Şimdi Ara

Dolandırıcı Ttnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 sene önce almış olduğum yaz internet paketini 2 senedir iptal etmediler. Önce internet paketi kullanımda değilken iptal edemeyiz dediler sonraki sene internet paketi kullanımdayken iptal edemeyiz dediler. En son bugün aradığımda bundan sonraki senelerde yenilenmesin diye söyledim telefonda işlemleri yaptılar bu sefer de Eylül ayının 10 una kadar kullanmam gereken parasını peşin ödediğim interneti kestiler. Onların yüzünden iptal ettirmedikleri internet yüzünden Haziran ayının 10 undan beri kullanmadığım bugün eve gelip 2 hafta bari kullanayım derken interneti kestiler. 3-4 saat kullandığım, internete 150 lira para ödedim. Ben hayatımda böyle dolandırıcı bir firma görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbir firma işine gelmediği için müşterisini doğru düzgün bilgilendirmez. Abonelik sözleşmesinin kurulması da iptali de ıslak imza ile olmak zorunda. Benim bildiğim yazlık internet dönem sonu donduruluyor, sonraki yıl aynı dönem tekrar kendiliğinden açılıyor. Açılmasını istemiyorsanız Telekom müdürlüğüne gidip fesih dilekçesi vermeniz lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazlık internet 2 veya 3 aylık oluyor bağlattıktan sonra saymaya başlarlar ve almış olduğunuz süre bittiğin de dondurulur diğer yaz tekrar aktif edilir nasıl abonelik başladığın da sözleşme imzaladınız ıslak imzanızı aldılar iptal için evrak imzalamanız gerek siz imza atmadığınız için herşey prosüdere uygun şekilde ilerliyor isterseniz kullanın isterseniz kullanmayın faturalandırma yapılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.