Yıl olmuş 2016 hala mı network marketing saadet zinciri hala mı milyon $ kazanıyor bi firmalar hayret yani... çok cahiliz valla kanmayın böle şeylere :)
kairos network denilen sistem hakkında bilginiz var mı bunlarda mı dediğiniz gibi yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: hepucuzbul
kairos network denilen sistem hakkında bilginiz var mı bunlarda mı dediğiniz gibi yoksa
Alıntıları Göster
ne la bu network marketing. adını forumda çok duydum ama hala ne anlayamadım. bide sanal pazar mı çadır mı bişey vardı.
quote:
yattığınız yerden yada bişey yapmadan para kazanmayı vaad eden. %250 paranıza değer katacağını idda eden firmalardan kesinlikle insan ötesi hızla uzaklaşın.. Kairos da bunlardan biri. (getmyads, coinspace) bu tip firmalar kendilerini yatırım networkü olarak tanıtan ama aslında yasal dolandırıcılık yapan ponzi sistemleridir.
quote:
Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman
ne la bu network marketing. adını forumda çok duydum ama hala ne anlayamadım. bide sanal pazar mı çadır mı bişey vardı.
Alıntıları Göster
kolay para diye bir şey kapitalist sistemde olmaz. insanların önce bunu bir kafalarına oturtması lazım.
bu tarz sistemlere kapılanların çoğunun kafasında şu var, ilk başta 1000 lira falan bir para verecez, sonra her ay bana düzenli olarak para gelecek... he canım tabi bi sen çok zekisin.
oysa biraz düşünseler, neymiş kendisi önce şu kadar para verecekmiş, sonra bilmem kaç kişiyi üye yapacakmış, onlar da sonra başkalarını üye yapacakmış. arkadaş, benim arkadaşım belki asosyal, üye falan yapamayacak. ben bu adama nasıl kıyıp da parasını boşa harcatabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: kilicoglu
kolay para diye bir şey kapitalist sistemde olmaz. insanların önce bunu bir kafalarına oturtması lazım.
bu tarz sistemlere kapılanların çoğunun kafasında şu var, ilk başta 1000 lira falan bir para verecez, sonra her ay bana düzenli olarak para gelecek... he canım tabi bi sen çok zekisin.
oysa biraz düşünseler, neymiş kendisi önce şu kadar para verecekmiş, sonra bilmem kaç kişiyi üye yapacakmış, onlar da sonra başkalarını üye yapacakmış. arkadaş, benim arkadaşım belki asosyal, üye falan yapamayacak. ben bu adama nasıl kıyıp da parasını boşa harcatabilirim?
sistem patlamak üzere yapılandırıldığı için ve sisteme giriş parası üzerinden komisyonlar dağıtıldığı için son girenlere giriş durunca para dağıtılamayacağından sisteme davet eden de nitelikli dolandırıcılığa alet olmuş olur. zaten bi çoğu okyanus ötesi adalardan yönetilir. asıl sahipleri okyanus ötesi adamlarla anlaşıp şirketi onların üzerine gösterir. Yasalar oralarda normal ülkelerdeki gibi işlemediği için ceza meza almazlar. en yüksek kazançta sistemi patlatıp farklı isimle yine gelirler. Bizim hemen kazanma meraklısı millet yine kapılıp hayallere yine dahil olur. aynı döngü bu akıllı aptallar uyanana kadar devam eder. Uyananlar uyanmayanları uyandırmazsa uyuyanlar yine girer ve sistem böyle sürecektir. Keriz bol oldukça bu fırsatçılar daima kazanacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: drumutt
quote:
Orijinalden alıntı: kilicoglu
sistem patlamak üzere yapılandırıldığı için ve sisteme giriş parası üzerinden komisyonlar dağıtıldığı için son girenlere giriş durunca para dağıtılamayacağından sisteme davet eden de nitelikli dolandırıcılığa alet olmuş olur. zaten bi çoğu okyanus ötesi adalardan yönetilir. asıl sahipleri okyanus ötesi adamlarla anlaşıp şirketi onların üzerine gösterir. Yasalar oralarda normal ülkelerdeki gibi işlemediği için ceza meza almazlar. en yüksek kazançta sistemi patlatıp farklı isimle yine gelirler. Bizim hemen kazanma meraklısı millet yine kapılıp hayallere yine dahil olur. aynı döngü bu akıllı aptallar uyanana kadar devam eder. Uyananlar uyanmayanları uyandırmazsa uyuyanlar yine girer ve sistem böyle sürecektir. Keriz bol oldukça bu fırsatçılar daima kazanacaktır.
aynen öyle. işin üzücü tarafı bu sistemin ne zaman patlayacağını bilmiyorsunuz. bir gün patlayacağı kesin ve büyük ihtimalle sistemden zarar edeceksiniz.
bunu bile bile eşini dostunu çağıracaksın gel para batır diye.
quote:
Baska bir forumda kazanan uye vardi istiyorsaniz pmden link atabilirim.
Not: Sistem bana hic guvenilir gelmedi ve hic kullammadim
quote:
Orijinalden alıntı: SilenceRaziel
quote:
Baska bir forumda kazanan uye vardi istiyorsaniz pmden link atabilirim.
Not: Sistem bana hic guvenilir gelmedi ve hic kullammadim
konu bir kişinin kazanması ile alakalı değil. :) Etik ve ne yolla para kazandırdığı ve yeni giren üyelere ne kazandırdığı gelecekte ne kadar devam edebilir olduğu devam etmesinin ürünlerin satışına mı yoksa girişlere mi bağlı olduğu gibi detaylı derinlemesine bir konu...vebal almak veya almamakla alakalı bir konu. Ortaya katmadeğer koyan bir şey var mı bunla alakalı bi konu... dünya üzerindeki hangi sorunlar gerçek anlamda ne çözüm ürettiği ile alakalı bir konu...liste uzar.
drumuttD
kullanıcısına yanıt
bir tanıdığım sisteme dahil olmuş Türkiye ye yeni gelen bir sistem olduğunu ve ne kadar dayanacağını kendisininde bilmediğini ilk giren ve ilk çıkan olmak istediğini söylese de benim aklıma yatmadı bilgi sahibi olan yada sisteme dahil oplna var mı aramızda i
Enayiler olduğu sürece sonuna kadar devam etsin sistem.
quote:
bir tanıdığım sisteme dahil olmuş Türkiye ye yeni gelen bir sistem olduğunu ve ne kadar dayanacağını kendisininde bilmediğini ilk giren ve ilk çıkan olmak istediğini söylese de benim aklıma yatmadı bilgi sahibi olan yada sisteme dahil oplna var mı aramızda i
Arkadaşlar Kairos sistemine bugün girdiniz diyelim. Ve arkadaşlarınızı da dahil ettiniz. Yarın da patlayabilir, 1 ay sonra da patlayabilir, ne zaman patlayacağı belli değil 5.5 ay içinde paranızı siz tolere ettiniz diyelim. Arkadaşınız sizin vesilenizle girdi o edemedi nolucak? Hakkına girdiniz bile. Hadi ona da denk gelmedi o da arkadaşlarını ekledi vs onun arkadaşları da ekledi olay sizden çıktı başkalarına vesile oldunuz zincirleme ve olay patladı. İşte zincirleme vebal buna denir. O yüzden hiç bulaşmayın kairosa vs. Riskli ve %90 ponzi..Yani akıllı aptallar için dizayn edilmiş bir sistem. BEnim için haram helal mühim değil ben parama yoluma bakarım diyorsanız girin deneyin :)
quote:
Orijinalden alıntı: Requizm
Yuvalar yıkılacak yine coinspace diye de bi sistem geldi ona da dikkat edin. Getmyads aynı şekilde kairostan daha fazla vaadi var %250 kazanç arkadaşım 13bin tl yatırmış. Başka bi tanıdığım coinspace'e araba satıp 11bin tl ile girmiş. Bunlar sakat şeyler...
quote:
Orijinalden alıntı: drumutt
quote:
Orijinalden alıntı: Requizm
Yuvalar yıkılacak yine coinspace diye de bi sistem geldi ona da dikkat edin. Getmyads aynı şekilde kairostan daha fazla vaadi var %250 kazanç arkadaşım 13bin tl yatırmış. Başka bi tanıdığım coinspace'e araba satıp 11bin tl ile girmiş. Bunlar sakat şeyler...
Alıntıları Göster
getmyads ceo su ne bok anlamadım adamın geçmişi yok
Çok cahil var, keşke ölseler.
Ekonomi bilmeden etmeden bu işlere girenleri anlamıyorum.Madem çok heveslisin kapan eve sana lazım olan kısımları öğren.Gerçi öğrense zaten girmez de neyse
drumuttD
kullanıcısına yanıt
katılıyorum...
Balık Yağı hapı kullanımını arttırmak lazım ülkemizde
Allah akıl fikir versin diyorum bunlara inananlara.
Yazları limonata kışları salep sat baronlar gibi para kırarsın. Tabi zabıtaya yakalanmamak önemli bir husus.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme