slm arkadaşlar dolandirildim ne yapabilirim savciliga vermek istiyorum adami
adam bana 88 lvl car vercekti bana dedi git siteye yatir ben alayim ordan alicagimi sanada cari vereyim dedi ama vermedi adam almiş herşeyi ne yapabilirim yardim edin lütfensavciliga versem bi sonuc cıkarmi ?
yardim
Git fuhuş bölümüne başvur +18 ya o bakımdan
bunun neresi +18 onu anlamadım ?
bende anlamadım
girin die soledim
Kişinin Telefon numarası veya gerçek ev adresi varsa mahkemede kullanabilirsin bu konu Bilişim Suçlarına girer kişi kesinlikle mahkemeye gelmek zorunda eger elinde bu kozlar varsa kullan Oyunda olsa işin içinde büyük emek var...
Bu arada geçmiş olsun ...
Msn ' de Konuştuklarını Bi Cd'e Yükle Mahkeme Yolunu Tut Aile Mahkemsine verme sro yasaklanırda :D
Mehmet ne oldu senin server işi neredesin yine :) tutamıyoruz seni bir yerde ya
+18 Diyince P*rno Sandım
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
+18 Diyince P*rno Sandım
Bende kufurlu bısıler yazılar var sandım da bısı yok Su iç kardes ama Soguk olmasın mağlum onümüz kış ve gecirmsler olsun
quote:
Orjinalden alıntı: AslEnKral
Kişinin Telefon numarası veya gerçek ev adresi varsa mahkemede kullanabilirsin bu konu Bilişim Suçlarına girer kişi kesinlikle mahkemeye gelmek zorunda eger elinde bu kozlar varsa kullan Oyunda olsa işin içinde büyük emek var...
Bu arada geçmiş olsun ...
Şikayet etse bile hiçbişi yapamaz Çünkü başkasının malını satmaya kalkıyorsun asıl suçlu duruma sen düşersin Joymax'ın charını goldunu itemini satmak veya pazarlamak zaten suç Şikayet diye gidip nezarete düşme
Mahkeme falan olmaz, char satmak oyunun kuralı dışında zaten.. Git bi bardak su iç :)