Şimdi Ara

3 ayda bi telefon değiştiriyorum bu normalmi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karagokhan

ARKADAŞLAR BU TOPICİ AÇTIM AMA KONU BAYAA UZUYO BEN KENDİMİ HASTA GÖRMÜYORUM BU Bİ ZEVK
    MAŞŞIM 700 YTL MERAK EDERSENİZ N70 : 640 YTL VE ALICAM OLDUMU???

Dostum topiği açıp bir iki cevapla kapatmayımı düşünüyordun, olmadı şimdi, zaten burda arkadaşlarda sana hasta falanda demiyor, yanlış anlamışsın, aman yapma etme diyende yok, madem alınacaksın niye açtın topiği, ve en son mesajın senin durumunu net bir şekilde ortaya koyuyor, ama burda senin gibi tel alanların çoğuda önce topic açıp duygularını paylaşıp, sonrada az canı sıkılınca var mı diyeceğiniz istediğim gibi yaparım demiyor, yaparsın ayrı, çok alemsin yani sonuçta, böyle mutlu oluyorsan olmaya devam et ve bu mantıkla topicler açıp sonrada tuhaf bir şekilde darılma dostum nacizane..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 24 Ocak 2007; 21:21:41 >

• quote:

ARKADAŞLAR BU TOPICİ AÇTIM AMA KONU BAYAA UZUYO BEN KENDİMİ HASTA GÖRMÜYORUM BU Bİ ZEVK
    MAŞŞIM 700 YTL MERAK EDERSENİZ N70 : 640 YTL VE ALICAM OLDUMU???

Zaten bu hastalığa yakalananlar asla hasta olduklarını kabul edemezler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Hocam bana da çok nasihat çekiyorlar. Şu an bekarsın, sorumluluğun yok v.s rahatsın ama yatırım yapman gerekir v.s. Bunu diyen insanlara bakıyorum. Adamın borsada 30.000 YTL parası dönüyor. Tipine bakıyosun tam bir at hırsızı. Ne giyinmesini biliyor ne yemesini ne gezmesini. Halen 3310 kullanıyor. E ne yapalım yani bu mudur. Allah'a şükür paramı kendim kazanıyorum ve nasıl kullanacağımı da onlardan öğrenecek değilim. Öyle zenginlik olmaz olsun. Kendi yağımla kavruluyorum ve kimseye hesap vermek zorunda değilim.
    Bu konu canımı fazlasıyla sıkıyor.

At hırsızı

Nerde buldun akşam akşam.... çok yaşa emi tiplemen mükemmel

• Ne yapayım dostum adamı zorla konuşturuyolar

• hastalık degil hobidir hobi..
    bende aynı durumda sayılırım k750i mi (1yıl kullandım) sattıktan sonra maksimum 3 ay kullanmısımdır
    aldıgım telleri.

Noxco, dedigin gibi bir kac telefoncu belirleyip devamlı aynı yerden alısveris
    ve cok temiz 2. ellere yonelmek gerek. + mumkunse kredi kartını karıstırmadan
    bu hobiyi surdurmeye calısmak lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: underwater

hastalık degil hobidir hobi..
    bende aynı durumda sayılırım k750i mi (1yıl kullandım) sattıktan sonra maksimum 3 ay kullanmısımdır
    aldıgım telleri.

öğledirde hobinin fazlası zararlıdırrr bu kadar basit, pahalı hobinin sonu fobidir, pahalı hobiler bunlar sonuçta dostum, haksızmıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 24 Ocak 2007; 23:41:14 >
  • 3 günlük dünya
    mutluysan sorun yok
  • nette o anda özelliklerine göre ucuza, kampanyada bi alet görürsem büyük ihtimal alrım. örneğin 200 liraya benq z2 yada i-mate smartphone kampanyası, her ikisini de değerlendirdim. evde 4 telefon olmasa gidip 200 liraya satılırken panasonic vs3 de alacaktım. daha yeni bimeks fırsat günlerinde bizim pedere w810 da aldım.

yani arka arkaya 3 kampanya yaptılarsa bide bakmışım 1 ay içinde 3 telefon almışım, ama 2 sene boyunca hiç kampanya yapılmadıysa bende 2 yıl boyunca hiç tel almam

zaten tel almaya gerek yok. illa kullanmak istiyorsam arkadaştan rica edip onun milyarlık telefonuyla 2 yada 3 gün geçirebiliyorum

gerçekten ucuza alıp etrafımdakilere bu alet senin 1000 liraya aldığın cihazın hemen hemen tüm yapabildiklerini yapıyor, hatta xxx özellikleri seninkinden daha iyi demek de benim hobim olsa gerek

• 7 günde değiştirdiğim oldu en uzun kullandığım e900 iki ay kullandım tele verdiğim parayla küçük bir araba alırdım ama boşver ya birdahamı geleceksin dünyaya canın birşey istiyorsa al anasını satayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Orjinalden alıntı: underwater

hastalık degil hobidir hobi..
    aldıgım telleri.

öğledirde hobinin fazlası zararlıdırrr bu kadar basit, pahalı hobinin sonu fobidir, pahalı hobiler bunlar sonuçta dostum, haksızmıyım...

yerden göğe kadar haklisin valla fazla kaptirmamak lazim..
    dedigim gibi kredi kartini hic karistirmamak lazim

• şöle bir okudumda yazılanları...değiştirmeye karşı olanlar çok kızanlar ve durum içerisinde olanlar var...

burada borcu harcı sıkışıklığı bir köşeye koyun insanın psikolojik tatminini birşekilde gerçekleştirmesi gerekiyor...bu telefonu alması değiştirmesi ya da başka bir şeye eğilmesi..sık sık tel değiştiren arkadaşların büyük bir çoğunluğu yoğun olarak telefonunu düşünüyor onunla yatıyor ve kalkıyor deyim yerinde ise çok ilgilileniyorlar psikopat derecede belkide bu da telefonda ufak bi sorun çıktığında telefonun yolcu olması anlamına geliyor

bu karşılıklı bir ilişki olarak düşünebilirsiniz tatmin bitince değişim doğanın insan üzerine getirdiği bir gerçek

şunu da söyliyeyim birçok arkadaş sigara içmem kötü alışkanlıklarım yok demiş ve telefon değiştiriyorum demiş...inanın uyuşturucu kullanmaktan sigara içmektan içki içmekten 1000 kat daha faydalı doyurucu bir iş yapıyorsunuz...Benim tavsiyem tabiki bu kadar sık değiştirmek değil ama telefona olan ilgiyi azaltmak umursamamak biraz daha...çevreme yine baktığımda şöle telefonu ile 4-5 yıl yaşayanlar var bu da bir durum aslında...!!! iki uç durum o yüzden fazla abartmadan ve zarar girmeden yaşamaya çalışın...

Durmadan değiştirilen telefonda edilen zarar zaman içerisinde psikolojik rahatsızlığa da yol açacaktır birçok arkadaş belki biriktiği parası ile belki baba parası ile hareket ediyor ancak bu durum tamamen malın gözünüze nasıl gözüktüğü ile ilgilidir...tatmin meselesi aynı şey insan ilişkileri içinde geçerli

• Bu yuzden topic acma geregi hissettigine gore normal degil.Ki bu benim hobim diye kendini inandirmiyorsan tabi.Gercek manada herhangi birsey benim hobim ise baskasina danismanin bir alemi yok bana gore.
    quote:

arkadaşlar ne alakasız ama bi danışyım dedim 3 ayda bi telefon değiştirmek ne derece doğrudur
    paralı biride değilim ama bu benim hobim çok mutlu oluyorum bundan
    bu normalmi sizce ????
  • bendede var bi telefon hastalıgı :) arabaya benzini koyarken elim titriyor 20-30ytl alıp alıp duruyorum
    ama elektronige gelince beynim duruyor n73 vardı üstüne gidip bi de n93 aldım normal değilim biliyorum
  • Bence abartı. En azından 1 yıl geçmeli..
  • her telefon değiştirdiğinde ettigin zarar kadar bir fakire sadaka ver o zaman normaldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

her telefon değiştirdiğinde ettigin zarar kadar bir fakire sadaka ver o zaman normaldir

Fetva verilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

her telefon değiştirdiğinde ettigin zarar kadar bir fakire sadaka ver o zaman normaldir

Fetva verilmiş

• Demek ki para olmayınca telefon da değiştirilemiyor.
    Mesela bu aralar biraz kesiğim. Sadece vitrinlere bakabiliyorum

Hort
  • Paramı kendim kazanıyorum, hayatımda sigara içmedim, içkiyi özel günlerde 1-2 kadeh içerim, ben bu tip insanların gözüne normal gelen içki-sigaraya ayda on milyonlar verecegime, bunu başka şeylerde değerlendiriyorum.

Benimde hobim bu, elektronik ürünler, evim öyle aman aman güzel bi ev değil, içine girseniz çok beğenmeyebilirsiniz, hatta beğenmezsiniz ancak odamda 32" Sony Bravia, Digiturk, 5+1 Sony Ses Sistemi + DVD Player, DELL E1505 + 5.1 ses sistemi, ipod video ve docking station + HP 6815 var.
    (Hava olsun diye değil, ne demek istediğimi anlatabilmek için tek tek sıraladım)

Ne demek istediğimi anlatabildim sanırım.

Herkes bütçesi el verdiği müddetçe istediği şeyi, istediği zamanda değiştirmekte özgür, bununda hesabını kimseye vermek zorunda değil, bunada kimsenin yorum yapma hakkı yok.

Bu bir hastalık değil bir hobidir, hastalık sigaradır, içkidir, uyuşturucudur, burada bu konu hakkında atıp tutanların birçoğu eminimki sigara içen kişilerdir

• Eyvallah sky__walker
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.