Şimdi Ara

Dolandırıcı uyarım var. (cigabyte2 ye dikkat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğum Tarihi25 Kasım 1976
    Meslekkuyumcu
    İlgi Alanlarıdonanım
    Konumİstanbul,Güngören

Yerinize olsam her açtığı ilana sizi mağdur ettiğini yazardım, imzanıza da yazın bu durumu.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_67918363/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72209275 arkadaş kendisi forumda şuan aradan 9 gün geçmiş yeni konu açmışın dostum 1 hafta adam sana deneme süreli göndermiş :D 1 hafta kullandındamı bozuldu acep :D
  • Evet hocam bunu mutlaka belirteceğim. Bari bana zararı dokundu başkalarına dokunmasın zararı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jin_paci

http://forum.donanimhaber.com/m_67918363/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72209275 arkadaş kendisi forumda şuan aradan 9 gün geçmiş yeni konu açmışın dostum 1 hafta adam sana deneme süreli göndermiş :D 1 hafta kullandındamı bozuldu acep :D

Bu işte bir iş var sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Geri vermek istediğinizde ne dedi size ?

Şuan forumda profilinde de yazana bakın.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=140772

En Büyük Referansım Allah Korkusudur.

ALLAH c.c MUHAMMED s.a.v
    Alısverıs lıstem: Öztin-Halit61-muzeg-cosibik-seso81-ergin-Leone_510-demircibu-trusen-vgulgec

En Büyük Referansım Allah Korkusudur.
    ALLAH (cc) MUHAMMED (SAV)
    ALLAH (cc) MUHAMMED (SAV)3be51fe61522b813136e45e224cf8c55A.jpg

Allah mislini çıkartsın ne diyelim.

işte türkiye'nin geldiği durum allah allah diyip milleti dolandırıyorlar.

konuyu açan arkadaşım hukuki yollarla hakkını ara bence bir şey yapılmaz deme.

• yok hocam 8 gün geçti ama inan deneme fırsatım hiç olmadı. İşlerim çok yoğundu. Kart kasama olmadı zaten. Evde deneyemedim. Sonra iş yerimde bir kasada denedik. Sonra da durum bu. Benim hatam yok demiyorum daha erken denemem gerekirdi ama işler ve birazda üşengeçlik fırsat vermedi. Ama ne olursa olsun bozuk ürünü sağlam ürünmüş gibi satmanın açıklaması ve izahatı yoktur. Onun için hakkımı helal etmiyorum. Beni kandırdı bu arkadaş. Bende insanlara çabuk güvenirim yada güvenmek isterim. Bunun etkisi de var kandırılmamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omen1710

yok hocam 8 gün geçti ama inan deneme fırsatım hiç olmadı. İşlerim çok yoğundu. Kart kasama olmadı zaten. Evde deneyemedim. Sonra iş yerimde bir kasada denedik. Sonra da durum bu. Benim hatam yok demiyorum daha erken denemem gerekirdi ama işler ve birazda üşengeçlik fırsat vermedi. Ama ne olursa olsun bozuk ürünü sağlam ürünmüş gibi satmanın açıklaması ve izahatı yoktur. Onun için hakkımı helal etmiyorum. Beni kandırdı bu arkadaş. Bende insanlara çabuk güvenirim yada güvenmek isterim. Bunun etkisi de var kandırılmamda.

şimdi diyorsinki elimde 6950 var boyutlar aynı sanırsam kasama sıgmadı diyorsun ne seni ne onu savunuyorum ama 8 günde hiç fırsat olmaz diye bişe yok :D bana pek inandırıcı gelmedi konu . saygılar .

• Şahin arkadaş. İnan gizli saklım yok. Ağzım yandığı için yazıyorum ki başkasının da ağzı yanmasın. Hem de yazarak kendimi avutuyorum. 2 kere kutusundan çıkardım. İlki evimde ikincisi de iş yerimde. Evde kasama girmediği için zorlamadan kutusuna koydum. İş yerinde de kasaya girdi ve çalıştırmak için baya uğraştık iş arkadaşlarımla. Ama şu an çok yoğunum. Hem iş hem yüksek lisans. İnan çok zor. Yalan asla söylemem. Söylesemde hasta birine moral vermek için söylerim.
  • O kartların boyutları aynı değil mi 6950 oluyor da 5870 nasıl olmaz.

Kasanız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omen1710

Şahin arkadaş. İnan gizli saklım yok. Ağzım yandığı için yazıyorum ki başkasının da ağzı yanmasın. Hem de yazarak kendimi avutuyorum. 2 kere kutusundan çıkardım. İlki evimde ikincisi de iş yerimde. Evde kasama girmediği için zorlamadan kutusuna koydum. İş yerinde de kasaya girdi ve çalıştırmak için baya uğraştık iş arkadaşlarımla. Ama şu an çok yoğunum. Hem iş hem yüksek lisans. İnan çok zor. Yalan asla söylemem. Söylesemde hasta birine moral vermek için söylerim.

Gerçek AdOğuz Morgül
    Doğum Tarihi25 Kasım 1976
    Meslekkuyumcu
    İlgi Alanlarıdonanım
    Konumİstanbul,Güngören

dolandıran kişi adı soy adı nerdeyse adresine kadar var şimdi arkadaşım ben olsam direk polis arar direk şikayette bulunurum ayıplı ürünüde gösterir yoluma bakarım sen burda hatalısın suan versem ne olcak gibisinden konusuyorsun ya aranızda bişey oldu yada başka sıkıntılar var :D

• Hocam iş yerimde taktım onu. Odtü teknokentte çalışıyorum. Küçük bir firma. Özel projeler geliştiriyoruz. Bu bilgisayarımda denemedim. Grafiker arkadaşın geniş kasalı bilgisayarında denedik. Söylesene ne yalanım ne gizlim olabilir. İnanmazsan inanma. Ben sadece uyarıyorum. Dikkatli olun diye. Dinlemezseniz sonuçlarınız benle benzer olabilir. Benden demesi.
  • Peki yarın şikayette bulunacağım. İnşallah birşeyler düzelir.
  • kendi kasanda denemedinmi hiç
  • hocam anlattım başımdan geçenleri. Tek diyeceğim şey. cigabyte adlı forum üyesi bana arızalı ekran kartı satmıştır. Olay bundan ibaret.
  • yok ben de bir sefer okudum her mesajı son mesajda başka pc de denedim dediğin için şaşırdım kendi pc'nde denemeyi neden denemiyorsun?

(denenmemişleri denemek denememeyi denemekten daha deneyimlilerle denerken denersin denenmemişleri denemek istersen)
  • nafizozbek iyiki almamışsın orada küçük bir yerde beyaz yalan söyledim. Ne bileyim arızalı olduğunu. Adam videosunu çekmiş denemiş. Bende ona kanarak aldım. Deneymedim çünkü kasama sığmıyordu bende işde denedim diye yalan attım. Zaten satmadan önce deneyip verecektim. Ama deneyince ve bozuk olduğunu görünce direkt satıştan kaldıdım. tüm ilanı sildim. Bu benim dürüstlüğümü gösterir. Çünkü kart çalışmıyor ve ben de bozuk kartı bir başkasına veremem. Sen hem ilanımı baltaladın hemde burada konuyu saptırıp beni haksız duruma düşürmeye çalışıyorsun. Buradaki asıl mesele cigabyte2 adlı forum üyesi bana arızalı kart satmıştır. Bütün mesele bu.
  • sayın alioreh, orada neden kendi kasamda deneyemediğimi yazdım. İnanmıyorsan sen gel de kartı sokmayı dene. Eksik okuyup da saçma yorumlar yapmayalım lütfen.
  • Satan arkadaş bana kart arızasızdır dedi bu arada. Sana ne dediğini bilmiyorum nafizözbek. Ama bana karşı bu düşmanca garezin nereden geliyor bunu anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafizozbek

inanmayın bu adama daha düne kadar satmaya çalışıyordu bu kartı. Satan arkadaş sorunlu oldugundan bahseymişti zaten.
    Şikayet eden "rezil insana" bu kart sorunlu degilmiydi neden bunu belirmedin dedigimde ise bana şu pmleri yolladı. Kendisi eski başlıktan silmiş ama bende duruyorlar onları ne yapacaz ??? :D

Sayın hocam. Benim gizlediğim bir şey yok. Profilimde kiminle alışveriş yaptığım ayrıntısıyla yazıyor. Büyük ihtimalle sende bu bilgilere profilimden bakarak ulaştın. Kartın durumuna gelince kartı denedim arızası yok. Kartın birşeyi yok. Denemeden satış yapmam. Bana satan adam da diyor zaten meğer anakartım bozukmuş diye. Kartı bir kez servise yollamış servis de geri yollamış. Bu kart da arıza tespit edilememiştir diye. Yalan yanlış bilgiler vererek alıcılarımın kafasını karıştırman çok ayıp birşey. Bu kartı satmamın sebebi bozuk olduğundan değil kasama sığmamasından dolayıdır. Kart şu an benimdir. Müsade et de fiyatını özgürce bilirleyebileyim. Kaça aldığım seni ne ilgilendirir anlamadım. Sana bana olan maliyetinide söyleyeyimde için rahat etsin. Kargoyla birlikte bu kart bana 255 tl ye patladı. Rahat ettin mi şimdi hocam. Ayıp değil mi niye satışımı baltalamaya çalışıyorsun. Ben kimseyi kandırmadım şu ömrüm boyunca. Kart arızalı olsa eski sahibine geri iade ederdim. Eski sahibi de arızalıysa geri alırım diyor zaten. Senden istediklerim şunlardır: 1)Benim satış sayfamın altına yazdığın bu karalayıcı ve satışımı negatif yönde etkileyecek yazıyı silmeni bekliyorum. 2) Kartın sahibi ben olduğum için kaça sattığıma yanlız ben karar veririm bunu anlamanı bekliyorum. 3) Hiç birşeyim gizli değil bunuda profilimden görebileceklerini düşünüyorum ve seninde bunu anlamanı istiyorum. 4) Kartın yanlış tehşis dışında hiçbir arızalık problemi yoktur. Bu noktaya da dikkatini çekmek istiyorum. Saygılarımla. Hayırlı günler. omen171024 Şubat 2013; 0:12:18 ŞİKAYET ET Şunuda eklemek istiyorum müsadenizle; bu kartın bir sorunu hiç olmamış ki ben ilanıma ekleyeyip alıcıların kafasını bulandırayım. Bir de bu sebeple alıcılarımı ikna etmek için uğraşayım. Boşa zaman kaybı. Bu kart servise gidiyor ve serviste şunu ima etmek istiyor: " kardeşim bozuk olan parça bu değil bize gönderdiğin parçada arıza yok. Biz tespit edemedik diyorlar. Al kartını paşa paşa kullan diyorlar.". Bu sebeple bu bilgiyi yazma gerekliliği duymadım. Ekran kartını kendi kasamda denemedim. İşyerimdeki bir bilgisayarın kasasında denedim. Diyeceklerim bu kadar hocam. Ben kimsenin satışını karalamak için kendini kasmadım. Fiyatına ucuzsa olumlu eleştiri yapmak dışında başka bir icraatta bulunmadım. Alıcı ile satıcı arasına olumsuz manada hiç girmedim. Dolandırma olmadıktan sonra alıcı ve satıcı arasındaki her türlü ticaret caizdir hocam. Bu sebeple benimde dolandırma bir amacım olmadığından içim son derece rahattır. Bu ilandaki tek amacım elimdeki sağlam ürünü iki tarafında kabul edeceği ücretten yeni sahibinin ellerine teslim etmektir. Bu sebeple benim ilanıma yapılan karalamalara karşı hassasiyetim yüksek. Yanlış bilgi verdiğimi de kabul etmiyorum. Bana olumsuz eleştiri yapanlara her zaman cevabını verdim. Haksızsam haksızlığımı kabul ederim. Ama haklıysam hakkımı sonuna dek savunurum. Tekrar rahatsız ettiğim için özür dilerim.Saygılarımla. Hayırlı günler.

Arkadaşın yapacagı sıradaki şey bu başlıgıda silmek olacak. Sizde galeyana gelmiş diger adama yükleniyorsunuz. SS atabilirim pmlerle ilgili. Yönetici arkadaşlar bu şahsiyeti forumdan uzaklaştırırsa sevinirim.
    Benim konuyla tek alakam 2. el ekran kartlarını yakından takip etmem. Başka hiç bir çıkarım yok.

gecenin 2sinde beynim çorba oldu kim haklı kim haksız kafam karıştı valla

• f3v0123; Olay karışık hocam. Biraz bende karıştırdım hatam da var bazı yerlerde. Kabul ediyorum. Şu an anlamalısınız ki benim hiç bir çıkarım yok. Sizin iyiliğiniz için uyarıda bulunmaktan başka. Bazıları kafaları normalden karışık olduğu için böyle basit bir olayıda karıştırıyorlar. Ben tamamen haklıyım demiyorum. Ama cigabyte2 adlı forum üyesi bana arızalı kart satmıştır. Sattığı arızalı kartı geri almamaktadır. Bu yüzden ben mağdur oldum. Sizlerin de mağdur olmanızı istemiyorum. Bu sebeple lütfen cigabyte2 adlı forum üyesine dikkat edin. Tüm demek istediğim bu. İsteyen beni taşlayabilir ama şu an tek mağdur benim. Bunuda anlamanızı istiyorum. Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.