Şimdi Ara

dolandırıcılıkmıdır acaba?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Profesyonel Dolandırıcı şimdi de bu maili gönderdi.
    Ben ilanın yayınlanmıştır ne zaman, ben İngiltereden benim telefon numarasını eklemek olamazdı. Arabam.com bana izin vermedi. Sadece Türk numaraları izin. Türkiye'de yaşadığı ben vardım telefon numarası listede bu yüzden.
    Dediğim gibi, araba satın almak isterseniz, belgelerinizi gönderirseniz ben nakliye şirketine aktarır onlar'da sözleşmeyi doldurup size imzanız için gönderirler.
    Kontrata imzanızı attıktan sonra onlar banka hesaplarını gönderir. Parayı yatırdıktan sonra araç hemen hareket edeçek.
    Araç teslim edildi sonra oğlum için uçak bileti satın alacağım.
    Size araba alırsınız sonra bunu doğrulamak için 5 iş günü var.
    Bu 5 gün sonunda, size karar vermek zorunda:

1. - araba tutmak istiyorsun ve, bu durumda, kağıtları yapmak için bir Türk noter önünde oğlum ile gitmek olacak. Sen oğlumun için otomobilin fiyatı geri kalanı ödeyeceksin;

2. - Eğer, herhangi bir nedenle, araba tutmak istemiyorsun, bu durumda, bir geri ödeme alırsınız. Şirket, Türkiye'de banka hesabınıza parayı geri gönderecek. Size banka hesabınıza para onaylamak olacak sonra teslim erkekler sizden araba almak için gelecekler.

Dediğim gibi tüm ek maliyetler indirimli olacağını ya da oğlum ödeyecek.
    Bu şekilde ödemek için hiçbir şey, araba için sadece fiyat.
    Ben her şeyi açıklık umuyorum.

Ben şirket bilgilerinizi gönderdim. Şimdi, her şeyi durdurmak için onlarla temas edeceğim.
    Sen benim araba alarak vazgeçmeyeceğini söyleyerek tutmak. Yine, bana gönderdiğiniz her e-posta sizin fikrinizi değiştirme tutmak.
    Aracıma çok güveniyorum. Kimseye zorla satmıyorum.
    Buralarda bir isim kazanmak için çok çalıştım ve bunu tutmak istiyorum.
    Benim kelimenin bir kişi olduğumu biliyorum. Bana güvenen pişman olmayacaksınız.
    Bu yüzden benim sana son e-posta olduğunu.
    Ben sizden bir son ve kesin cevap gerekiyor.
    Son kararınızı bekliyorum.

Saygılarımla,
    Dr. Mehmet Çağlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.