Şimdi Ara

Reel alacak turkcell dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016da kontorlu hattimi kullanmayi biraktim zaten kendiliginden kapaniyor.kullanmayi birakmadan once icinde borc olup olmadigini da kontrol ettim yok. 2 sene sonra reel alacak diye bir sirket numaraya ait 20 tl olan borc yuzunden avukat takibi icraa ve faiz bahanesi ile bu "borc"u 2.5 ayda 60 tlden 900 tlye cikardi birde üstune hergün taciz ve tehtit vari mesajlar atiyorlar ödemezseniz şöyle böyle yaparız diye. Şöyle bir haber var btk nin nette hat iptalinden sonra para alinmamasi konu olarak=https://www.enuygun.com/bilgi/amp/hat-kapatilirken-alinan-fesih-ucreti-kaldirildi

Icra , e tebligat ,avukat bilmemne adi altinda habire sms geliyor gunde 2 3 kere korkutup para sökme amaçlı.hicbiri devlet numarali degil.turkcelli ariyorum hicbir borcunuz alacaginiz yoktur diyorlar.
    Reel alacak turkcell  dolandırıcılığı

Reel alacak turkcell  dolandırıcılığıHukukcu arkadaslar yardim edebilirlerse çok sevinirim nasil bir yol izlenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester34 -- 5 Nisan 2018; 14:57:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Reel Alacak Dolandırıcılığı

Reel alacak, güvenilir bir veri tabanı olarak görünen ancak dolandırıcılar tarafından kötüye kullanılan bir web sitesidir. Bu dolandırıcılık, kullanıcıları finansal bilgileri vermeleri veya para transfer etmeleri için kandırmaya çalışır.

Dolandırıcılığın Belirtileri:

• Sosyal medya veya e-posta yoluyla beklenmedik reel alacak bildirimleri almak
    • Gerçeği yansıtmayan yüksek miktarda borç bildirimleri
    • Kişisel veya finansal bilgilerinizi paylaşmanız konusunda ısrar
    • Doğrulanmamış veya şüpheli web sitelerine yönlendirmeler

Reel Alacak Resimleri Kullanma:

Dolandırıcılar, gerçek gibi görünen reel alacak hesap hareketleri veya faturaları oluşturabilir. Bu resimler, mağdurları kandırmak için kullanılabilir.

Reel Alacak Dolandırıcılığından Korunma:

• Bilinmeyen kaynaklardan gelen e-posta veya mesajlara karşı dikkatli olun.
    • Finansal bilgilerinizi asla paylaşmayın.
    • Güvenilir kaynaklardan kredi puanınızı kontrol edin.
    • CRIF alacak Turkcell, reel alacak üzerindeki gecikmiş borçları ifade eden bir terimdir.

Reel Alacak Nedir?

Reel alacak, kişilerin kredi geçmişini ve ödeme alışkanlıklarını izleyen bir veri tabanıdır. Bu bilgiler, kredi verenler tarafından kredi değerliliğini belirlemek için kullanılır.

Reel Alacak Yorumları:

Reel alacak hakkında çevrimiçi yorumlar, deneyimlerini paylaşan kullanıcılar tarafından bırakılır. Bu yorumlar, dolandırıcılığın varlığını ve kurbanların aldığı tedbirleri ortaya çıkarabilir.

Bu dolandırıcılıktan kaçınmak için yukarıdaki ipuçlarını takip etmeni tavsiye ederiz. Finansal bilgilerinizi koruyarak ve bilinmeyen kaynaklardan gelen mesajlara karşı dikkatli olarak kendinizi bu tür dolandırıcılıklardan koruyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sakın inanma dolandırıcı. gerçekten borcun olsa smsle değil evine resmi evrak göndererek söke söke alırlar. aynısını babama da yapıyorlar.
    ayrıca kontörlü hattan icralık olamazsın.
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerinde resmi tebligat falanda yok su hesaba yatir diyorlar bana verilecek borc silindi fiş vesair hicbirsey yok geri dönüş olarak zaten

• Dolandırıcı, net. İmkanın varsa kelimelerden blokla mesajları geç, önemsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester34

Hocam ellerinde resmi tebligat falanda yok su hesaba yatir diyorlar bana verilecek borc silindi fiş vesair hicbirsey yok geri dönüş olarak zaten

tamam işte. keriz silkme avındalar. kime denk gelirse.
  • hukukçu arkadaşların yorumlarını alabilirsem birde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E devletten adına, hattın olup olmadığını yada bı şirkete borçlu olup olmadığına bakabilirsin. E devlet i dene

• fake mesaj yersen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam aynı mesajı banada attılar gerekli mercilere şikayetimi ilettim zaten sikayetvar.com da da haklarında yüzlerce şikayet var borcu olmadan turkcell eski ve hala müşterisi olduğu yeni abonelerini dolandırıcılık yöntemi ile mağdur etmekte önceden edevletten defalarca borcum var mı diye ara ara baktığımda hiç borcum görünmüyordu şuan ki hattımda turkcell hiç borcunuz var diye arayan soran olmadı yıllarca sakın itibar etmeyin gerekirse türketici haklarına gidin şikayette bulunun malesef Türkiye artık tamamen dolandırıcılar ülkesi oldu kim kimi s***rse hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freewalle -- 6 Nisan 2018; 13:14:49 >
  • fake değil dostum araştıra bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freewalle -- 6 Nisan 2018; 13:15:12 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    hocam adamlar öyle bir sistem kurmuşlar ki önceden edevlette ve turkcell de borçlu görünmüyorken şimdi borçlu görünüyoruz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada 3 sene önce kapattırdığım dsmart internet için tehdit mesajları atıyorlar. Bir kere borcu olan şeyi nasıl kapatabilirim? Benim anlamadığım aylardır tehdit ediyorunuz ama yazılı veya resmi hiçbir evrak gelmedi. E devlette de birşey yok. Üslüplarıda çok terbiyesiz. Kim dur diyecek dolandırıcılara merak ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.