Şimdi Ara

Komisyon ile kredi onaylatabilecek kişiler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba , gelir belgeleyemediğim ve sgk yatmadıgı için kredi başvurularım reddedilmekte. Komisyon karşılığı kredi onaylatan kişiler oldugunu biliyorum ve duydum. Eğer böyle bi imkanı olan kişiler benimle iletişime geçerse yüksek komisyon karşılığında halledebiliriz. Teşekkür ederim şimdiden.

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50'ye hallederim.

Şaka bir yana;
    Mecburi bir durumun yoksa krediye de kredi kartına da hiç bulaşma daha iyi. Aksi takdirde merhaba tefeciler dersin. B.ku yersin. Belirli bir gelirin varsa belgelendirmenin bir yolunu bulman gerekiyor. Yoksa bankacı kankan bile olsa kendi iyiliği için kredi onayına gitmez kolay kolay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

%50'ye hallederim.

Şaka bir yana;
    Mecburi bir durumun yoksa krediye de kredi kartına da hiç bulaşma daha iyi. Aksi takdirde merhaba tefeciler dersin. B.ku yersin. Belirli bir gelirin varsa belgelendirmenin bir yolunu bulman gerekiyor. Yoksa bankacı kankan bile olsa kendi iyiliği için kredi onayına gitmez kolay kolay.

nick-mesaj uyumu gözümü kamaştırdı
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Bunu 3 yıl önce çok yakın bi tanıdığım yapardı ve cok başarılıydı yani bi çok kişinin işini halletmişti ordan biliyorum zaten :)) İhtiyaç konusuna gelince cok acil ve önemli ihtiyacım ama ne olursa olsun büyük konusmayı sevmem ama tefeciye bulaşmam teşekkür ederim yorum içinde :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Sonic Screwdriver kullanıcısına yanıt
    Fazla merak iyi değildir , meraklı kardesim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sistem nasıl oluyor arkadaşım ?

diyelim ki 5000 tl karşıdaki kredi onayı aldı ve çekti. 1.500 tl komisyonunu aldı. sen haliyle 3500 tl aldığın parayı 5000 tl olarak nasıl ödeyeceksin ve karşıdaki bu ödemeyi yapacağına nasıl güvenecek ?
  • mmwwlltt kullanıcısına yanıt
    Karşılıklı yüz yüze olunca mesele halloluyor. Güven ortamı tabikide telefondan sosyal medyadan vs olmaz zaten. Ama bu işi yapanlar gerçekten var fakat forumda mevcut değil sanırım:)

Edit : Bu arada karşımdaki benim adıma kredi onaylatıyor. Yani ben bankaya ödüyorum kredi çekiyorum işte bu işi onaylatan ile komisyonunu verdikten sonra bir bağ kalmıyor. Umarım anlatabilmişimdir :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tylerz -- 8 Aralık 2015; 3:36:22 >
  • Tylerz T kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. ne kadara ihtiyacınız var bilmiyorum ama evkur vb mağazalardan telefon alıp nakite çevirebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.