Şimdi Ara

Dolandırıcı uyarım var. (cigabyte2 ye dikkat) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi o kart harici güç isteyen bir kart zaten 300 w larda 6 pin 8 pin yokki fiziksel olarak takamaz o psulara
  • arkadaşlar ben oraya bilmem kaç kez test et bana haber ver dememe rağmen 8 gün içerisinde yeni bir kartı arkadaş nasıl denemez. oldu da denemedi ilanın çalıştığına dair gpu-z videosu bile çekdim. aradım arkadaşı test edip haber versin diye telefona bakamadı. dolandırıcılık diye hitap ederken bir dikkat etsin sözlerine. arkadaş tutturmuş arızalı kart satmıştırda satmıştır. 1 gün geçdi yok cevap 2 yok 3 de yok 7 gün de yok 8 de yok artık yuh derler adama insan yeni aldığı bir kartı heves edipde açıpğ denemez mii ne diyeyim.

birde konuyu anlamadan dinlemeden sövgü yağdıran arkadaşlarıda özür e davet ediyorum. insanların günahlarını almak bu kadar kolay olmamalı. zxaten 2007 den beri üyeyim olsaydı bu zamana kadar referanslarımdan ve imzamdan ve numaramdan ve adresimi bi şekilde örtbas ederdim. haklıyı haksızı ayırt etmekden bi yana suçlama yaparken günahlarını aldığınız insanlara dikkat edin... konuyu açan arkadaş da burda komik duruma düşmüş zaten özel mesajlaşmalarıda okuyabilirsiniz..

• bence ikisinden de bir şey almayın birinin bozuk kart satıp satmadığı belli değil diğeri de bozuk kartı millete satmaya çalışmış. brezilya dizilerinden bir farkı kalmamış durumun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigabyte2

arkadaşlar ben oraya bilmem kaç kez test et bana haber ver dememe rağmen 8 gün içerisinde yeni bir kartı arkadaş nasıl denemez. oldu da denemedi ilanın çalıştığına dair gpu-z videosu bile çekdim. aradım arkadaşı test edip haber versin diye telefona bakamadı. dolandırıcılık diye hitap ederken bir dikkat etsin sözlerine. arkadaş tutturmuş arızalı kart satmıştırda satmıştır. 1 gün geçdi yok cevap 2 yok 3 de yok 7 gün de yok 8 de yok artık yuh derler adama insan yeni aldığı bir kartı heves edipde açıpğ denemez mii ne diyeyim.

birde konuyu anlamadan dinlemeden sövgü yağdıran arkadaşlarıda özür e davet ediyorum. insanların günahlarını almak bu kadar kolay olmamalı. zxaten 2007 den beri üyeyim olsaydı bu zamana kadar referanslarımdan ve imzamdan ve numaramdan ve adresimi bi şekilde örtbas ederdim. haklıyı haksızı ayırt etmekden bi yana suçlama yaparken günahlarını aldığınız insanlara dikkat edin... konuyu açan arkadaş da burda komik duruma düşmüş zaten özel mesajlaşmalarıda okuyabilirsiniz..

burda sen haklısın kartı alan arkadaş istediğini desin

• quote:

Orijinalden alıntı: cigabyte2

arkadaşlar ben oraya bilmem kaç kez test et bana haber ver dememe rağmen 8 gün içerisinde yeni bir kartı arkadaş nasıl denemez. oldu da denemedi ilanın çalıştığına dair gpu-z videosu bile çekdim. aradım arkadaşı test edip haber versin diye telefona bakamadı. dolandırıcılık diye hitap ederken bir dikkat etsin sözlerine. arkadaş tutturmuş arızalı kart satmıştırda satmıştır. 1 gün geçdi yok cevap 2 yok 3 de yok 7 gün de yok 8 de yok artık yuh derler adama insan yeni aldığı bir kartı heves edipde açıpğ denemez mii ne diyeyim.

Sen haklısın dostum rahat ol.

Şimdi içinden demiyor musundur sen de, acaba 7 gün boyunca overclock kasıp durdu kart elinde kalınca da kart bozuk diyor diye?

Senin yapacağın bir şey yok. Üstüne basa basa test et demişsin her seferinde test etmemiş. Art niyet ararım ben. Yok hocam sana güveniyorum sana güveniyorum lafları da yaranma şekli gibi geldi kartı yakın zamanda bozucak da senden bir şey isteyecekmiş gibi.

• Bende şimdiye kadar kullandıklarımı sattım. Her sattığımı parçanın takibini yaptım. Eline ulaştı mı? Kargo sağlamıydı? Test ettin mi? Bir sorun var mı?Hep sormuşumdur bunları. Vicdanı olan malının arkasında duran zaten bunları sorar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

Bende şimdiye kadar kullandıklarımı sattım. Her sattığımı parçanın takibini yaptım. Eline ulaştı mı? Kargo sağlamıydı? Test ettin mi? Bir sorun var mı?Hep sormuşumdur bunları. Vicdanı olan malının arkasında duran zaten bunları sorar.

Tamam ama cevap olarak denedim falan dememiş. Hep yok hocam sana güveniyorum sana güveniyorum falan demiş.

Ben de şüphelenirdim satıcı olsam, derdim herhalde işte bu overclocka abanıcak herhalde birkaç gün, kart elinde kalırsa da yolladığım karta bozuk diyecek herhalde falan diye düşünürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Yanlış anlamayın. Benim kimseyi suçladığım yok. İki tarafda olayı kendi gözüyle anlatıyor, bu konuyu okuyanlar kendilerince değerlendiriyor. Ben sadece olması gerekeni söylüyorum.
    Satıcıysan;malının arkasında duracaksın , yukarıda yazdığım gibi sağ salim ulaştı mı , denedin çalıştı mı ? Bunların cevabını aldıktan sonra referans isteyeceksin.
    Alıcıysan; tamam bu işler karşılıklı güvene dayanır ama karşındakinin lafına güvenirsin ama bir de kendi gözünle gör hadi göremedin vaktin olmadı aç telefon ya da mesaj at ürünü henüz deneyemedim diye satıcıya bildir,ürünü denemeden de referans yazma.
    Bunlar sadece her iki arkadaşımız için değil burda mal alıp satan herkesin yapması gereken şeyler. Kendimden örnek vereyim bana sağlam denmeden ben karşı tarafa referans isteği göndermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 1 Mart 2013; 9:06:05 >

• Konu yanlış yerde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.