< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ne zaman oldu? Hangi banka ıbana gönderdiniz? Şube adı vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence kimse gidip başvurmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba.@GorilBaba isimli kişi tarafından dolandırıldım. Üstüne bir de hem (çalışmayan) kuponunu kullanıp hem de ödediğim ücreti geri almaya çalışmakla sıuçladı beni. Daha sonra heryerde engelledi ve whatsapp yazışmasından isim , iban adresini kaldırdı. Kesinlikle dikkat edin. Siber suçlarla mücadele karakoluna başvuracağım. Anahtar kelimeler.: GorilBaba @GorilBaba Efe Çakan EFE ÇAKAN Efe Cakan iban : TR190011100000000067251333 05012990403 501 299 04 03 dikkatli olun !!!!!! Hakkınızı arayın 3-5 demein Bunun gibileri durdurmak için arayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquehp -- 10 Haziran 2022; 17:49:28 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djlively -- 11 Haziran 2022; 10:12:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Öğrenci , düşük bütçeli ve her kuruşun hesabını yapan biri olunca insan riske giriyor. Doğru olmayan davranışlar sergileyebiliyor. Ben bir şey duymamıştım kişi hakkında. 2.el ve ya çek satış takas ta sürekli dolaşan , ilgilenen biri değilim. |