Şimdi Ara

3 ayda bi telefon değiştiriyorum bu normalmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne alakasız ama bi danışyım dedim 3 ayda bi telefon değiştirmek ne derece doğrudur
    paralı biride değilim ama bu benim hobim çok mutlu oluyorum bundan
    bu normalmi sizce ????

• quote:

Orjinalden alıntı: karagokhan

arkadaşlar ne alakasız ama bi danışyım dedim 3 ayda bi telefon değiştirmek ne derece doğrudur
    bu normalmi sizce ????

Pahalı bir hobi olduğu kesin ...

Eğer telefonları 0 alıyorsan devletimiz sana minnetkar {her telefonda %18 KDV}...

İkinci elde diğer telefonları değerlendirip ikinci el alıyorsan pek bir sorun olduğunu düşünmüyorum( yukarıdaki para konusunu çözdükten sonra)

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomic

quote:

Orjinalden alıntı: karagokhan

arkadaşlar ne alakasız ama bi danışyım dedim 3 ayda bi telefon değiştirmek ne derece doğrudur
    bu normalmi sizce ????

Pahalı bir hobi olduğu kesin ...

Eğer telefonları 0 alıyorsan devletimiz sana minnetkar {her telefonda %18 KDV}...

İkinci elde diğer telefonları değerlendirip ikinci el alıyorsan pek bir sorun olduğunu düşünmüyorum( yukarıdaki para konusunu çözdükten sonra)
    bence hiç normal değil.
    yılda bir değiştirsen neyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: tipocu 16v

bence hiç normal değil.
    yılda bir değiştirsen neyse..

Alıntıları Göster
    Hem kendi paranı, hem ülkemizin parasını sokağa atmak tabi ki doğru değil. Daha faydalı hobilere yönelerek bu kötü hobiden kurtulmanı öneririm naçizane...

• quote:

Orijinalden alıntı: 4polat

Hem kendi paranı, hem ülkemizin parasını sokağa atmak tabi ki doğru değil. Daha faydalı hobilere yönelerek bu kötü hobiden kurtulmanı öneririm naçizane...

Alıntıları Göster
    sen 3 ayda bi yine iyisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

sen 3 ayda bi yine iyisin

Alıntıları Göster
    Haftada bir değiştirdiğim zamanları bilirim, üstelik hepsinide sıfır alır, yarı fiyatınada satardım. Şimdi ikinci ele yöneldim en azından astronomik zararlar etmiyorum (paralı biri değilim dediğin için yaptım bu açıklamayı)

Mutlu oluyorsan ne ala, insan böyle ihtiyaçlar duyuyor, bu bir gerçek. Kimi var gider her hafta 10 tane dvd alır mesela bende ona anlam veremem, bizimkide bu şekilde bir tatmin durumu belkide.

Abartmadığın, kredi kartına borç yapıp, aldığın telefon burnundan gelmiyorsa, normal. Ama bu sana maddi ve manevi zarar vermeye başladığı anda, o zaman tedavi şart

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Haftada bir değiştirdiğim zamanları bilirim, üstelik hepsinide sıfır alır, yarı fiyatınada satardım. Şimdi ikinci ele yöneldim en azından astronomik zararlar etmiyorum (paralı biri değilim dediğin için yaptım bu açıklamayı)

Mutlu oluyorsan ne ala, insan böyle ihtiyaçlar duyuyor, bu bir gerçek. Kimi var gider her hafta 10 tane dvd alır mesela bende ona anlam veremem, bizimkide bu şekilde bir tatmin durumu belkide.

Abartmadığın, kredi kartına borç yapıp, aldığın telefon burnundan gelmiyorsa, normal. Ama bu sana maddi ve manevi zarar vermeye başladığı anda, o zaman tedavi şart

Alıntıları Göster
    3 ayda bir miii
    4 yıldır kullandığım modelini bilmediğim bir telefonum var bozulana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nuguko

3 ayda bir miii
    4 yıldır kullandığım modelini bilmediğim bir telefonum var bozulana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    valla ben 1-2 yıl kullanıormama bu sene biraz aştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Alıntıları Göster
    Bu sanırım hastalık. Bi ara bende de vardı zor kurtuldum. Allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

bende bi ara bırakmıştım ama bu foruma takılmaya başladığımdan beri tekrar başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Alıntıları Göster
    walla bende bir zamanalar ayni durumdan muzdariptim halaa bazen devam ediyoo ama almasam bile surekli yeni cikan modelleri inceliyorum bence amatorce isini gorebilecek hos bi digital fotograf makinasi al braz da onunla ugras amator fotografcilik bu istegi biras koreltiyo bunu ben kesfettim ama daha sonra 3 ayda bir fot mak. degistirmeye baslama

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yanlız şunu sölemeyi unutmuşum 3 ayda bi telefon değiştiriyorum ama bi yandanda
    ne dışarıda yemek yiyorum ne borcum var ne üstüme başıma alıyorum ne bi kız arkadaşım var
    ne kira ne bişey tek bu yanlızca telefon alıyorum dayanamıyorum her geçişte idükkanlardan içim gidiyo ve alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: karagokhan

arkadaşlar yanlız şunu sölemeyi unutmuşum 3 ayda bi telefon değiştiriyorum ama bi yandanda
    ne dışarıda yemek yiyorum ne borcum var ne üstüme başıma alıyorum ne bi kız arkadaşım var
    ne kira ne bişey tek bu yanlızca telefon alıyorum dayanamıyorum her geçişte idükkanlardan içim gidiyo ve alıyorum

Alıntıları Göster
    Ortalama ayda 1 telefon değiştiriyorum. Ne doğru dürüst bir sosyal hayatım var ne de kötü alışkanlıklarım. Sigara bile içmem. Sigaraya günde 4 YTL'den ayda 120 YTL verenlere nasıl kimse birşey söylemiyorsa benim de telefon zevkime kimsenin dil uzatmaya hakkı yoktur. Buna ister hastalık diyelim ister hobi diyelim ama bu konuda eleştirenlere lütfen cevabını verelim.
    Telefonunu elletme!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 24 Ocak 2007; 14:05:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Ortalama ayda 1 telefon değiştiriyorum. Ne doğru dürüst bir sosyal hayatım var ne de kötü alışkanlıklarım. Sigara bile içmem. Sigaraya günde 4 YTL'den ayda 120 YTL verenlere nasıl kimse birşey söylemiyorsa benim de telefon zevkime kimsenin dil uzatmaya hakkı yoktur. Buna ister hastalık diyelim ister hobi diyelim ama bu konuda eleştirenlere lütfen cevabını verelim.
    Telefonunu elletme!

Alıntıları Göster
    Bir cep telefonunu en az 2 yıl kullanırım. Sık sık cep telefonu değiştirmeyi ben gereksiz olarak görüyorum ancak bunu alışkanlık haline getirene de saygı duyuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 25 Ocak 2007; 15:26:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nuguko

3 ayda bir miii

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nuguko

3 ayda bir miii

sizi hangi rüzgar attı bu topiğe...

tebrik ederim, israftan başka birşey değil ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Telefonunu elletme!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Telefonunu elletme!

Aynen dostuma katılıyorum ben bazen haftada bir değştiriyorum

Sırf zevk için ... pahalı bir zevk ama sonuçta bağımlılık gibi engel olamıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Telefonunu elletme!

Aynen dostuma katılıyorum ben bazen haftada bir değştiriyorum

Sırf zevk için ... pahalı bir zevk ama sonuçta bağımlılık gibi engel olamıyorsun

Alıntıları Göster
    8 yıldır tüm çıkan ericson ve nokia modellerini sıfır alıp en fazla 10 gün kullanıp tekrar öldü fiyatına satıp bir yenisini alıyorum,zannedersem bir ev parası heba oldu bu yolda. kendime
    ama 3 ay önce kredi kartlarım dolunca ve borç gırtlağa dayanınca bir tane 1112 aldım ve onunla mutluyum şimdilik, tabiiki beyaz w850i ülkemize gelinceye kadar
    ben ve benim halimdekileri Allah kurtarsın diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

8 yıldır tüm çıkan ericson ve nokia modellerini sıfır alıp en fazla 10 gün kullanıp tekrar öldü fiyatına satıp bir yenisini alıyorum,zannedersem bir ev parası heba oldu bu yolda. kendime
    ama 3 ay önce kredi kartlarım dolunca ve borç gırtlağa dayanınca bir tane 1112 aldım ve onunla mutluyum şimdilik, tabiiki beyaz w850i ülkemize gelinceye kadar

Alıntıları Göster
    Kimse kusura bakmasın ama buna ne hastalık,nede hobi denir...
    bunun adı olsa olsa asosyal kimliğin,tüketimle doyurulmaya çalışılan ,
    acınası halidir.
    bu foruma takılmak,telefoncuya gidip yeni modelleri incelemek,arkadaşınınkini alıp bir kaç gün kullanıp tatmin olmayı anlarım.
    Ama cebinde parası yokken asıl işlevi aynı olan ,sadece fiziksel farklılığı olan aletleri bukadar sık değiştirmek ne hobidir,ne hastalık. Pardon ama acınası durumla karşı karşıyasınız.
    Lafım cebinde parası olan ve yaşam standartını değiştirmeyecek harcamayı cep telefonuna yapanlara değil.Ama birşeylerden kısıp,yemeden içmeden parayı cep tele yatırmak zavallılıktır.
    50 YTLye kendinize bir olta makinası ve kamışı alın ve haftasonları İstanbulda kıyılara gidip balık tutun.HEm karnınız doysun,hem müthiş zevk/heyecan yaşayın hemde stressten kurtulun.Tabii gözünüz telefon melefon görmez artık......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 24 Ocak 2007; 15:14:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

Alıntıları Göster
    Sen yine üç ayda bir değiştiriyorsun, ben 10 günde bir değiştirdiğim günleri bilirim. Tamam bunu kesin 1 yıl kullanırım diyorum kendimi telefoncuda buluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Salur

Sen yine üç ayda bir değiştiriyorsun, ben 10 günde bir değiştirdiğim günleri bilirim. Tamam bunu kesin 1 yıl kullanırım diyorum kendimi telefoncuda buluyorum

Alıntıları Göster
    aldığımız her telefon ükemizin dış ticaret açığının artmasına katkıda bulunuyor. tamam bu telefon bir ihtiyaç ama olabilecek en ucuz telefonu alıp kullanmak benim için daha uygun telefonum 2610 170 ytl ye aldım mutluyum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.