Şimdi Ara

Dolandırıcılık yapacakların yeni yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda 1-2 tane yakaladım. Yeni bir tip profil doğrulatmak isteyenler var. Mesela;
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1857731

Bu eleman önce çakma mail adresi ile üye oluyor. Mail adresini doğrulayınca. Sıra cep telefonunu doğrulatmaya geliyor. İte burada vpn ile kendini yurtdışında gösterip ben şu ülkede yaşıyorum cep telefonuma mesaj gelmiyor. profilimi doğrularmısınız diye özel mesaj atarak adminlere ulaşıyor. Eğer gerekli kontrolleri yapmadan onaylarsak sıkıntı yaşatacak ilerde belli ki. Bu konuda dikkatli olalım.
     Dolandırıcılık yapacakların yeni yöntemi

Ayrıca burak *@uroid.com u yasaklı mailler listesine alırmısın @Citizen

@rds @Güven @conjure @powerstorm

• Okdır abi.

Yalnız şu sms sistemini bi sorunsuz hale getirelim. Bazı adamlar sms gelmiyor diyor boku sisteme de atamıyoruz.

Bide bu üyelerin yurtdışından girdiğini tam olarak öğrenmenin yolu yok mu ? Ya da pratik olarak ne gibi bi kanıt isteyebiliriz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Okdır abi.

Yalnız şu sms sistemini bi sorunsuz hale getirelim. Bazı adamlar sms gelmiyor diyor boku sisteme de atamıyoruz.

Bide bu üyelerin yurtdışından girdiğini tam olarak öğrenmenin yolu yok mu ? Ya da pratik olarak ne gibi bi kanıt isteyebiliriz ki ?

sms gelmiyorsa sorun bizde mi adamın kendin de mi bilemeyiz. anca sms loglarına bakılırsa ulaşıp ulaşmadığı görülür ama bizim onu görebilme imkanımız var mı Burak'a sormak lazım. @Citizen

Üyelerin yurtdışından girip girmediğini anlamanın %100 bir yolu yok. ben geçmişteki ip numaralarına bakıyorum. Yurtdışı olanları sorguluyorumwww.iplocationfinder.com
    vpn firmaları vs çıkıyor. Ya da mesela adam 3-4 kez ip si yurtiçi sonra yurtdışı falan o zaman adam bariz yalan söylüyor belli ki. Eğer öyle zorda kaldığın bir durum olursa beni özel mesaja ekle bakalım beraber

• quote:

Orijinalden alıntı: cagri105

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Okdır abi.

sms gelmiyorsa sorun bizde mi adamın kendin de mi bilemeyiz. anca sms loglarına bakılırsa ulaşıp ulaşmadığı görülür ama bizim onu görebilme imkanımız var mı Burak'a sormak lazım. @Citizen

Üyelerin yurtdışından girip girmediğini anlamanın %100 bir yolu yok. ben geçmişteki ip numaralarına bakıyorum. Yurtdışı olanları sorguluyorumwww.iplocationfinder.com
    vpn firmaları vs çıkıyor. Ya da mesela adam 3-4 kez ip si yurtiçi sonra yurtdışı falan o zaman adam bariz yalan söylüyor belli ki. Eğer öyle zorda kaldığın bir durum olursa beni özel mesaja ekle bakalım beraber

tamam abi eyw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.