< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djlively -- 11 Haziran 2022; 10:52:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dolandırıcı Konusu - Efe Çakan (Konu Sabitlensin) (4. sayfa)
-
-
Sürekli bir şey satın almıyorum ki hocam. Şu dh üyeliğim süresinde 3-4 çek - kupondan faydalandım.
-
Benim görmediğim bir konusu var mı bu adamın ? Gorilbaba harici başka hesaplarla dolandırdı mı ?
Edit: @GorilBaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquehp -- 15 Haziran 2022; 22:23:48 > -
Hocam size tavsiye para yollamadan önce google da ve bu forumda ad soyad girin ve aratın. Eğer azılı dolandırıcıysa kesin konusu çıkar ki çıkıyor zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi banka?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Var mı sonuç
Dolandırıcının bankasını soruyorsanız İşbankası. Ne için sormuştunuz ?
-
Çok bilgi vermeyeyim ama Sizlerden ricam lütfen 3 kuruş 5 kuruş demeden şikayet edin. Siber suçlarla mücadele karakolu , o yoksa normal karakol da olur. Bu bir suç ve dolandırma ücreti farketmeksizin polisler hep yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Bu külfeti , meşakkati paranızı geri almak değil bu ve bunun gibiler daha fazla insanın canını yakamasınlar diye yapmaya çalışın. Sen ,ben , o hepimizden peşine düşülmeyecek miktarlar çalıyorlar , mağdurlar da üzerine düşmüyor böyle böyle kazanıyorlar. Tıpkı dilenciler gibi.
-
Peşini bırakmayacağım hukuk yolundaki tüm haklarımı sonuna kadar kullanmaktan çekinmeyeceğim. Geri durmayacağım. Yakanda olacağım , hem dünyada hem ahirette. Alın terini kimseye yedirmeye niyetli değilim. Sıkıysa kurtul. Çünkü ben yakalayacağım. Adını da , adresini de , kim olduğunu da bulacağım. Hesabını soracağım.
SİZ DE ÖYLE YAPIN
-
Sonuçları mutalaka buraya da yazin
Bir tane daha var ödemeyi binance ile yaptım engelledi sonra şerefsiz
-
Efe p.çi bu
-
Arkadaşlar maalesef cumhuriyet Başsavcılığına bu şekilde 500 tl yolladım dekonta yazdım yazışmalar vs hepsiyle başvurdum takipsizlik kararı çıktı itiraz ettim hemen 2 ay Sonra yine takipsizlik verdiler o yüzden öyle bir dönemden geçiyoruzki “hırsız arsız olunca ev sahibi suçlu olurmuş” Adamlar suçsuz elini kolunu sallayarak geziyor ama biz suçluyuz...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı durum kararı veren savcının başına gelseydi %100 eminim ki ânında kolluk arama kararı çıkarırdı bu lavuk için.
-
-
Merhaba
Steam bakiye konusu açmıştım daha 20dk önce gerçekleşti parayı alıp kaçtı aynı şahıs olduğunu görünce çok şaşırdım şu anki DH hesabı bu numarası bile aynı bir insan dolandırıcılığa nasıl bu şekilde devam ediyor yıllardır forumdayim ilk defa başıma geldi bu da hesabı adam telefon numarasını bile degistirmemis ne yapmam lazım ?
https://forum.donanimhaber.com/profil/3065677
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TLamir -- 26 Haziran 2022; 18:3:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdide aksiyonadam nickiyle forumda dikkat edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm detayları buraya yazsana hocam. Numara. Banka bilgisi ıban vs
-
İkide bir kullanıcı adı değiştirip insanları dolandıran o.çocuğu Efe Çakan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X