2-3 günden beridir bu oyunu satın alamıyorum. Her zaman kullandığım yapıkredi kredi kartımı kullanıyorum, satın alma işleminde bir yanlışlık oldu uyarı veriyor ve satın alma başarısız oluyor. Hesaba 200+100 TL olmak üzere para ekleyerek satın alayım dedim yine ekleyemedim. Yapıkredi banka kartım ile aynı işlemleri yapmak istedim yine aynı hataları aldım. Ben bu kartlar ile daha önce PSN Store üzerinden pek çok oyun satın aldım. Yine acaba kartlarda mı sorun var diyerek hepsiburada, trendyol üzerinden alışveriş yaptım ödeme yapabiliyorum. Yoğunluk v.s. var desem 2-3 gündür deniyorum gün içerisinde pek çok kez hemde yine satın alamıyorum. PS4 cihaz üzerinde satın almak istedim yine satın alamadım. Ne yapmam gerekiyor? |
PSN Mağazasında "Bir Yanlışlık Oldu" Hatasıyla Karşılaşıyorsan
Bir PlayStation kullanıcısı olarak, PSN Mağazası'nda "Bir Yanlışlık Oldu" hatasıyla karşılaşmış olabilirsin. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve PlayStation Store (PS Store), PlayStation Plus (PS Plus) veya PlayStation uygulaması (PS App) aracılığıyla erişmeye çalışırken ortaya çıkabilir.
Nedenleri:
- Sunucu kesintileri
- Ağ bağlantısı sorunları
- Hesap sorunları
- Cihaz sorunları
- İnternet bağlantını kontrol et: Sağlam bir internet bağlantısı olduğundan emin ol.
- PSN sunucularının durumunu kontrol et: PSN'nin resmi durum sayfasını ziyaret ederek sunucuların çalışıp çalışmadığını kontrol et.
- Cihazını yeniden başlat: PlayStation konsolunu veya mobil cihazını yeniden başlatarak geçici hataları gider.
- Hesabından çıkış yap ve tekrar giriş yap: PSN hesabından çıkış yap ve tekrar giriş yapmayı dene.
- PlayStation Destek ile iletişime geç: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, PlayStation Destek ile iletişime geçerek daha fazla yardım alabilirsin.
Bu adımları izleyerek çoğu durumda "Bir Yanlışlık Oldu" hatasını çözebilirsin. Hata devam ederse, PlayStation Destek ile iletişime geçmen önerilir.