Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. ikinci el sitesi üzerinden monitör alışverişi yaparken dolandırıldım. açıkcası benim salaklığıma geldi biraz da. tüm konuşmalar ilan vs her şey mevcut. başına böyle bir şey gelen hocalarım nasıl aksiyon aldıklarını anlatırlarsa çok sevinirim.

ayrıyeten aynı şekilde dün ve bugün aynı şekilde monitör için dolandırılan arkadaş varsa pm bırakabilir. muhtemelen aynı kişi tarafından dolandırıldık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun. Nasıl dolandirildin? Parayı verdikten sonra ürünü mü gondermedi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tahmin ediyorum. Önce para sonra kargo dedi ve sen de inanıp parayı yolladın sonra watsapp, telefon falan heryerden engelledi ortadan kayboldu.

Eger boyle olduysa bi avukat bulup işlemleri başlayıyosun. Adresinde bulunmasa bile illaki bi yerde pols cevirmesine takılıyor gbt’de direkt çıkıyo zaten. Sonrası sana kalmış ya paranı verir ya dava açılır. Tavsiyem paranı geri veriyosa al gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 16 Ekim 2024; 19:28:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • durum güncellemesi geçeyim. savcılığa başvuruda bulundum. bahsi geçen telefon numarası yabancı uyruklu birisinin üzerine, savcı kendisi gösterdi. muhtemelen gönderdiğim banka hesabı da kiralık. banka hesabı kimin üzerineyse artık ona patlayacak gibi bu durum. para gelir veya gelmez bilmiyorum, gelirse bağışlayacağım.

• her şeyi tam kanıtlayabiliyorsan eğer alırsın paranı. 3 sene sürer ama haberin olsun

• ee nasıl oldu parayı gönderdin galiba

• Kesin whatsapptan doktor, asker, polis kimliğini atmıştır  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıldım!
    13 yıl önce açıldı
    Kandırıldım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam inan ki ona dahi düşmezdim. çok daha kötüsüne düştüm ve bi türlü uyanamadım. acı bir ders oldu

• 2.el monitör mü kaldı yav

• mbappebizimle kullanıcısına yanıt

Tam olay nasıl oldu bi anlatsan da tecrübelensek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.