Şaka gibi ya. Bu bildiğin ahlaksızlık ve dolandırıcılık. Islak imzalı sözleşme detaylarını isteyiniz. Zaten imza attığınız sözleşme orada. Görülür. Bu dolandırıcılığı destekleyen Turkcell'e yazıklar olsun. Kalite sadece hizmet sunmak değil o hizmetin arkasında durmak, müşteri memnuniyetini arttırmaktır. Yolunacak kaz peşine düşmüşler. Bir de sorumluluk almayıp bizim alakamız yok diyorlar. Ama nasılsa o kişiler paket değiştiriyor, TV+ yapıyor, tablet gönderiyor, ücret değiştirme hakları var... Biriyle tartışsak paketimizi istediği gibi değiştirme hakkına sahip ama Turkcell resmen "yoo abi yoo benlik durum yok dolandırıcı onlar" diyor. Lan kim nasıl neden sizin sistemleri kullanıyor o zaman? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Superonline Dolandırıcılık İddiası Takibi (2. sayfa)
-
-
Ben hayatımda böyle rezil, yüzsüz bir firma görmedim.
08502253499 numarası yine aradı, kuruluma izin vermediğim için aramış. Birde piskin piskin bana fatura ve taahhüdün artacağını söylemişte ben duymamışım diyor.
An itibariyle paketim hala düzeltilmemiş, yine işi gücü bırakıp müşteri hizmetiyle uğraşacağız anlaşılan.
Şuanda ayriyetten Kablonet ve Turknet kullanıcısıyım, herkes Kablonet ve Turknet e kötü diyor ama, bunca sene hiç bir problem yaşamadım. Superonline a abone olalı 1 ay olmamışken başıma gelenlere bak.
Faturaya ek 10TL yansıması beni fakir etmez, ama Superonline ı zengin eder. Zamanında Turkcell çalışanı söylemişti bana, Turkcell çalarken dinlet Türkiye genelinde 550bin kişi civarında kullanıcısı var, kişi başı haftalık 3TL den, toplamda haftada 1.650.000TL geliri var.
Bir ara kredi kartı ile fatura ödemelerde Turkcell in 1.5TL komisyon aldığı iddia edilmişti, 18.5MİLYON kişi kredi kartı ile ödüyormuş, buda aylık 27.750.000TL geliri var demek. 1.5TL den ne paralar çıkıyor, gerisini siz düşünün.
-
Beni dün yine aramışlar yok dememe rağmen bu sefer de başka numaradan aramışlar duymadım açmadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturam geldi. Herhangi bir ücret, tarife, hız değişikliği vs yok. Kendi adıma dolandırıcılık iddiası kapansa da konuyu silmiyorum.
Turkcell ve bayilerin bilerek ve isteyerek nitelikli bir şekilde bu işi kıvamına uydurarak dolandırıcılığı masumlaştırmaya çalıştığını hissettiğim için konu aktif olarak kalsın istiyorum.
Ayrıca konuya uğrayan arkadaşlar arandıkları telefon numaralarını yazarlarsa ilk sayfaya ekleyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X