Şimdi Ara

Dolandırıcı TURKCELL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 59.90 tarife ücretiyle taahhüt alıyorlar. Iki ay geçmeden fiyat 69.90 a çıkıyor. Biz keriz gibi sen ne yaparsan yap 12 ay ödemeyi mi taahhüt ettik. Etik olmayan bir şekilde zam uyguluyorlar ve hiç müşteri hizmetleri rezillikleri ile de uğraşmadan direkt buraya yazıyorum.

Bu kadar insan keriz değil. Sözleşme yapıyoruz ve bu tek taraflı TURKCELL istediği gibi at koştursun bizim hiçbirşeye hakkımız yok. Bana sorulmadan tariftem artmış. Yüz kere ararlar başka birşey olsa. Böyle şeyleri gelip gelmediği belli olmayan mesajla haber veriyorlar.

Lütfen destek olun ve bu dolandırıcılık şebekesini beraber çökertelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 532yi arıyorsunuz, joker interneti iptal ediyorlar ve ücretiniz eski haline dönüyor. Forumda yazıldı bu konu.
  • Ooo Turkcell'imi çökertiyoruz?

Nereye geçiyoruz acep?? Baş harfini söylemek yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz olmazsınız ama siizin gibi bilgili olmayan çok var onlardan aldıkları yeter ,nereden KİMDEN kapsak kar diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

532yi arıyorsunuz, joker interneti iptal ediyorlar ve ücretiniz eski haline dönüyor. Forumda yazıldı bu konu.
    benimkinede 5 lira zam gelmişti gün içinde arayım bakalım.
  • çökertmeye nerden başliyoruz beyler hazir miyiz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Telesekreter,kim aramış gibi servisleri de otomatik aktif ediyorlar çoğu kez biliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hepsinden çoğu kişiden ufak ufak götürüyorlar
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Arayın bakalım ne diyecekler.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    O servis ücretli mi ki? Bende aktif para falan vermiyorum. (Vodafone faturasız)
  • Haykoyla beraber bı ara fanta gençlik festivaline çıkıyodunuz bı daha Hayko Cepkin le konser vermeyi dusunuyomusun

• Festivalleri biz düzenlemiyoruz. Bize teklif geliyor. Festivalin formatı gereği Hayko ile sahne aldık ve tabi düetimiz vardı.

• Sjjssj 3 gündür uyumuyorum sende uyuma şarkı bestele

• Evet bazı operatörler ücret alıyor.

• Tahaddüt varken 10 tL paketlere zam geldi. Müşteri hizmetlerini arayarak paketi eski fiyattan kullanabiliyorsun kısaca indirim hakkın oluyor.

Diğer iki operatörün rezilliklerini görmeden konuşuyorsun. Bir vodafone bayisi çalışanı olarak turkcell kullanıyorum. Ara ara web site üzerinden paketlere bakarak 3 ayda 6 ayda bir sözleşme yeniliyorum. 66 TL olan paketim 76 TL oldu. Diğer operatörleri aradığım ve arandığım için 59 TL paket bana özelde çıktı ve sözleşmeye yenileyerek geçişim sağlandı. Bu mu dolandırıcılık. Arada bir bana özel bölümüne bak daha uygun fiyatlı tarifeler çıkar.
  • EKSTRAAVANTAJ yazıp 2200'a SMS Gonderince "indirim" yapiyorlar. Indirim derken bindirdiklerinden indirim, zorla satyiklari paket iptali yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 8 Kasım 2019; 23:38:9 >

• Bahsettğin çakallıkları tüm operatörler yapıyor
    3 operaterde de faturalı hattım var, nerden ne yapsak da faturaya geçirsek derdindeler, en az çakallık yapanı turkcell.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Ekstra Avantaj Kampanyasi kapsaminda taahhut doneminizin sonuna kadar aylik 10 TL indirim hattiniza tanimlanmistir. Kampanya hakkinda detayli bilgi icin
    turkcell.li
    Turkcell Ekstra Avantaj Kampanyası
    http://turkcell.li/rAsIh
    B002

• Turkcell'i arayıp fiyatı kabul etmediğinizi bildirdiğinizde Joker 1 gb -10 lira tarifesi iptal edilip normal taahütlü tarifeniz devam ediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.