Not: Turkcell müşteri olduysanız hemen engellemeniz gereken telefon numaraları aşağıda yer almaktadır. Dalgınlığınıza gelir , o ara anlamazsınız onaylarsınız vs diye baştan önlem almanız çok iyi olur. Başlıkta belirttiğim gibi bir iddiadır. Bugün 08502253499 numaradan aranıp tablet hediye edildiği söylendi. Hikayeden önce şöyle bilgi vereyim; Güncel Fatura Tutarım: 119,50 TL'dir. 50 hız, sınırsız Eleman başladı tablet bedava fatura tutarınız 154 olacak. Vay be! Neyse sonra benim güncel fatura tutarım ne dedim 139 dedi. Ben de hiçbir işlem istemiyorum hiçbir şey yapmadım tabletin parasını alıp ücretsiz diyorsunuz komiksiniz dedim. Numarayı araştrınca çok kişiyi dolandırdıkları ortada.
gibi bir çok problem mevcut. Turkcell hiçbir şekilde sorumluluk almamış. Beraber çalışıyor gibi bu zihniyetler. Bakalım hiçbir şeye dokunmayın, değiştirmeyin dedim. Buna rağmen faturası değişen var. Ben her türlü hakkımı ararım ama Turkcell bayileri ve genel merkezi bu hinliğe ses çıkarmıyor. O yüzden denk gelen olursa dikkat etsin diye ve eğer mağduru varsa bizimle paylaşabilir diye bu konuyu açtım. Edit- 1. Numara: 08502253499 2. Numara: 08507990222 Bu numaralara lütfen dikkat edelim. Masum gözüküyorlar lakin tamamen dolandırıcılık. Ne ödediğinizi bilin. Bedava diyorlar ama faturanız mesela 120 ise 150 diyorlar. Bakın faturanız 150 TL olacak, artacak değil bu. Alenen laf arasında sizi uyutuyorlar. Kanan çok olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 3 Kasım 2021; 1:7:37 > |
Turkcell Superonline Dolandırıcılık İddiası Takibi
Turkcell Superonline, "Superonline Dolandırıcılığı", "TV Plus Dolandırıcılığı", "Turkcell TV Plus Dolandırıcılığı" ve "Superonline Tablet Dolandırıcılığı" gibi iddialarla gündeme gelmektedir.
Bu iddialar arasında, Turkcell Superonline'ın müşterilere habersizce "TV Plus" veya "Hızlı Giriş" gibi ek hizmetler eklediği ve müşterilerin bu hizmetler için farkında olmadan ücretlendirildiği yer almaktadır.
Müşterilerin bu tür iddialarla karşılaşması halinde, ilgili kurumlara şikayette bulunmaları önerilmektedir. Tüketici Hakem Heyetlerine veya mahkemelere başvurularak iddiaların araştırılması ve gerekli yasal işlemlerin başlatılması mümkündür.
Turkcell Superonline hakkında dolandırıcılık iddialarıyla ilgili olarak 08502253499 numaralı telefondan müşteri hizmetleriyle iletişime geçilebilir. Ancak, iddiaların doğruluğu konusunda bağımsız kaynaklardan teyit alınması önemlidir.
Müşteriler, ek hizmetler konusunda dikkatli olmalı ve herhangi bir şüpheli işlemle karşılaşmaları halinde derhal iletişime geçmelidirler. Farkında olmadan ek ücretlendirilmelerden kaçınmak için sözleşme koşullarını ve faturalarını düzenli olarak kontrol etmeleri önerilir.