Şimdi Ara

Dolandırıldım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurkαn

dostum sana soylemeyi unutmustum ismim Recep Arslan , diger adim Faruk , rahat ol la dolandirmadim seni

Nick , mesaj uyumsuzluğu
  • ya anlamıyorum arkadaş.hiç mi kıllanmıyorsun kapına gelen adam sana niye fatura keser? heriflerin öyle bir amacı olmasa "dükkanımızdan alın" derlerdi.anca başınıza gelince, tutuşunca anlıyorsunuz.neden kızıyorum, çünkü böyle köpeklere para kazandırıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyin Freeware

quote:

dostum sana soylemeyi unutmustum ismim Recep Arslan , diger adim Faruk , rahat ol la dolandirmadim seni

Nick , mesaj uyumsuzluğu

hadi ya kimse gormemisti keske solemeseydin
  • Bir şey olmaz. Bildiğin pazarlamacı. Senete imza atmadın değil mi? Attıysan miktarını bilmen önemli. Taksitleri ödedikçe senetleri eline verirler. Fatura önemli değil.

Piyasa fiyatından fazlasını ödemiş olursun o olur işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 9 Şubat 2012; 4:47:23 >
  • durum ne bilader
  • fatura kesilmiş ise para alınmış anlamına gelmezmi.tabii 30/02/2012 olmasının amacını anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportacus

fatura kesilmiş ise para alınmış anlamına gelmezmi.tabii 30/02/2012 olmasının amacını anlayamadım.

Fatura kesilmesi para alınmış anlamına gelmez.
    Kesilen faturanın alt tarafı imzalanıp kaşelendi ise parası alınmış demektir.
    Kesilen faturanın üst tarafı imzalanıp kaşelenmiş ise parası alınmadı demektir.
    Eğer sizin faturada alt taraf imzalanıp kaşelendi ise parayı almadığını satıcı ispat etmek zorundadır.
  • teyzemede aynı kısıler geldı. onlarıda kovdu d::d
  • Ömür boyu adamlara çalışacaksın beleşten.

Geçmiş olsun
  • Eee sonuç ne oldu ?
  • beyler adami iceri aldilar herhalde
  • cok ilginc
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojo Moog

quote:

• 30 şubat demek
  • İnsan hiç sorgulamaz mı ya neyse geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSsnak

Mağdur durumdayım arkadaşlar tecrübesi olan arklar yardımcı olursa sevinirim şu olay başıma geldiğinden beri kaç saattir huzursuzum lütfen yardımcı olun..

böyle dolaşan adamlar çok...

adamlar insanların kafasını karıştırıp yararlanıyorlar

normal şartlar altında ürünü 1 hafta boyunca iade etme hakkın var fakat bunlar seni oyalamaya çalışacaklar.

bizim başımıza da geldi. yaptığımızı söyleyeyim. adamları ara biraz sert yap ürünü istemiyorum gelin alın falan de. büyük ihtimal telefonda yok olmaz türünden bir sürü şey geveleyecek. sonra de ki ben ürünü verip herine xxx almak istiyorum.benim buna ihtiyacım yok değiştirmek istiyorum de (burada önemli olan yeni almak istediğin ürün elindeki üründen bayağı bi pahalı olsun. mesela adamlar sana 80 liralık microdalga sırın mı sattı, sen değeri 1000 milyarlık elektrik süpürgesini seç)

seni oyalamamalarını hemen gelmelerini söyleyip değiştirmek istediğini söyle. adamlar geldiklerinde yaplarında önceden imzaladığın sözleşmeyide getirecek. önce o sözleşmeyi iste ve direk yırt. sonra getirdikleri xxx e iyice bi bakarsın denersin. sonra düşünücem diyip adamları yolla

• quote:

Evet arkadaşlar bugün saat öğlen 2-3 sıralarında iki satıcı kapıma geldi..İlk başta satıcı olmadıklarını bir market tanıtımı için geldiklerini söylediler..Tanıtıma başladılar ancak lafı hediyeye getirdiler ve benim bişeyden haberim yok hediye almayı kabul ettim..Bi kazı kazan verdiler ve fırın çıktı ancak fırını alabilmem için bir ürün satın almam gerektiğini söylediler..Çıkardığı katalogtan bana ürünleri gösterdi ve bir ürün seçtim..Fiyatlar yüksekti piyasa fiyatlarından haberim olmadığı için karlı bir alış-veriş yaptığımı düşündüm..Ve sonunda bir fatura kesti...
    Yalnız bir kaç saattir yaptığım araştırmalar sonucunda bu insanların dolandırıcı olduğunu ve bu şekilde dolandırılan bir sürü insan olduğunu farkettim..
    Şimdi sormak istediğim şöyle bişey var arkadaşlar...Faturayı yazan kişi faturayı R.......A...... üzerine yazdı ancak imzayı F.......A....... attı...Ve faturada ödenmesi gereken ilk taksit tarihine 30.02.2012 yazdı....Bu şekilde yazılmış bir fatura sizce geçerli midir??..Eğer bu kişilere ödeme yapmazsam bana yasal yollara başvurup bu faturayla dava açabilirler mi??

Mağdur durumdayım arkadaşlar tecrübesi olan arklar yardımcı olursa sevinirim şu olay başıma geldiğinden beri kaç saattir huzursuzum lütfen yardımcı olun..

sene 2007 çift katla dublex evde oturuyoruz tüm istanbul manzarası ayaklarımızın altında nurtepe de oturuyorduk.neyse 2 kisi geldi ellerinde kırmızı kutular var.dedi bu kutuların içinde hediyeler var laptop,fırın,kahve makinesi,televizyon,saç sakal kesme aleti filan filan saydı.sonra biz düşünürken arkadan 1 kisi daha geldi soluk soluğa dedi karşı sokağa laptobu verdim tabi bizi orda bitirdi ama dedi bu kutuları açmamız 50 tl dedi.abim adamın kimliğini aldı baktı geri verdi sonra bi kutuyu seçtik 50 tl yi ödedik içinden saç sakal kesen bi alet çıktı güzeldi ama çok dandikti sonra dedi size terlik hediye edelim işte 5 tane terlik numarası verdik akşama araba gelicek size bırakıcak terlikleri dedi hemde gezer dedi marka olarak bizde inandık ama sonradan terlik filan gelmedi tabi saç sakal kesen alet hiç çalışmadı zaten hele kimliğe bakıp geri verdi ya abim

• quote:

Orijinalden alıntı: göksel28

quote:

Koskoca forumda hukuktan anlayan birisi yok mu yahu?..Cevap gelir diye donanımhabere yazdık demek yanlış yapmışız..

USTADIM SEN KAPINA GELEN ELAMANLARA KANMAKLA YANLIŞ YAPMISIN FORUMLA NE ALAKASI VAR....

Aynen birde triplere girmeyin boyle o kadar dhde takiliyorsun bide bunlara kanmışsın diye biz sana kızalım o zaman.
  • Arkadaşlar nasıl inandın falan diyorsunuz ama böyle birşey daha önce yaşamadığım için tecrübesizliğime geldi..Adamların inanılmaz yöntemleri var zaten ikna kabiliyetleri çok yüksek ve çok yanıltarak konuşuyorlar..Benim yanıldığım nokta tamamen fiyatlardı adam çıkardığı katalogtan ürünleri ve fiyatlarını gösterdi iki ürünün de fiyatları 250 260 lira civarındaydı ve gerçek piyasa değerlerini bilmiyordum ürünlerin..Bu sebeple karlı bir alışveriş yaptığımı düşündüm...
    30.02.2012 tarihi de gerçek arkadaşlar dalga geçmiyorum sanırım yanlışlıkla yazdı adam...Fatura yazmışım yukarıda ama senetti söylemek istediğim daha henüz ödeme yapmadık ilk taksidini 30.02.2012'de yazmış..Şubat sonu gelirler parayı almaya yani..Cayma hakkımın olduğunu biliyorum ancak o dilekçe için ücret ödemem gerekiyor mu gerekmiyor mu onu bilmiyorum...90 tl diye bi yerde okumuştum doğru mudur?..Bilgisi olan ark lar cevap yazarsa sevinirim..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.