Şimdi Ara

Banka dışındaki icra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene işlerim kötü gittiği için bir batış süreci yaşadım . 3 banka 3 de senet icram vardı .

bankaları geçen sene açılır açılmaz ödeyip kapadım . Senet borcu ise kişiye borç onun da 2 si kapandı 1 i duruyor .

geçen sene banka icraları kalktıktan sonra Denizbank’tan kart çıkarabildim . Ama o günden beridir hem kart hem kredi başvurularım red oluyor . Kkb puanım 1300 bantlarına yaklaştı .

bankacı arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim . Banka harici icra süreci etkiliyor mu ? Findeksimde vs herhangi bir şey yok o icralar ile alakalı

• Yukarı
  • İcra dosyaları açılır açılmaz kapattım demişsiniz hocam madem öyle bir para vardı elinizde niye dosyalar açılmadan ödemediniz? Yoksa para elinize dosyalar açıldıktan sonra mı geçti?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Evet hocam . Dediğiniz şekilde oldu . Geçen sene nisan ayında açılmıştı açılır açılmaz kapadım . Ama şahıs senedi icrası devam etmekte . Geçen sene dosyaları kapadıktan sonra ağustos ayında Denizbank 5.000 tl limitli kart verdi . Eylül ayında da memuriyete başladım . Ama ne kart limiti arttırabiliyorum ne yeni başvurum olumlu sonuçlanıyor . Maaş bankam da dahil

• pasorcaprazi kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun öncelikle. Maaş bankanız ile görüştüğünüzde ne şekilde bilgi veriyorlar? Bir de şubedeki yetkililerle irtibata geçebilirseniz onlar sizin maaş bordronuzu ilgili yerlere gönderip güncelleme yaptırabilirler hocam eğer sistem izin verir ise

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.