Herkesin kendi bileceği bir iş ama üç ayda bir, beş ayda bir telefon değiştirmek israftan başka bir şey değil.
3 ayda bir olmaz yauww 1 yılda 1 değiştir..
Arkadaşım bence başka hobiler bul ama gene de sigara gibi alışkanlıklardan daha zararlı değildir. Eğer sigara kullanıyorsan bırak bu daha zararsız ve telefonları 2 ayda bir değişmeye başla.
Ama unutma gerek sigaraya verilen para gerek ise bu kadar sık telefon değişmek için harcanan para israftır ve başka hobiler bulmanı öneririm. Mesela şöyle de yapabilirsin bir site aç ve telefon incelemesi yap. En azından yaptığının bir manası olur tabi o zaman hafta da bir telefon değişmen gerekir. (Hoş ortalık site doldu ne kadar kar edersin belli değil.)
cok yazık edıon bence kendine 1-2 yıl sonra anlarsın ne kadar yanlış yolda olduğunu
bnde telefonları cok sewıyorum ve takip ediyorum hergun ama kendimi tutmayı biliyorum sosyal hayatını genişletmeye bak derim bnce....
Kiminin murat 124 varken ferrari kullanması ve memnun kalmayıp 3 ay sonra yeni modelle değiştirmesi israftır
Herkesin kazancı ve bunu değerlendirmesi kendi sorumluluğundadır
Herkes kendi sosyal hayatına ve önüne baksın sonra başkalarını yargılasın derim
aslında bendede var o telefon hastalığımı hobisimi ne diyorsanız bende elimden gelse her ay telefon değiştiricem ama öğrenciyim kendim para kazanmıyorum babamda zengin değil mecburen bir telefonu en az 6-7 ay kullanmak zorundayım sizde nasıl oluyor bilmiyorum ama ben telefondan sıkılmaya başlıyorum artık yeni görünüşlü değişik menülü değişik markada telefon istiyorum örneğin 3-4 aydır motorola v3i kullanıyorum ve şimdi samsung d900 istiyorum ama biliyorumki d900dende 1 ay sonra sıkılıcam ama istiyorum işte
yaa o telefonlara vereceğiniz parayı bana verin, valla daha hayırlı, hem boşverin telefonda ne ki, iki de bi kontürü bitiyor zaten, sigara içmekten yidir ama ( kendime )
a normal bence one yaaw emekli maaş bekliyor sen yeni tlf
2 senede 127 telefon değiştirmiş biri olarak sen yine çok iyisin.
Yaş 18 bu arada.
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Yaş 18 bu arada.
Çaya banıp yiyosun sanırım telefonları
daha kötülerini de gördüğüme göre aşikar olması lazım ... Allah korusun tu tu tuuu
nokianın müdürü bile 2 yıldır aynu cihazı kullanıyordur be yauw
quote:
Yaş 18 bu arada.
127 telefon modeli sayamam ben , adam kullanmış
Arkdaşlar bencede çok kötü bir huy bu param olsada param olmasada zırvalıktır. Bir haftada telefon değiştirilmez ben aldığım telfonları en az 1,5 veya 2 yıl kullanırım aldığım telefonun ilk önce işimi görmesini daha sonra teknolojsinin beni kaç yıl idare edeceğini hesaplarım size tavsiyem telefon alırken bu telfon beni ne kadar idare eder bu telfonu niçin alıyorum amacım ne gibi soruları sormanız. Bu kadar parayı telefona yatıracağınıza bankaya yatırın hiç olmassa birikmiş paranız olur bir işe yarar.
quote:
Yaş 18 bu arada.
Gerçekten ilginç bir durum...
arkadaşım iyi de sana ne?
Seni ilgilendiriyor mu, insanların parasını nereye harcayacagı yada yatıracagı?
Sana ters geliyordur bu tip şeyler,sen kendi doğru bildigini yaparsın, olur biter, böyle bilirkişi edasıyla konuşup fitil etme insanı
quote:
Orjinalden alıntı: acr
Arkdaşlar bencede çok kötü bir huy bu param olsada param olmasada zırvalıktır. Bir haftada telefon değiştirilmez ben aldığım telfonları en az 1,5 veya 2 yıl kullanırım aldığım telefonun ilk önce işimi görmesini daha sonra teknolojsinin beni kaç yıl idare edeceğini hesaplarım size tavsiyem telefon alırken bu telfon beni ne kadar idare eder bu telfonu niçin alıyorum amacım ne gibi soruları sormanız. Bu kadar parayı telefona yatıracağınıza bankaya yatırın hiç olmassa birikmiş paranız olur bir işe yarar.
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
arkadaşım iyi de sana ne?
Seni ilgilendiriyor mu, insanların parasını nereye harcayacagı yada yatıracagı?
Sana ters geliyordur bu tip şeyler,sen kendi doğru bildigini yaparsın, olur biter, böyle bilirkişi edasıyla konuşup fitil etme insanı
quote:
Orjinalden alıntı: acr
doğru söylüyorsun sana %100 katılıyorum
quote:
Yaş 18 bu arada.
arkadaşım dalga geçiyorum sanma merak ettimde hangi telefonları kullandığını modellerini yazabilirmisin vede hangi telefon iyiydi hangisi kötüydü yazarsan merakım geçer şimdiden teşekkürler
Yazamam ki hepsini. Ama şöyle düşün sonyericsonun belli başlı modellerini kullandım. 3 adet samsung, 1 adet siemens, Kalanları nokia. Neredeyse tüm nokia cihazları kullandım. Tabi bu 127'nin içinde 2 veya 3 kez sattıktan sonra pişman olunan ve tekrar alınan cihazlarda mevcut.