Şimdi Ara

VODAFONE HAKSIZ İCRA TAKİBİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben vodafone den 542 407 xxxx nolu hat aldım bu hattımı vodem için almıştım fakat ben sonra hattımı kapattırdım benim 3 fatura borcum varmış benim haberim yok sonra bu 3 faturayı altını çizerek söylüyorum bana hiç haber vermeden bir uyarı yapmadan çağrı kısa mesaj v.s yapmadan ilamsız takiplerde ödeme emri göndermişler benim 160 tl lik fatura aslında oda 160 tl olmaması lazım ama işte bu tutar bana 360 tl olarak geri gelmiş bu emir ile benim vodafone sorum neden bana haber verilmeden bu işlem yapılıyor benim vodafon da 5 tane hattım var ve ben bunların hepsini kapattırıcam nedir bu anlamıyorum hemde tek seferde 7 gün içinde ödememi istiyorlar bedavadan bir para istiyorlar bana biliyorum bu bir çare olmayacak ama yinede yazıyorum yeni vodafone abonesi olmak isteyen vatandaşlar okusunki bu firmadan uzak dursunlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal_64

merhaba ben vodafone den 542 407 xxxx nolu hat aldım bu hattımı vodem için almıştım fakat ben sonra hattımı kapattırdım benim 3 fatura borcum varmış benim haberim yok sonra bu 3 faturayı altını çizerek söylüyorum bana hiç haber vermeden bir uyarı yapmadan çağrı kısa mesaj v.s yapmadan ilamsız takiplerde ödeme emri göndermişler benim 160 tl lik fatura aslında oda 160 tl olmaması lazım ama işte bu tutar bana 360 tl olarak geri gelmiş bu emir ile benim vodafone sorum neden bana haber verilmeden bu işlem yapılıyor benim vodafon da 5 tane hattım var ve ben bunların hepsini kapattırıcam nedir bu anlamıyorum hemde tek seferde 7 gün içinde ödememi istiyorlar bedavadan bir para istiyorlar bana biliyorum bu bir çare olmayacak ama yinede yazıyorum yeni vodafone abonesi olmak isteyen vatandaşlar okusunki bu firmadan uzak dursunlar

Gelip burda insanları kandırma, firmalarıda karalama. Senin hattın fatura ödememenden dolayısı kısıtlanmış borcunun olduğunu biliyormuşssun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• fatura ödememe konusunda arkadaş her ne kadar haksız gibi görünsede söylediği gibi firmanın yasal takip başlatmadan önce bunu kendisine bir şekilde bildirmesi gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

fatura ödememe konusunda arkadaş her ne kadar haksız gibi görünsede söylediği gibi firmanın yasal takip başlatmadan önce bunu kendisine bir şekilde bildirmesi gerekirdi.

bu konuda yalan söyleyen, iftira atan insanın diğer dedikleri de pek inandırıcı gelmiyor açıkçası
  • arkadaş yanlış anlama ona giderken buna giderken neden icraya düşen aboneye mesaj gitmiyor fatura gitmiyor anlamıyorum..hattı alırken adesini doğru ver doğru verdiysen git postaneyle görüş mutlaka ve mutlaka faturalar adrese / mail vb gönderiliyor...
  • adam modem hattı diyor. Vodafone modem hattına mesaj gönderse bu konuyu açan arkadaş vodafonun gönderdiği mesajı nerden görecekti?

Yada vodafone modem hattınımı arasın borcunuz var diye
    /
    Faturalı bir hizmet alıyorsan faturaları takip edeceksin.

Arkadaşım -4tl bakiyedeki faturasız hattını iptal ettirdiğinde 40 kere aramış çağrı merkezini ilerde borcum çıkmasın diye

Sen faturalı bi hizmet alıyosun sorumsuzluk yapıp faturalarını takip etmiyon üstelim bu bir modem hattı yani sana ulaşmak zaten zor.

Sonra yasal takipe düşünce vodafone a çamur atıyorsun.

Kurumları karalamak bu kadar kolay olmamalı. Bu kadar kolay çamur atılamamalı.

Donanımhaberi kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedelpiero -- 21 Kasım 2011; 21:21:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thedelpiero

adam modem hattı diyor. Vodafone modem hattına mesaj gönderse bu konuyu açan arkadaş vodafonun gönderdiği mesajı nerden görecekti?

/

Arkadaşım -4tl bakiyedeki faturasız hattını iptal ettirdiğinde 40 kere aramış çağrı merkezini ilerde borcum çıkmasın diye

Sen faturalı bi hizmet alıyosun sorumsuzluk yapıp faturalarını takip etmiyon üstelim bu bir modem hattı yani sana ulaşmak zaten zor.

Donanımhaberi kınıyorum.

donanımhaberin hakkını yememek gerek gördüğü an müdahele ediyor konulara, bu seferde donanımhaber firmaları koruyor deniyor orası da ayrı muamma

Bende ayne arkadaşın gibiyimdir, geçen hatunun yedek hattı vardı kapattırcak kızın bakiye eksideydi girdim internet bankacılığından eksi bakiye kadar yükleme yapıp öyle kapat dedim :) 3 kuruş için aklımda sorun kalsın istemem.Bunun dışında banka hesabı, kredi kartı gibi şeylerde de kullanmıyorsam kapatırım sıkıntı olmasın sonra diye, yok aidat gelmiş yok hesabımdan para kesilmiş bilmem ne olmasın diye.Artık gözümüzü dört açmalıyız birşeyler kullanıyorsak takibini kesinlikle yapmalıyız yoksa sonu acı oluyor cidden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: thedelpiero

adam modem hattı diyor. Vodafone modem hattına mesaj gönderse bu konuyu açan arkadaş vodafonun gönderdiği mesajı nerden görecekti?

/

Donanımhaberi kınıyorum.

donanımhaberin hakkını yememek gerek gördüğü an müdahele ediyor konulara, bu seferde donanımhaber firmaları koruyor deniyor orası da ayrı muamma

Bende ayne arkadaşın gibiyimdir, geçen hatunun yedek hattı vardı kapattırcak kızın bakiye eksideydi girdim internet bankacılığından eksi bakiye kadar yükleme yapıp öyle kapat dedim :) 3 kuruş için aklımda sorun kalsın istemem.Bunun dışında banka hesabı, kredi kartı gibi şeylerde de kullanmıyorsam kapatırım sıkıntı olmasın sonra diye, yok aidat gelmiş yok hesabımdan para kesilmiş bilmem ne olmasın diye.Artık gözümüzü dört açmalıyız birşeyler kullanıyorsak takibini kesinlikle yapmalıyız yoksa sonu acı oluyor cidden.

arkadaşım ben seni hiç anlamıyorum tamam ben vodem hattı aldım diyorsunki vodem hattına mesaj gelse nasıl göreceksin bir kere vodafone bilmiyormu vodem için hat aldığın zaman o hat sesli görüşmeye kapalı olur birde ben oraya ne yazmışım dikkatli oku benim 5 tane vodafone hattım var ayrıca modem hattıda alsan alırken senden bir sabit birde cep irtibat numarası alıyorlar burdan ulaşabilirler yada o 5 tane hattımdan ulaşabilirler öyle değilmi?

• Tüm 3G modemlerde ve data hatlarında SMS ile iletişim açıktır. Hem SMS gönderip, hem SMS alınabilir.
  • öncelikle genel olarak eski de olsa mesajları okudum sebep 4 sene sonra borç çıkaran vodafone un yediği haltı anlamak için. bazı arkadaşlar vodafone u savunmuş bazıları yerden yere savurmuş. bende vodafone u kötüleyecekler arasına katılmak istiyorum. lanet gsm i 1 sene kullandım ve özellikle transfer dönemi çıkış giriş günlerini takip ettim hatta sonraki ay ne olur ne olmaz fatura gelir diye borcum olup olmadığına bakmama rağmen aradan geçen 4 sene sonra borcunuz var diyen bir telefonla şok oldum. diyorum çıkış tarihim ne bu diyorlar peki hesap kesim tarihini gösteren o faturayı bana gönderin diyorum gönderemiyorlar ben o konularda asla hata yapmam sonraki 1-2 ay borcum varmı diye kontrol ettim yoktu nasıl bana borç çıkardılar aklım hayalim almıyor.aynı telefonu hala kullanıyorum adresim aynı bana ulaşmanız zor mu 1 tebligata bakar neden 4 sene bekliyorsunuz amaç ne borç iyice artsın da faiz kazanalım mı? hayatta 1 daha vodafone un adınııı bile anmam geçmek isteyenleri de asla geçirmem siz siz olun vodafone dan uzak durun tek kelime ile ahlaksız bir gsm firması

• covert kullanıcısına yanıt
    iMza karşıLığı teslim ediLen evrak değiLse meseLa taahhütLü veya iadeLi taahhütLü değilse postada kaybolabiliyor veya gönderilmeyebiliyor.

Bunun gibi adliye kaleminden ve noterden gönderilen evrak her zaman imza karşıLığı verilir.

Avukat evrakI ya adi posta ile gönderdi -ki bu durumda postada kaybolma ihtimali var-;
    veya hiç göndermedi.

imza karşıLığı evrak adreste kimse bulunmaz ise muhtara teslim edilir. Türkiye'de muhtara gidip "Bana bırakıLan evrak var mı?" diye sorduğunu görmedim. Bizim millet muhtarı ya seçimLerde veya ikametgah alacağı zaman hatırlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 10 Ocak 2017; 14:58:5 >
  • Bugün her operatörün internet sayfasında eN aLtta borç-aLacak sorgulama diye bir seçenek oluyor. Hat kapandığı zaman buraya baktın mı?

Veya hattı kapattırdığında yolunun üstündeki operatör bayisine girip "Borcum olup olmadığını öğrenmek istiyorum.." diye sordun mu?

Genel olarak Abone hattını kapattırdığında 90 günlük süre içinde fatura çıkabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.