Şimdi Ara

turkcell calışanı yakını kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu kampanyalarla ilgili bilgii olan varmı? Benim yararlanmam için yardımcı olabilecek bir turkcell çalışanı var mı :)

• Gerekli bilgilendirmeyi alabildin mi? Çalışan birini bulmak zor değil şifreyi nasıl alacaklar öğrenirsen bişeyler deneyebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troodon

Gerekli bilgilendirmeyi alabildin mi? Çalışan birini bulmak zor değil şifreyi nasıl alacaklar öğrenirsen bişeyler deneyebilirim :)

CALISAN yaz 2200’a gönder. Turkcell Çalışanı şifreyi aldıktan sonra, Çalışan Yakını kendi telefonundan CALISAN10GB yazıp 2200'a göndermelidir.
  • Yardımcı olabilecek yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaşışan kaç kişiye referans olabilir acaba?
  • Bana da çalışan şifresi lazım.

Pm atabilirlerse sevinirim.

• Şu an türk telekom prime kullanıyorum turkcellde çalışan bi arkadaş yardımcı olursa bu tarifeye geçebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar calisan dedigi her turkcell calisani degil turkcell globalde calisanlar bu sifreyi alabiliyor normal calisanlar degil. Onun icin fazla bu tarife icin unutlanmayin...

• Merhaba.

Turkcell Elçi Yakını kampanyasından 3 adet indirim kampanya kodum var ve satıyorum. Şu ana kadar sorun çok oldu ama sadece bir forum kullanıcısı satın aldı ve teşekkür etti. İzin verirse forum ismini burdan yayınlarım ona sorabilirsiniz. Fiyat için dm'den iletişime geçebilirsiniz.

iki adet paket var bir tanesi Turbo 6 gb, diğeri Platinium 10 gb ( platinum avantajlarından faydalanabiliyorsunuz.

Turbo 6 gb 45,27 TL

Her yöne 2000 dk
    Turkcellilerle sınırsız konuşma
    6 Gb internet
    1000 sms
    Dergilik 5 Gb
    Üst pakete geçip daha sonra alt pakete geçebilirsiniz.
    Eğer daha önceki kampanyanızdan taahhütünüz varsa cayma bedeli yansır. Aman dikkat.
    www.turkcell.com.tr
    Elçi Yakını Turbo 6 GB Yıllık Abonelik Kampanyası
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/elci-yakini-turbo-6-gb-yillik-abonelik-kampanyasi

Platinum 10 Gb 60,19 TL

Her yöne 1000 dk
    10 Gb internet
    1000 sms
    Dergilik 5 Gb
    Lifebox 50 Gb saklama alanı
    Bip 1 Gb
    Platinum ayrıcalıkları
    Turbo 6 Gb paketine geçiş anlık sağlanır.
    Eğer daha önceki kampanyanızdan taahhütünüz varsa cayma bedeli yansır. Aman dikkat.

www.turkcell.com.tr
    Elçi Yakını Platinum 10 GB Yıllık Abonelik Kampanyası
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/elci-yakini-platinum-10-gb-yillik-abonelik-kampanyasi

Dm'lere anlık cevap veremeyebilirim.

Görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 23 Aralık 2019; 23:53:52 >

• fiyat nedir, birde aldıktan sonra çalışacağını nasıl garantiliyoruz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.