Bildirim
Dolandırıcılık!!!
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
"bir müsibet bin nasihatten iyidir"
yatın kalkın ps ban yememiş ona dua edin -
arkadaşın dediği gibi,bi rmusibet bi nasihatten iyidir.hesap satan yerlerden nasıl hesap alıyorsunuz iyi cesaret.satan kimin hesabını nasıl şekilde satıyor.ayrıca satılmasını isten kişi bilgileri kaydetmişse tekrardan aktif eder.sıkıntılı bir iş sonucu wtamamen süprizlerle dolu. -
Site nın adında bir defa hayır yok. İlk defa gördüm virüs vardır diye girmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yapamyın şöyle sitelerden alışveriş ya . . . . Ucuz gördüğünüz şeye atlamayın hemen . . -
iyi olmuş akıllanmışsındır böyle saçma sapan yerlerden almazsın bi daha birşey -
Çok aradın mı o siteyi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu Allah aşkına çok mu arıyorsunuz böyle siteleri ? Ben arasam bulamam ya. -
Bu arkadaş forumun resmen örneğidir.
-
Siteye baktım fiyatlar da maşallah.. 200 liraya TLOU 2 satıyorlar. Forumda pri hakkını 70-80 liraya alıyoruz
Geçmiş olsun, size de bir ders olmuştur bu. Güvenilir kişiler dışında hesap alım-satım yapmayın derim ben.
-
oyuncartım,oyuncurtum gibi insta sayfalarından hesap almayın, cihaz bile ban yiyebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X