Abi bu bir şaka olmalı gerçekten. Alakalı alakasız her gün salak salak numaralardan '' sayın abonemiz, internet sözleşmeniz sona ermiştir yeni paket '' cart curt diye arayan onlarca numaraya alıştık, engelle engelle bitmiyorlar da, ama bu bambaşka bir boyut. Geçen hafta türk telekomu aradım, 500 mbitlik internet paketimde 90 megabiti geçemediğimi belirttim. sağ olsunlar ertesi günü gelip sorunu çözdüler. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. LAKİN. Şu yıla kadar, hiçbir şekilde bu konuda dolandırıcılık yapılmaya çalışılmamıştı. Az önce bir numara aradı, yine telesekreter tabi, bunlar şahıs olsa dümdüz küfür yiyeceklerini biliyorlar tabi. Açtım telefonu, diyor ki '' sayın abonemiz, yakın bir zamanda internetinizde hız problemi yaşadığınızı belirttiniz, daha hızlı aboneliklerden faydalanmak için 1'i tuşlayınız'' La bu nedir ya? Şikayet taleplerimiz de mi artık sızıntılarla veya bilinçli şekilde satılıyor? Dalga mı geçiyorsunuz abi siz? Yemin ediyorum telefonu kırıp atacağım artık ya. 10 yıl sonra bu konu nerelere varacak ben hayal edemiyorum. |
Bildirim