Şimdi Ara

dolandırıldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi günler arkadaşlar olayı anlatıyorum

bizim bi üniversite grubumuz var 1000 kişi var içeride letgo gibi kullanılıyor öğrenciler kullanmadıkları veya satış yapmak istedikleri ürünleri uygun fiyata yine öğrencilere satıyor yeni eve çıkacaklara ev için lazım olan şeyler veya telefon gibi bir arkadaşta bi jbl kulaklık atmıştı ürünün yurtdışından geldiğini orijinal olduğunu kullanmadığı için sattığını kutunun bile açılmadığını söyledi fiyatıda 700tl bu arada bende yazdım böyleyken böyle ürün orijinal kesin değil mi diye evet orijinal 3 gün önce yd'dan geldi dedi bi parantez açmak istiyorum öğrenci grubu olduğu için genelde kimse kimseyi pafpaflamaya çalışmıyor bende buna güvenerek ünide olmadığımı memlekette olduğumu kargolayabilip kargolayamayacağını sordum parayı havale geçersen gönderirim dedi bende tamam dedim parayı hemen hesabına attım Allah var hani beni kırmadı istediğim kargoya patpat plastiğe verip dikkat kırılabilir etiketi yapıştırdı ürünü bugün aldım 83 tl kargo parasıyla birlikte ama eve geldiğimde ürünün dediğin aksine asla orijinal olmadığını anladım hem turuncu şarj aleti yoktu çince yazılara sarılmış poşette kablosu vs vardı ışığı kırmızı mavi yanıyordu jble has bağlanma sesi falan yoktu zaten power onnnn falan sesi geliyordu hemen arkadaşa yazdım dedim reis yanlış anlama ama bu ürün kesinlikle sahte dedi nasıl sahte ya sahte falan değil ben 3 tane daha sattım herkes dedi orijinal ürünü bu fiyata satma anattım sebeplerini yok asla kabul etmiyor ben sana fotosunu attım o ürünüde gönderdim diyor dedim bak şimdi ben sana ibanımı atıyorum benim paramı atıyorsun bende ürünü sana geri kargoluyorum baktım diyor yok sen beni aptal mı zannediyorsun vs tak farklı bi numara aradı kardeşim merhaba ben kulaklığı satan kiişiyim sahte diyormuşsun falan anlattım buna dedim böyleyken böyle ürün kesinlikle sahte kardeşim sen nasıl anladın falan dedi anlattım dediği şeye bak e biz sana ürünü attık sen ordan anlamadın mı abi diyom nasıl anlıyım diyo e şimdi anladığın şeyleri fotodan videodanda anlardın neyse dedim ben şimdi ibanımı atıyorum benim paramı atın bende ürünü geri göndereyim size hayırdır oğlum falan dedi dedim hayırdırını s****rim senin dedim paramı atın yoksa bu işin peşini asla bırakmam siz bana kesinlikle orijinal diye gönderdiniz ürünü sahte 300 liralık ürünü 700 liraya sattınız dedi tamam aslanım ver mahkemeye sen hiç sıkıntı yok haydoya döndüm ana avrat sövecem zor tutuyorum kendimi o sırada dedi sen bana ters gidersen ben sonuna kadar ters giderim 10-15 dakika konuştuk tamam diyorum abi sen bi çözüm sun mantıklıysa konuşalım diyor yok ters yaptın sen cart curt dedim abi benim az önce konuştuğum kişi bana hem ayıplı mal gönderiyor iade al diyince de ben aptal mıyım diyor dedim siz beni aptal yerine koymuş olmuyor musunuz evet haklısın demeye başladı dedi bak sonunda güzel güzel anlaşmaya vardık dedim abi sinirlendim bende yani kb dedim tamam o zaman sen benim paramı gönder 83tl kargo parasınıda ben karşılayacam gönderirkende ben verecem kargoya parası benden tamam cumartesi maaş yatacak o zaman göndersem olur mu dedi bende ihiç sıkıntı yok beklerim dedim artık bakalım bu saatten sonra ne olacak hiç inancım yok göndereceğine bir gram konuşurken 2 tane ablamın avukta olduğunu vs'de söyledim bakalım nolacak sizce göndermemesi durumunda yapılacak bir şey var mıdır orijinal dediğine dair mesajlar ibanı isim soyismi vs mevcut

• bu arada mesajlaştığım kişi bugün amazondan aldık bu aliexpress ürününe benzemez nolmuş kulaklığında çince yazması sahte anlamına gelmez diyor arayan kişi diyor şimdi biz bunu erhan abiden alıyoz ben onada sorarım belki onada orijinal diye satıyolardır dedim abi ben sizin nerden aldığınızıda bilmem erhanıda bilmem amazondan mı almışsınız nerdense konuşun en azından başkasına satarken ona göre satarsınız fiyatı özellikleri ona göre söylersiniz haklısın cart curt dedi

• Buna o yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle. paranı da iade edecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.