PSN Store "Bir Yanlışlık Oldu" Hatası
2-3 günden beridir bu oyunu satın alamıyorum.
Her zaman kullandığım yapıkredi kredi kartımı kullanıyorum, satın alma işleminde bir yanlışlık oldu uyarı veriyor ve satın alma başarısız oluyor. Hesaba 200+100 TL olmak üzere para ekleyerek satın alayım dedim yine ekleyemedim.
Yapıkredi banka kartım ile aynı işlemleri yapmak istedim yine aynı hataları aldım. Ben bu kartlar ile daha önce PSN Store üzerinden pek çok oyun satın aldım.
Yine acaba kartlarda mı sorun var diyerek hepsiburada, trendyol üzerinden alışveriş yaptım ödeme yapabiliyorum.
Yoğunluk v.s. var desem 2-3 gündür deniyorum gün içerisinde pek çok kez hemde yine satın alamıyorum.
PS4 cihaz üzerinde satın almak istedim yine satın alamadım.
Ne yapmam gerekiyor?
Apple İçin Kulaklık Önerisi
Arkadaşlar iphone 11 cihaza sahibim.
daha önce Mi 9T cihazımda Xiaomi kablosuz kulaklık kullandım 2 yıl çok kaliteliydi.
şimdide iphone da kullanmak için kablosuz kulaklık almak istiyorum. Kardeşimde taotronics marka kulaklık var bu da gayet kaliteli.
başka öneriniz var mıdır
WİFİ AĞ GENİŞLİĞİ NASİL ARTİRİLİR?
Merhaba,
Evimde 100mbps fiber internet ve GPON cihaz var. Net olarak 95-100 arasi almaktayim.
Fakat wifi 2.4 ve wifi 5ghz seçeneklerinde evin bazi bolgelerinde cok az veya hic cekmiyor.
Sebebi belli aslinda onunde portmanto var, koliler vs var. Tabi bu durumu ev icinde duzeltemiyoruz. Bu sebepten sinyal guclendirici kullanalim dedik. Bu cihazlar efektif kullanilabilir mi, sinyal kesintisi, hiz dusuklugu olur mu. Ayrica hangi urunleri onerirsiniz?
PSN STORE İNDİRİM TARİHLERİ NE ZAMAN?
Selamlar,
Pc den PS4'e gectim. Suan psn storeda kasim indirimi adi altinda bir indirim var ama oynanacak oyunlarda indirim yok.
Steamde oldugu gibi her yil belirli tarihlerde indirimler olmuyor mu? İste haziranda su tarihler arasinda kasim-aralikda su tarihler arasinda gibi?
God of war, days gone, tlou2 v.s. alacagim ama indirim yok. Nedir bu isin sirri playstation severler?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.674 (Bu ay: 239)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun