolandırıcıdır

Bildiğim siteleri:

https://www.marcamarca.com.tr/
    www.havana.com.tr/
    https://festivallia.com/

Bu firmadan aldığım ürün aşırı kalitesiz, uyumsuz ve sitedeki resimle alakasız olduğu için idade ettim ama aylardır para iadesi yapmadılar her aramamda uzun süre beklettikten sonra iade yapacaklarını söyleyip kapatırlar, haftanın 6 günü üst üste aradım hergün yüzsüzce aynı şeyi tekrarladılar.

HAVANA DOĞAL ÜRÜNLER TEKSTİL KOZMETİK ELEKTRONİK MED. İLETİŞİM PAZ. SAN ve TİC. LTD. ŞTİ sahte ve kalitesiz ürünler satan, insanların parasının üstüne konan dolandırıcı firmadır. Sakın bu firmadan ve sitelerinden alışveriş yapmayın. Yeni siterini buldukça ekleme yapacağım.

Bu firma hakkında yüzlerce şikayet mevcuttur, reklamlarına ve ürün fotoğraflarına aldanıp bu siten hiçbir şey almayın.

Firma ve siteleri hakkında şikayetler:

https://www.sikayetvar.com/marcamarcacomtr

https://www.sikayetvar.com/festivalliacom

Şikayetlerden büyük bölümü de göreceğiniz gibi:

Kalitesiz basit ürünler
    Yanıltıcı reklamlar
    Para iadesi yapmama
    İletişim sorunları
    Kusurlu ürünler
    Taklit ürünler

En çok şikayette aylardır para iadesi almayan kişilerden gelmektedir. Mağdur olmamak için sakınhttps://www.marcamarca.com.tr vehttps://festivallia.com/ sitelerinden alışveriş yapmayın.

Dolandırıcı ve sahtekar firma HAVANA DOĞAL ÜRÜNLER TEKSTİL KOZMETİK ELEKTRONİK MED. İLETİŞİM PAZ. SAN ve TİC. LTD. ŞTİ hakkında para iadesi için Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz ve benzer alanda faaliyet gösteren işini düzgün firmalar bu dolandırıcı firma hakkında haksız rekabet davası açabilirler.

Önemli:

Tüketici Hakem Heyetine internet üzerinden e-devlet şifreniz ve elektronik imzanız ile başvurabilirsiniz

• asdic A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Nette sağlam siteler var oralara yönelmek lazım.
    Marcamarca ile entesesan bir alış veriş yaşadım :)
    Ben bu mercamarcayı geçen yıl buldum sırf denemk amaçlı 2 sweat aldım yanında dandik bir kol saati hediyeydi. Kapıda ödeme seçeneğiyle aldım gelirse alırım gelmezse zaten sorun yok dedim :) Ürünler geldi. parayı verdim aldım Sweatlar AFM marka (şimdi baktım hala o marka ürünler var) 1 yıldır kullanıyorum sorun yok baya kaliteli çıktı. Gelelim saate 0 tl yazıyor ama benim seçtiğim saat değil aradım uzun süreli beklemeler sonucu derdimi anlatamadan kapattım. Ertesi günü onlar döndü sorun nedir diye bende anlattım. Saati göndermemi istediler gönderdim bu sefer kurma kolu çıkmış bir saat gönderdiler (saatin yanındaydı belki kargo esnasında çıkmıştır) neyse ben yine ümistiszce aradım yine ulaşamadım ertesi gün onlar döndü sorunu anlattım gönedirn dediler. Gönderdim yenisi gelmiş. Tlefonuma kargo şirketinden mesaj geldi ulaşamadık ürünüzü gelin alın diye gittim almaya bulamadılar ertesi gün gelin dediler ertesi gün gittim ürünü geri göndermişler. :D Sinir oldum. Sonra Marcamarca tekrar gönderdi. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum saat çakma ama çalışıyor :) Sweatler oldukça kaliteli.

Bu yazdıklarım bu siteden alış veriş yapın anlamı çıkarmasın. Ama isteyenler kapıda ödeme seçeneğiyle alış veriş yapabilir sadece sweat gömlek tşört gibi şeyler alın ve aklınızda bulunsun marka olduğu için almayın çünkü çakma.

• http://outleturunlerim.com/?ref=egbt Bu site hakkında bilgisi olan varmı?
  •  Dolandırıcı,kandırıcı, çakma ürün satan sitelere Aman Dikkat edin!!!!!!Burda Teşhir Edin.Konu yenilendi.

MARCAMARCA.COM.TR YENİ YÜZÜ VE YENİ SAHİPLERİ
    www.marcamarca.com.tr -www.marcamarca.com

Resmi Açıklamadır ;
    Marcamarca markası yaklaşık 2 ay önce Havana Doğal ürünler Tarafından ZB Market Ltd.şti ne satılmıştır.Ocak ayından önceki siparişlerinizde sorun yaşadıysanız hemen müşteri temsilcilerimizi arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.
    0 212 916 1 000

Ürün Kalitesi ; Sitemizde bulunan ürünlerin %100'ü kendi üretimimiz olup ,Sağlık bakanlığının kanser ve hijyenik testlerinden geçmiştir. Ürünlerimizde sorun yaşamanız durumunda iade ve değişim koşulları uygulanacaktır.

Ödeme Yöntemleri ; Sitemizden aldığınız ürünleri güvenli bir şekilde kapıda ödeme ve kredi kartı ile yapabilirsiniz.

WhatsApp Satışı ;
    Bizlere 24 Saat whatsApp üzerinden sipariş verebilisiniz. Telefon Numaramız
    0544 544 1 622

İnstagram Satışı : Bizleri marcamarca.com.tr instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Kampanya Koşulları ;
    Sitemizden ve sosyal medya adreslerimizden bizi takip etmeniz durumunda anlık kampanyalarımız ve süpriz hediyelerimizle karşılaşabilir,anlık fırsatlarımızdan faydalanabilirsiniz.

Satış Ortaklığı Sistemi ; Sitemizde bulunan ürünlerimizi internet sitelerinizde satabilir ve kazanç elde edebilirsiniz. Satış ortaklık sistemimize dahil olmak için hemen info@marcamarca.com.tr adresine mail atabilir avantajlardan faydalabilirsiniz.

Marcamarca Güvenilirliği;
    Marcamarca logosunu kullanarak satış yapan internet sitelerinden kesinlikle alışveriş yapmamanızı böyle bir şey olması durumunda bize bildirmenizi rica ederiz.

Mutlu Müşteriler ; Hedefimiz TÜRKİYEDEKİ tüm müşterilerimizi memnun etmek ve ne güvenli alışveriş ortamını sağlamak olup , sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
    ZB MARKET ELEKTRONİK HİZMET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    Telefon No : 0212 916 10 00
    Web Sitesi : 7/24 Canlı Destek Aktif
    E-Posta : info@marcamarca.com.tr
    Adres : İKİTELLİ OSB *MAH METAL İŞ SANAYİ SİTESİ 10.BLOK NO:43/45 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.