ayni şeyı bana yaptılar.bıktım şikayet etmekten hırsızlar.devlet de bunları koruyor. 12 taataahudum agustos sonunda dolmuş. 4 gb int. 1000 dk her yöne, 300 sms kullanıyordum.bana aynı şartlarda adı başka olan bir paket 60,00 tl dediler. tamam dedik. aradan 1 ay geçti tak bir mesaj paketınız güncelenmiştir. 64,00 tl olmuştur. neyse sinirimi bozmayayım dedim. 5/10 gün sonra web sayfasından faturamı kontrol ettim. baktım 68,00 tl olmuş.... bu defa çagrı merkezini aradım.cart curt bizim fiyat değiştirme hakkımız var falan filan..en alttaki personelede bir şey demek istemiyorum ama...daha sonra ..aylık 54,00 tl yapalım dediler. ama 68,00 tl yı otomatık ödemeden almışlar. lafta fauramız 54,00olacaktı web sayfasından baktım 54,00 tl, 58 olmuş.. bu hırsızlar insanı çıldırtıcak...şu sonuca vardım.devlet şunun için koruyor benım kanaatımca. bu gsm firmaları turkiyenın çeşitli merkezlerınde çagrı merkezi açıyorlar.devlet bunlara şu kadar kız alacaksın diyor alıyorlar.yani istıhdam sağlıyorlar. devlet bunlara kanımca,sen müşterilerden haksız olarak para al,ben de görmeyeyeım. sen istihdam yarat diyor. aklıma başka bir şey gelmiyor.bu gsm firmaları ciddi bir vergi incelemesi ve teftiş geçirmiyorlar.aldıgını kdv yi dogru maliyeye yatırıyorlar mı, telsizharcı tam yatırırıyorlar mı bakan var mı bu işlere...offf..offf..gene sinirim bozuldu. devrik kelime cümleler oldu sinirimden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme